Vi havde købt en cbd olie, som desværre ikke havde den ønskede virkning på min hustru. Jeg anvendte derfor Nordic Oils garantiordning og bad om mine penge retur. Indenfor ½ time var alt godkendt og b... Voir plus
L'entreprise a répondu
God, overskuelig og informativ hjemmeside. Let at finde og blive oplyst om de produkter man søger. Produktet blev i mit tilfælde leveret indenfor 3 hverdage... det er okay. Derudover modtager man en p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mega gelaufen! Ich nutze die Produkte schon lange und bin nach wie vor begeistert – für mich mit Abstand die besten, die man aktuell auf dem Markt bekommt. Als dann auch noch die Post mein Päckchen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Nordic Oil producerer vi CBD produkter og cannabisolie i verdensklasse med fokus på kundetilfredshed og god service. Vi er stolte af at kunne tilbyde Danmarks mest omfangsrige kundeservice og rådgivning omkring CBD og cannabisolie. Vores team af eksperter sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 9 til kl. 18 på telefon, chat, email og facebook.
Passage Molenpoort 28, 6501 , NIJMEGEN , Pays-Bas
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hurtig ekspedition og produktet virker godt.
Deres olie virker desværre slet ikke.
Da jeg desværre i sidst del af at skulle afprøve det lå syg kunne jeg ikke returnere det inden for 30 dage og skrev derfor til dem om returnering da jeg var nogle lunde frisk og skulle til at i gang igen. Men det var de ligeglade med så ingen retur 400 kr ud af vinduet. Tak for servicen. Godt der findes andre der laver det hvis man skal prøve noget alternativt en anden gang. Så hvis i endelig tør at prøve det så skriv retur til dem hurtigst muligt.
De svare ikke på henvendelser om spørgsmål om produkt på hverken mail eller Messenger så derfor vil jeg ikke handle her
Overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og gode produkter.

Réponse : Nordic Oil
Jeg har virkelig haft glæde af deres Sleep Drops. De gør en mærkbar forskel for min søvnkvalitet, så jeg vågner frisk og udhvilet til en travl hverdag med ungerne. Kvaliteten er i top, og det virker præcis, som det skal.

Réponse : Nordic Oil
Hurtig levering og fik grundig og lynhurtig hjælp, da jeg var i tvivl om noget. Og i øvrigt et dejligt produkt. Kan klart anbefales.

Réponse : Nordic Oil
Rigtig god og nem måde at bestille på.
Lækker indpakning.
Blev leveret som lovet.

Réponse : Nordic Oil
Jeg var i tvivl om hvad for et produkt der ville være bedst for mig. Så kontaktede kunde service og fik en god snak og blev guidet til det jeg havde brug for…kanon service og hurtig levering🙂

Réponse : Nordic Oil
Har fået en god behandling ved kunde service og fået svar på mit spørgsmål . Varen kom hurtigt.

Réponse : Nordic Oil
Har brugt olien i 3 nætter nu, og er gået fra at være oppe 3-5 gange i løbet af natten til 1-2 gange.

Réponse : Nordic Oil
Jeg elsker at viften er så bred inden for CBD, masse forskellige olier & cremer både til mennesker og dyr, indvordes og uden på. Jeg er begejstret for alle deres vidunderlige produkter.
CBD har blandt andet disse enskaber :
1) Giver sund søvncykuls
2) Hjælper krop og sind med at slappe af
3) Hjælper på stofskifte
4) Om morgen er det energigivende virkning og om aften en mere beroligende effekt (Lyder funny men sandt)
5) Angst
6) Uro
7 Turbo tanker
........ Og en masse andet...
MIN ERFARING - Katte og heste.
Jeg har en kat med kronisk smerter grundet syg blære hvilket gjorde at hun tisset i sofaen og i sengen, og efter besøg hos dyrlæge så hun fik smerte stillede, hendes værtrækning var tung og hun havde hård mave og svært ved mad som var bivirkninger på det smertestillende medicin.
- Efter ca 2 år (trappen ud og ind af medecin) sage dyrlægen at der ikke var mere de kunne gøre for hinde og dyrlæge mente hun skulle have fred.
Jeg var enlig ved at indstille mig på at sige farvel ! Men nægede at give helb op, og gudskelov fik jeg snakkede med en veninde, som forslog at jeg skulle prøve at give hinde CBD olie - og som hun sage : Hvad er det væreste der kan ske ? Hun skal jo aflives alligevel ! - Jeg købte den første flake dagen efter - Det er nu 5 år siden og kun på CBD olie og ingen smerter, så hurra 👍🇩🇰
Hun har "ændret" så helt vildt
1) Ingen smerter.
2) Tisser kun på bakken som hun skal.
3) Værtrækninger er blevet normalt , ikke tungt, hurtigt og besværet.
4) Mad vaner er normal.
5) OG næsten det vigste ! WC besøgene er heller intet problem.
Så jeg anbefaler olien til alle der gider høre på mig.
MIN ERFARING - Min personlige mening og erfaring.
Jeg er selv på CBD olie og kan mærke en stor forskel mine muskler bliver ikke så trætte. Mit humør er bedre. - Min søvn er blevet makant forbedret på mange måder.
Når jeg er på CBD (Ikke altid pengene er til jeg kan få olie hver mdr.) Så har jeg hurtigere ved at finde ro i hovedet & min angst ; end uden. + energien er meget bedre med. Og jeg har ikke den samme uro hele dagen (jeg har ADHD)
Så hvis du ikke er kommet igang inu ! Så gør dig selv eller dit kæledyr den tjeneste at bestil nu.

Réponse : Nordic Oil
Gode og effektive produkter.
Hurtig levering, god hjemmeside med fyldig og relevant information.

Hurtig levering.
Hurtig svar på mine spørgsmål
Er så spændt på om de dråber kan hjælpe mig til bedre søvn😴😴😴

Réponse : Nordic Oil
En savoir plus sur les différents types d'avis.