Jag har nu testat EaseFormula i drygt en månad och är faktiskt positivt överraskad. Det jag framför allt märkt är att jag känner mig mer klartänkt och lugnare i huvudet under dagarna. Jag upplever ock... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jag har använt Ease Formula i ungefär en månad nu och upplever faktiskt en tydlig skillnad. Jag har mycket lättare att somna på kvällarna och vaknar inte lika ofta under natten som tidigare. Jag kä... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nach einem langen Arbeitstag fällt es mir schwer, abends zur Ruhe zu kommen. Ich bin selbstständig und kann nicht wirklich abschalten. Wenn ich eine halbe Stunde vor dem Schlafengehen NordicMelat... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hei, dere skriver at sak er avslutett og rett etter det kommer en annen melding om betaling på 395.- ???? Hva er det nå sant? Vi oppdager det som en frekk manipulerende svindel! Sak er avsluttet... Voir plus
At Nordics Co AS, we build the next generation of premium nutrition brands in the Nordics with a clear customer-first mindset. We are creating the nutrition brands of the future at the highest level of quality, combining leading product expertise with a genuinely customer-friendly approach. Our mission is to improve quality of life by offering natural, effective and science-based supplements developed together with globally leading experts. All our products are GMP certified and produced in Norway using state-of-the-art facilities, including our collaboration with Pharmatech at Rolvsøy. With both production and warehousing in Norway, we ship directly from our Norwegian warehouse, ensuring reliable delivery and full control over the entire value chain. We prioritise high-quality active ingredients, precise formulations and rigorous testing to ensure real, measurable results for sleep, energy, muscles and joints, gut health and overall wellbeing. Because we sell directly to the end customer and avoid costly middlemen, we can invest more in premium ingredients while keeping pricing transparent: one predictable monthly amount, free delivery and no large upfront invoices or hidden fees. Customer satisfaction is at the core of everything we do. Our dedicated team and digital tools give customers full control and a simple, worry-free experience from first order to long-term use. Nordics Co AS is part of Nordic Nutrition Group AS. Our brands include CalStop™, easeFormula™, Movanze™, NordicMelatonin™ and Biotics™.
Daily shipments
Postboks 3052 Elisenberg, 0207, Oslo, Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Hyggelig kundebehandler som ordnet det til det beste for meg

Réponse de Nordics Choice AS
Raskt og greitt svar da jeg ønsket da jeg ønsket å avbestille videre forsendelse.
STYR UNNA!!!! Jeg kjøpte av nettsiden og dersom jeg var ikke sikker det skulle funka kjøpte jeg engangs til 549,- men samme hva du trykker på så har du kommet deg i et abonnement! Jeg fikk 3 måneder til sent nå uten å vite at jeg skulle få mer av dette! Jeg sendte e-post om at jeg ikke ønsker å være abonnement og fikk tilbakemelding at jeg har nå sagt opp, MEN jeg kommer til å få 149,- i gebyr + 3 ganger 349 kr!!! Dette kan ikke være en lovlig måte å drive med en bedrift!
Hvis du svarer at dette var et annen bedrift da NEI, det var denne bedriften her med Nordics choice melatonin, dere har flere nettsider og jeg har ennå lagret meldingen når jeg kjøpte og har tatt screenshot av det jeg kjøpte og så endrer dere bare på mine kjøp! Dette var i Nettavisen under Ole Jørgen sover bedre med norsk kosttilskudd, derifra bestilte jeg UTEN binding og som engangskjøp!

Réponse de Nordics Choice AS
Det er helt galt vilkår i fremføring av produktet.
Hvorfor dere sende liksom "gratis" prøvepakke og faktura allikevel følger med?
Synes at dere må beskrive om pakke blir belastet senere for frakt .
Skal klage til Forbrukerrådet
Det er fra @ som har fått fra NordicsChoice
Fakturaen for kr 149,- for provepakken du mottat sendes ut neste uke og vi
bekrefter at du ikke mottar flere forsendelser eller fakturaer fra
oss.
Hvorfor påstår dere at det er ingen faktura som følger med?

⭐⭐⭐⭐
Even though the product didn’t work that well for me personally, I experienced excellent customer service. Friendly, responsive, and very helpful throughout the process.

Réponse de Nordics Choice AS
Godt fornøyd med tilbakemelding fra kundeservice - raskt og hyggelig svar. Prøver nå produktet i en måned og passer produktet for meg - kjøper jeg gjerne flere produkter.😊

Réponse de Nordics Choice AS
Dere har en kundeservice hvor jeg måtte vente i nesten 15 min før svar. Det virker nesten som om dere håper innringer gir opp

Réponse de Nordics Choice AS
Prøvde en pakke, valgte å ikke fortsette abonnementet. Rask besvarelse på oppsigelse sendt
på epost.

Réponse de Nordics Choice AS
Jeg bestilte varer for 179 kr og fikk faktura på 499 kr, sendt mail om at jeg ikke ønsker videre sending men ikke fått svar eller bekreftelse. Styr unna tenker jeg.

Réponse de Nordics Choice AS
Nordics Choice er et USERIØST firma: Disse opererer også som Nordicmelatonin som benytter samme kundebase. Hvis man bestiller prøvepakke på 1 produkt benytter de persondata til å sende produkter, som ikke er bestilt, med et velkomstbrev til en kundeklubb - uten pålagt angrerettskjema eller returmulighet. Så får man faktura på velkomstpakken + ny levering til full pris og krav fra et inkassofirma.

Réponse de Nordics Choice AS
De sier du kan prøve produktet i 30 dager, men etter to uker får du faktura for prøveperioden og neste forsendelse med kort betalingsfrist.
Ser nå at Nordic Choice har svart men svaret inneholder feil. Jeg fikk faktura 16.07 med betalingfrist 19.07. Fakturaen var for både prøvemåneden juli og etterfølgende måned, og var på kroner 498, ikke 149 kroner som det skulle ha vært samt at betalingsfristen var før prøveperioden utløp.

Réponse de Nordics Choice AS
Dårlig med informasjon om hvor man skal henvende seg hvis man ikke ønsker produktet.

Réponse de Nordics Choice AS
Jeg ble veldig godt mottatt å forstått på samtalen