Nordicdrop Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kontaktade kundservice efter att Bring fortfarande inte uppdaterat min försändelse som mottagen. Fick svar inom några minuter och blev försäkrad att Bring skulle prioritera mitt paket. Kom dagen ef... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Så nöjd med flaskan jag beställt från Nordic drop att jag beställde en till. Flaskan levde verkligen upp till förväntningarna, det bästa var att den är enkel att lägga i is i som dessutom håller sig i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk holdbar og funktionel drikkedunk. Har handlet x flere hos Nordic Drop. Altid hurtig service og levering. God og venlig kontakt med kundeservice, hvor der var sket en fejl med pakken, som b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service. Købte i foråret 3 børne drikke flasker til mine børnebørn. ( så der intet der vælter og der er altid koldt drikke) De 2 flasker var perfekte, den 3 utæt i top og bund, prøvede at... Voir plus

À propos de l'entreprise

À propos de Nordicdrop

Écrit par l'entreprise

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Coordonnées de contact

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

940 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

521 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og overskuelig hjemmeside med nogle…

Nem og overskuelig hjemmeside med nogle super fede og praktiske flasker/drikkedunke😊 Kan kun anbefales.

Hej Amanda,

Noté 5 sur 5 étoiles

Svært begejstret for disse flasker

Jeg har tidligere købt 2 flasker ved Nordic Drop og jeg er vildt glad for dem. De holder det kolde koldt og de er super holdbare.

Hej Anne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn vandflake, men også kaffe thermokande?

Jeg købte vandflaske hos jer sidste måned, og jeg er super glad for den. Den holder virkelig vandet koldt hele natten, nyt i og så hele dagen på job også. Desuden er den jo også pæn 😍
Jeg er super glad.
Jeg vil gerne købe en stor 960 ml til vores mc ture til kaffe, men der står ikke så meget om de er gode at bruge til kaffe? Der er skrevet de kan holde varmt i 12 timer, men jeg synes også der kunne stå noget mere omkring det med at bruge den også som en kaffe thermokande? Jeg venter med at købe til jeg forhåbentlig høre responsers jer🥰
Men alt i alt sindssyg lækker, god, flot vandflaske og god behagelig drikketud😉♥️

Hej Anita,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩🙏
Vores flasker kan sagtens bruges til kaffe - Vi snakker mest om vand men det er egentlig alt vækse som de kan bruges til :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode drikke dunke som virkelig…

Super gode drikke dunke som virkelig holder hvad de lover drikkevare bliver holdt koldt længe og dejligt med en stor åbning så man kan komme isterninger i en varm sommer dag

30 mai 2026

Hej Berit,

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Købte selv en drikkedunk og fik den samme i gave. Skrev og spurgte om jeg kunne returner den ene og få pengene retur. Et par timer efter sendte Jonas en returseddel😁

Elsker jeres termo flasker

Elsker jeres termo flasker. Især den hot pink farvede.😍 har købt 2 stykker tidligere til mig selv og en ven. Vi elsker hvor stilrene de er og de både er vandtæt og holder både på varmen og koldhed i ret lang tid.😁😍

30 mai 2026

Hej Jutta,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏!

Fin og overskuelig hjemmesiden

Fin og overskuelig hjemmesiden, bestilte en drikkedunk på 650ML. da jeg havde fået den hjem og prøvet den måtte jeg have en til i samme størrelse og en større på 950ML.hurtig levering

Hej Kim,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩🙏!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og super kundeservice…

Hurtig levering og super kundeservice ved behov for hjælp og reklamation :) meget tilfreds med vores nye flasker

Hej Camilla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Noté 3 sur 5 étoiles

Lever ikke op til forventningerne

Flasken er god så længe vandet er koldt. Det er det desværre bare kun i maks 8 timer, selvom der på hjemmesiden står 24 timer. Super ærgeligt, når det ellers er med formålet om koldt vand i så lang tid, at den er købt. Derudover lækker den også en smule, når den har været i opvask, selvom der står, at den gerne må kommes i opvaskemaskine.

