À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits capillaires

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Nordic Hair Lab! Vi er dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet, der hjælper dig med at opnå sundt og smukt hår. Hos Nordic Hair Lab er vi passionerede omkring hårvækst og pleje, og vi er stolte af at tilbyde vores kunder innovative løsninger til at forbedre deres hårsundhed.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Vegansk og økologisk

Vegansk og økologisk - Ja tak 🙏🏻 Virkelig lækker olie !

26 juin 2023

Hej Jannik,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeps PURC er 100% vegansk & økologisk. Det er ren velvære for hovedbunden 🙏

Hav en rigtig god dag

Hilsen

Noté 4 sur 5 étoiles

Personlig service udover det normale

Kontaktet Nordic Hair Lab, for at spørge om det var muligt at få leveret samme dag, da jeg skulle bruge det til en gave. 45 minutter senere kom Lars personligt hen på den café jeg sad på og leverede produktet med et stort smil. Det er da virkelig service udover det normale, tak Lars! Er spændt på at hører om resultatet af gaven, men med 100% resultats garanti, så tegner det godt :)

5 juin 2023

Hej Olsen,

Tusind tak for din anmeldelse ! Haha, ja det var godt vi kunne finde en hurtig løsning. Er jo altid hyggeligt med et cafe-besøg :-))

Håber du bliver glad for olien, og rigtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Når ansvarlighed er vigtigt!

Jeg sætter stor pris på, at deres produkter er 100% økologiske og veganske. Nordic Hair Lab er mit go-to valg, når det kommer til etiske og bæredygtige hårplejealternativer. Jeg anbefaler dem varmt til alle, der ønsker at pleje deres hår på en ansvarlig måde!

7 juin 2023

Hej Mads,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre du er glad for de nøje udvalgte ingredienser vi har I vores produkter 🌱

100 dages resultatsgaranti giver tryghed💪🏽

De 100 dages resultatsgaranti har givet mig lige præcis den ro i maven jeg manglede for at købe produktet 💪🏽

6 juin 2023

Hej Thorbjørn,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi ønsker alle som køber vores produkter har ro i maven, så vi er super glade for at høre dette. Resultatgaranti eller pengene tilbage 🙏

Eminent service

Eminent service. Kunden er i højsædet. Virkelig hurtig levering og et virkelig godt produkt. Jeg kan varmt anbefale dette.

30 mai 2023

Hej Tulle,

Ihhh hvor er det skønt at høre du er glad og tilfreds med både service og produkt. Det luner :-) !

Hav en fantastisk dag.

Åroduktet virker…

Fantastisk service og produktet virker bare.. Stor anbefaling herfra !

30 mai 2023

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse - Super fedt at høre du kan mærke/se forskel efter at have brugt produktet :-))

Hav en dejlig dag !

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Purc hair growth Oil fra…

Jeg har brugt Purc hair growth Oil fra Nordic hair lab i ca 4 uger og kan allerede se resultater ! Bedste investering længe 🤩👏🏻

29 mai 2023

Hej Vasko,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det fedt at høre du er lige så begejstret for Purc produktet som vi selv er :-))

Venlig Hilsen Lars | Nordic Hair Lab

Fik anbefalet Hair Lab af min veninde

Fik anbefalet Hair Lab af min veninde, da mit hår var ret ødelagt af solen efter at have været på en længere rejse. Har været rigtig glad for resultatet indtil videre.

17 mai 2023

Hej MK,

Tusind tak for din anmeldelse.

Du lyder da til at have en rigtig god veninde :-)) Dejligt at høre I begge er glade og tilfredse med resultatet 🎯🙏

Hav en fantastisk !

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig godt produkt og service

Rigtig godt produkt. God kundeservice hele vejen igennem. Jeg havde lavet en fejl i adressen, og de var rigtig venlig og hjælpsomme til at få det rettet, så jeg kunne få produkterne hjem.

26 mai 2023

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre du er glad for produktet og godt vi fik rettet adressen i en fart :-))

Super friendly customer support

Super friendly customer support, and fast delivery. 10/10 would recommend.

25 mai 2023

Dear Tue,

Thank you so much for your feedback. We are really happy to hear you are satisfied with your experience at Nordic Hair Lab. Makes our day a 10/10 :-))

Have a great day !

Kind regards

God oplevelse

Meget tilfreds. God service og hurtig levering. Kvalitet i alle led.

Réponse de Nordic Hair Lab

Tusind tak for din anmeldelse Sune,

Vi er vildt glade for din feedback, og dejligt at høre din oplevelse har været god :-))

Rigtig god dag til dig.

⭐️Kanon oplevelse⭐️

Kanon oplevelse. Produktet lever op til alle forventninger. Jeg har døjet meget med hårtab. Modtog mit produkt super hurtigt, og fik god en god service.

25 mai 2023

Hej Thomas,

Det varmer med sådan en anmeldelse - Tusind tak for det !

Hvor er det fedt at høre du har haft en god oplevelse med vores tjeneste.

Hav en super dag :-))

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt det hver anden dag i tre uger…

Har brugt det hver anden dag i tre uger og det har hjulpet

Hej Louis,

Tusind tak for din anmeldelse - Hvor er det bare fedt at høre du kan se en effekt efter 3 uger..

Hav en fantstisk dag :-))

Kanon kundeservice

Kanon kundeservice. Altid nem at komme i kontakt med. Jeg fik min forsendelse hurtigt. Produktet har jeg brugt i en lille måned, og kan allerede nu se at mine hår er blevet tykkere

17 mai 2023

Réponse de Nordic Hair Lab

Tusind tak for de søde ord Alexander.. Fantastisk at høre om din positive oplevelse med vores produkt :-)) Hav en fantastisk dag !

Good product

Good product, reliant seller, fast shipping.

Réponse de Nordic Hair Lab

Thank you so much Morten - We are very happy to hear that you had a pleasant experience with our service. Wish you a great day :-))

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus