Et Exceptionelt Samarbejde med Kuno, Katrine & Team
Et Exceptionelt Samarbejde med Kuno, Katrine & Team
Det er med stor begejstring, at vi ønsker at dele vores oplevelse med Kuno, Katrine og det dygtige Team ved Nordic Scaleup.
På mindre end et år har Nordic Scaleup hjulpet os med at forvandle virksomheden gennem en omfattende optimering af vores processer og budgetter, hvilket har givet en tydelig klarhed, med henblik på både financielle aspekter, positionering, samt vores tids- og energiforbrug.
-Det har været en vildt indsigtsrig- og transformerende rejse, som vi ser frem til at fortsætte i de kommende år.
Kuno besidder en helt exceptionel forretningsforståelse og en formidabel evne til at forklare og simplificere strategi og forretningsmodeller, således det er tilgængelig for (os) alle. -Hans praktiske og yderst informerede tilgang gør det let at forstå; -hvorfor og hvordan vi skal implementere de nødvendige tiltag.
-Man mærker virkelig, at man har med et menneske at gøre, der har høje ambitioner for den enkelte virksomhed, og er dybt passioneret i hans virke, —og det smitter af! Efter hver session føler vi os über inspireret og top-motiveret til at implementere de næste opgaver med klarhed, og en uvurderlig overbevisning og tillid bag vores nye tiltag (-da disse altid er bakket op af facts, data og gennemtestede teoretiske modeller).
En af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved vores samarbejde med Kuno er hans evne til at sikre, at konsulentomkostningerne ikke blot er berettigede, men også profitable og gennemtestede via Kunos mangeårige erfaringer og imponerende succes i erhvervslivet. -Både de større beslutninger-, og selv dem af mindre grad, han har hjulpet os med at træffe, har allerede haft en markant 360° positiv indvirkning på virksomheden.
Vi har fuld tillid til, at denne positive udvikling vil fortsætte, og vi ser frem til at nå nye højder sammen med Kuno og hans Verdensklasse-Team.
Vi sender de varmeste anbefalinger for Kuno og Nordic Scaleup til virksomheder, der ønsker at optimere deres drift og opnå klare, målbare resultater der kan mærkes på bundlinjen og ikke mindst på motivationen.
-Nordic Scaleup's top-professionelle, -engagerede og moderne tilgang til at drive virksomhed i den tid vi lever i-, har ikke blot opfyldt, men overgået vores forventninger.
De varmeste hilsner,
Lind & Birkedal Holdet