À propos de l'entreprise

1. Entreprise de cosmétique

Écrit par l'entreprise

Vi deler 24 års produktudvikling og skræddersyet uddannelse til professionelle frisører for at hjælpe kunder med hår tabsudfordringer. Vores omfattende udvalg af hårsystemer og produkter er forbedret og udviklet gennem de sidste 24 år

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt virkelig mange…

Jeg har brugt virkelig mange forskellige hårvitaminer, men disse produkter er uden tvivl de bedste. Jeg vil så dog lige minde om - det handler også om mere end "bare" at tage en vitaminpille. Det er også at klippe regelmæssigt, pleje håret, beskytte håret. Lidt ligesom, at vægttab ikke kun sker ved en masse træning, men at kost er ligeså vigtig. Men tager man alle de forholdsregler, så har man altså lagt et godt fundament for, at vitamin tilskud vil virke. Og jeg synes at Nordic Hairs vitamin er det bedste bud på et supplement!

21 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Virker ikke spild af penge

31 août 2024

Kære Boe,

Vi er rigtig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Hvis du har brugt produktet i overensstemmelse med vores anbefalinger og stadig ikke har opnået det ønskede resultat, vil vi gerne minde dig om, at du kan benytte vores penge-tilbage-garanti. Vi står klar til at hjælpe dig med at starte denne proces, så du ikke føler, at dine penge er spildt.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en god løsning.

Med venlig hilsen,
Laura Kristensen

Kæmpe anbefaling!!!!

Det her er en virksomhed som helt klart ved hvad de laver.

Jeg har nu brugt deres produkt i 3,5 måned og jeg må bare sige at det VIRKER. Jeg valgte deres produkt, da håret i mine tindinger var begyndt at blive tyndt. Det ville jeg gerne gøre noget ved inden det var for sent og jeg fortryder ikke et sekund. Jeg kan tydeligt se en forskel!!

Og deres kundeservice har været så søde og hurtige til at besvarer mine spørgsmål til brug og virkning!!!

Vil helt klart anbefale dem til folk der også synes at håret er begyndt at være tyndt!!

Mvh Anette

22 octobre 2023

Hej Anette,

Tusind tak for din fantastiske anbefaling! Det er virkelig dejligt at høre, at vores produkt har hjulpet dig med at få tykkere hår, og at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice. Din tilfredshed og resultaterne, du har oplevet, er vores største belønning. Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig med at tackle problemet med tyndt hår.

Hvis du nogensinde har brug for mere hjælp eller har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din tillid og anbefaling. Tak igen, Anette!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin og god service venlig betjening

Fin og god service venlig betjening. Da jeg selv måtte ned og hente pakken talte jeg med en medarbejder om det og han tog sig af det — for gls har en elendig service 👍

4 octobre 2023

Hej Steen,

Tak for din venlige tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og betjening. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Det er ærgerligt at høre om udfordringer med GLS, men vi er glade for at have kunnet hjælpe dig med at løse problemet.

Hvis der er noget andet, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Super betjening

Super betjening, alt vel

21 septembre 2023

Hej Helle,

Tak for din venlige tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores betjening. Vi sætter pris på din støtte, og hvis du nogensinde har brug for hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker dig en dejlig dag!

17 septembre 2023

Hej Nicoline,

Tak for din besked! Vi sætter pris på din tilkendegivelse af, at du har oplevet god service hos os. Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du velkommen til at lade os vide det. Vi er her for at hjælpe.

Mange tak igen, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

8 juillet 2023

Hej Lisbeth,

Tak for din besked! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig levering af din ordre. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder modtager deres varer så hurtigt som muligt. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi værdsætter din støtte og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Hej Camilla,

Det er fantastisk at høre, at du modtog varen allerede dagen efter din bestilling! Vi er glade for, at du har haft en så hurtig og effektiv leveringsoplevelse. Vores mål er at sikre, at vores kunder får deres produkter i rette tid.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter cirka 10 dages brug af Nordic…

Efter cirka 10 dages brug af Nordic Hair Growth's produkter, må jeg sige, at jeg er meget tilfreds som kunde. Selvom Nordic Hair Growth selv angiver, at resultaterne først vil kunne ses senere i forløbet, har jeg allerede nu mærket en forbedring af mine hårsække med deres Growth Kit.

Jeg må sige at der har været en fantastisk kundeservice – hele vejen igennem forløbet – som altid har besvaret mine spørgsmål om produktet og processen.

Jeg kan klart anbefale deres Hair Growth Kit til alle som har oplevet hårtab!

24 avril 2023

Hej Asger,

Tusind tak for din vidunderlige feedback! Det glæder os at høre, at du allerede efter 10 dages brug af Nordic Hair Growth's produkter har mærket en forbedring af dine hårsække med vores Hair Growth Kit. Vi sætter pris på din tillid til vores produkt og er glade for at have kunnet hjælpe dig med dine behov vedrørende hårtab.

Vores dedikerede kundeservice er altid her for at besvare dine spørgsmål og støtte dig i hele processen. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater.

Hvis du nogensinde har brug for mere hjælp eller har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Tak igen for din feedback, og vi ønsker dig alt det bedste på din rejse mod sundere hår.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus