Nordic HexagonAvis

1. Magasin de luminaires

Vi selger Profesjonelle og originale Hexagon Lights til bedrifter og privatpersoner. Vi er norsk firma med lager i Elverum, vi har lager nesten hver gang. Kontakt oss for prisinformasjon.

Bien

Demande des avis aux clients

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Helt greit lys

Selger er kjempe flink til å svare raskt, jeg fikk også bestillingen levert på 2 dg.
Er ikke veldig fornøyd med kvaliteten da det kjennes og ser veldig billig ut. Lysrøra er veldig ripete da det ikke er pakket forsvarlig. Ikke testet lyset enda så blir spennende å se.
Savner bryter, det følger ikke med

4 août 2025

SVINDLER FRA ROMANIA

SVINDLER FRA ROMANIA!
VIPPSET HAN FOR LYS BRUKTE 3 DAGER AV TIDEN MIN PÅ OG TULLE RUNDT. BLE ENIGE OM NOE SÅ BLE HAN PLUTSELIG UENIG. SENDTE MEG FORSKJELLIGE POSTNORD KVITTERINGER, VANSKELIG OG STOLE PÅ!

24 janvier 2025

Funderer ikke så mye.

Mitt klare inntrykk var at alt skulle være i pakken, plugg and play. Er jo mulig jeg har misforstått noe, sendt 2 mailer. Intet svar. Kan da heller ikke gi en fullt ut verdig anmeldelse av produktet.
Fått svar nå, og det er bra. Feil i dataens verden kan skje.

Å lyve til meg om at mailadresse var feil, er ufint. Jeg fikk mail ifra dere rett etter jeg la ut anmeldelse her inne. tor. 8. feb. på 20:46.
Trustpilot
Denne e-posten ble sendt av organisasjonen som eier logoen som vises.
trustpilot.com
Fra:
trustpilot.com
Til:
Leif Reidar Leistad

tor. 8. feb. på 20:46

Jeg står med glede korrigert jeg :) Mailadresse er fortsatt korekt :)

26 janvier 2024
Logo de Nordic Hexagon

Réponse de Nordic Hexagon

Replay3.

Levering til følgende mottakere eller grupper mislyktes:

leistadleif@yahoo.no (leistadleif@yahoo.no)
Meldingen din kunne ikke leveres. Til tross for gjentatte forsøk på å kontakte mottakerens e-postsystem, svarte det ikke.

Kontakt mottakeren på annen måte (f.eks. via telefon) og be dem fortelle e-postadministratoren at det ser ut til at e-postsystemet deres ikke godtar påloggingsforespørsler fra e-postsystemet ditt. Gi den feildetaljene vist nedenfor. Mottakerens e-postadministrator er sannsynligvis den eneste som kan fikse dette problemet.

For mer informasjon og tips om hvordan du løser dette problemet, se denne artikkelen: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=389361.

Dette er meldingen mottatt. til slutt, mottok du det bestilte produktet? 1 Hexagon inneholder: 5 V-kontakter, 1 Y-kontakt, 6 rør og en kabel. mottok du dem? Jeg vet ikke hvilken T-kontakt du snakker om.

Replay 2.
Du mottok et umiddelbart svar fra oss, men e-posten din var ikke korrekt. kanskje ikke la bare 3 stjerner på grunn av en misforståelse skjønt.

Hei, jeg svarte på e-posten din. Jeg vet ikke om du har mottatt den eller ikke. NB. Gi meg en e-postadresse der vi kan kommunisere. adressen som er igjen er feil.

Rsp: Ny kundemelding 2. februar 2024 kl. 13.23
Hei.
til en enkelt Hexagon, det er 5 V-kontakter og en Y-kontakt og 6 rør.
Hvis noe mangler, vennligst gi meg beskjed og det vil bli levert.

Med vennlig hilsen
Nordic Hexagon