28 mai 2026

Hej Ditte,

Tak for din anmeldelse 🙏 Sådan skal det absolut ikke være - Vi har altid 100% tilfredsheds garanti, så hvis man ikke kan lide flasken eller der er noget galt kan man altid kontakte os og enten få alle sine penge retur, eller vi sender en ny med det samme 🙌🏻 Vil du ikke sende en mail til os på support@nordicdrop.dk så fikser vi det med det samme 🙏

Jeg har handlet hos Nordic Drop før

Jeg har handlet hos Nordic Drop før, og har netop lige gjort det igen i forbindelse med den kommende fars dag, som ligger lige om hjørnet. Jeg købte sidste år en af deres lækre termoflasker til min datter, som dengang gik i 0. klasse. Jeg er helt vild med hendes flaske. Den er utrolig nem at rengøre og holder vandet dejlig koldt hele skoledagen. Vi har også brugt flasken til varm saft i vinters, hvilket også fungerede fremragende. Jeg har, siden jeg købte den, været ret misundelig på hendes flaske.

Eftersom det snart er fars dag, og min far træner hunde, så var der jo en oplagt mulighed for at købe en til ham også. Da min søster hørte det, ville hun også have en flaske med i bestillingen, også kunne jeg lige så godt købe en til mig selv også.

Glæder mig rigtig meget til at min pakke kommer, så jeg kan nyde sommeren med iskoldt vand i min flaske 🥰

26 mai 2026

Hej Michelle,

Bestilte først én drikkedunk

Bestilte først én drikkedunk - men kort efter måtte jeg bestille to mere, fordi den er så fin, så nu skal alle herhjemme have en 🤩

25 mai 2026

Hej Kathrine,

Alle pengene værd…

Stødte på Nordic drop da jeg skulle købe en ny drikkedunk til mit ældste barn.
Et dansk brand. Det måtte jeg prøve. Jeg søgte efter en drikkedunk i stål (for jeg var træt af, at have hytten fuld af plastikflasker der hurtigt smagte varmt og dårligt, var svære at rengøre ordentlig og som sluttede tæt.
Det blev til en flaske på 650 ml (i en flot farve). Leveringen gik hurtigt og der var ren begejstring herhjemme. Der fulgte hele tre forskellige drikketutter med, to sugerør og en renser.
Den virker upåklageligt; holder koldt hele dagen og holder tæt, uanset hvordan den ligger i tasken. Nem at rengøre og er æstetisk virkelig flot.
Har netop bestilt en ny, til mit yngste barn, denne gang nummeret mindre 350 ml. Er sikker på den lever op til samme standard.
Glæder mig til, at pensionere alle de sidste gamle plastik drikkedunke.
Kæmpe anbefaling herfra. Alle pengene værd.

22 mai 2026

Hej AManda,

Tusind mange tak for den enormt flotte anmeldelse 🙏❤️

Virkelig god kundeservice

Jeg bestilte en termoflaske, hvor jeg kunne betale ekstra ved en hjemmelevering
Firmaet bestilte hjemmelevering ved DAO, der “forsøgte” at levere pakken kl 03.32 i Aarhus midtby. Men naturligvis er døren låst på dette tidspunkt.
Jeg skrev til Nordic Drop, der som den naturligste ting i verden, med det samme sendte en ny pakke med GLS.
Pakken er hjemmeleveret nu. På ét tidspunkt hvor døren er låst op
Så god en oplevelse. Sikke en flot kundeservice.
DAO hørte jeg intet fra på trods af skriftlig henvendelse.

20 mai 2026

Hej Bente,

Tusinde tak for de flotte ord - dem er vi virkelig glade for 🙏 Så dejligt at det kunne lykkes med en GLS levering 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god produkt og nem at anvende…

Rigtig god produkt og nem at anvende jeg bestilte en 350 ml til min søn og 650 ml til min mand og jeg. De er så gode de drikkelåg. Det eneste var det ene låg var der en fejl på og skrev besked i går ved en 17 tiden også sende de et nyt låg kvit og frit idag. Super service og et produkt man virkelig får glæde af. Dejligt når man har en søn på 2,5 der vælter drikke dunke at man ikke har vand ud over det hele. Tak for jer Nordic drop.

21 mai 2026

Hej Sandra,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏!

Noté 5 sur 5 étoiles

De bedste drikkedunke jeg har haft

De bedste drikkedunke jeg har haft, virker både til koldt og varmt. Har dem med på vandreture, i bilen og har købt en der kan stå på kontoret.

21 mai 2026

Hej Ania,

Tusind tak for anmeldelsen 🙏☀️

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Det har gjort at mine piger får drukket meget mere i løbet af en skoledag.
Så kan kun anbefale det herfra 🥰

20 mai 2026

Hej Malene,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus