NordicGolfers Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Första resan för mig, tillsammans med 5 kompisar, med NordicGolfers var i februari 2026. Jag fick fantastisk bra information och service innan resan och all stämde och var efter förväntan. Speciellt t... Voir plus

Pga. Impulsiv golfrejse tog vi kontakt til Mads ved NordicGolfers. Han anbefalede Treudelberg golfhotel. Han fik hurtigt bestilt en rejse og han fik booket gode tee-times trods sen bestilling. Det va... Voir plus

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med NordicGolfers, og især Booking Manager Mads Skole fortjener stor ros. Han var hurtig til at svare, lyttede til vores ønsker og fandt den helt rigtige løsning... Voir plus

Superbra service från första kontakten. Det bästa med Nordic golfers är att man kan slappna av , tala om vart du vill åka och hur många golfrundor du vill spela så löser dom resten , allt ifrån flyg,... Voir plus

1. Agence d'excursions
  2. Club de golf
  3. Parcours de golf
  4. Complexe hôtelier avec golf
  5. Voyagiste
  6. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

NordicGolfers.com er Nordens største golfsite og vi hjælper dig med golfrejser til hele verden. Vores stærke team deler alle en fælles passion for golf og et ønske om at give dig den bedste oplevelse, når du har brug for hjælp til din golfrejse. Gør som +22.500 andre og følg os på Danmarks største Facebook side for golf og golfrejse: www.facebook.com/nordicgolfers www.instagram.com/nordicgolfers_travel • Ingen fordyrende mellemled • Personlig kundeservice • stiftet i 2007 • MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN #3356

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

177 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk hjælp fra Nicholas his…

Fantastisk hjælp fra Nicholas hos Nordic Golfers. Vi var to som gerne ville spille Barsebäck Ocean og Pine over to dage. Vi havde forsøgt at booke direkte gennem resortet men alt var udsolgt. Så tog vi fat i Nordic Golfers og snakkede med Nicholas. Han fik ordnet det hele med greenfee, hotel, middag og aftenen og det hele kørte på skinner. Fantastisk bane og helt sikkert noget vi gør igen igennem Nordic Golfers. Tak for et par uforglemmelige dage med drømmegolf på nok nogle af de flottest baner i Norden.

28 juillet 2025

Vi fik Nicholas fra NordicGolf til at…

Vi fik Nicholas fra NordicGolf til at planlægge en tur for os.
Vi startede i Timmerdorfer Strand.
2 overnatninger og 2×golf .
Alt var iorden. Inkl. Tee tider.
Næste stop Strelasund golfklub.
Her også 2 overnatninger og 2× golf.
Her var meget få mennesker, men fine værelser og restaurant.
Vi synes nok golfbanerne var meget øde anlagt. Ikke meget liv.
Næste stop Ostsee Maritim golfklub.
Her også 2 overnatninger og 1×golf.
Her var virkelig liv og hyggeligt. Alt var I orden og meget hyggelig restaurant, hvor man kunne sidde ude og nyde det.
Nu over fra Puttgarden til Rødby.
Her så vi Femern bælt projekt. Meget spændende.
Overnatning på Millings hotel i Msribo
Der var booked 2 nætter og 1×golf. Men pga. den dårlige vejrudsigt ( de fik 130 mm regn ) valgte vi at annullere nr. 2 overnatning uden beregnning. Det var godt nok service fra hotellets side.
Vi skulle ha haft en overnatning i Fåborg på vejen hjem men den nåede vi også at annullere.
Vi var glade da vi nåede hjem uden al den regn.
Det var en rigtig dejlig uge. Alt var bare godt tilrettelagt og fungerede.
Tak for det Nicholas. Johan og Jytte

14 juillet 2025

God service

Andreas har været hurtig til at hjælpe og få booket vores ønskede ophold, og fået tingene til at hænge sammen

24 juillet 2025

Suveræn betjening

Malthe fra Nordic golfers var all-over vores tur til Tyrkiet. Vi har været der flere gange og ville gerne prøve noget nyt, men helst ikke på de store hoteller. Malthe forstod præcis hvad vi ledte efter - og efter et par samtaler fik vi sporet os ind på det helt rigtige. Nu glæder vi os til at spille Sultan og Pasha, som vi ikke har prøvet før - og så naturligvis den obligatoriske nat golf tur på Carya. Prisen var fin, service i top. Altid en fornøjelse at få hjælp af Nordic golfers, som med garanti selv har boet på resortet før,

16 juillet 2025

Herlig tur til skønne Gut Appledör

Mads fra Nordic Golfers havde booket en super miniferie til Gut Appledör for os.
Alt var perfekt. Vejret, golfen, maden og ikke mindst et aflåst bagrum samt dejlige store værelser med altan. Der er styr på alt fra Nordic Golfers - TAK

17 juillet 2025

Super god service

Super god service
Mads var hurtig til at svare og fik løst alle udfordringer uden bøvl.
Jeg vender 100% tilbage til NordicGolfers, næste gang jeg skal have booket/sammensat en Golf tur.

22 juillet 2025

Der er bare styr på det

Har nu for 2. gang bestilt en golfrejse hos Mads Hermansen, Nordic Golfers. Han er meget hjælpsom med at foreslå baner/destinationer, og når man har bestilt, er det bare styr på det herefter. Jeg vender helt sikkert tilbage hvis/når jeg igen skal bestille en golfrejse.

14 juillet 2025

Manglende anmeldelse

Her godt en måned efter min anmeldelse af Sand Valley, som vi besøgte igennem Nordicgolfers er min anmeldelse endnu ikke kommet på deres hjemmeside. Givet den var heller ikke den mest positive, men de har pudsigt nok tre 5-stjernede anmeldelser af stedet på deres side! Men de var meget hurtige til at promovere stedet og vores tur på deres Facebook side! Så derfor må jeg anmelde Nordicgolfers her, i stedet for Sand Valley på deres hjemmeside, dog med samme antal stjerner.

10 juin 2025

Turer til Tyrkia og Marokko

Det er fjerde gang vi bestiller tur med NordicGolfers. Alt har fungert knirkefritt og til alles tilfredshet hver gang. Vi anbefaler NordicGolfers.

5 juillet 2025

Vi var på Treudelberg ved Hamborg

Vi var på Treudelberg ved Hamborg
Det er et dejligt sted skøn 27 hullers bane, dejlig restaurant og hygge omkring sluthullerne på banen
Mange tak til Mads Hermansen som vi har brugt nogen gange og gør det helt sikker igen

17 juin 2025