Jeg kan klart anbefale deres projektor! Kvaliteten er virkelig imponerende i forhold til prisen, og billedet står skarpt og klart, både på væggen i mit soveværelse og i stuen. Opsætningen var også ov... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestilte deres projektor og den virker bare. Super nem at sætte op, lækkert design og specielt gummiet på foden giver god traktion på toppen af mit skab. Det føles som, at sidde i en biograf. Dog vi... Voir plus
Havde lidt udfordringer med Netflix på min projektor, men blev ringet op af NV, og efter en kort samtale blev problemet løst og projektoren virker upåklageligt. God opfølgning fra Firmaet
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Velkommen til Nordic Visual! Hos Nordic Visual brænder vi for at forbedre hjemmeunderholdningsoplevelsen for danskere. Vores mission er at tilbyde topkvalitetsprojektorer, der ikke blot leverer enestående billedkvalitet og brugervenlighed, men også skaber uforglemmelige øjeblikke og magiske stunder i hjemmet. Vi tror på, at hjemmet er hjertet i enhver families liv. Derfor arbejder vi dedikeret på at give dig de bedste værktøjer til at skabe uforglemmelige øjeblikke og styrke forbindelsen med dine nærmeste. Med vores projektorer kan du forvandle din stue til en biografoplevelse og nyde dine yndlingsfilm, tv-shows, sportsbegivenheder og meget mere i den højeste kvalitet og komfort. Som en del af Nordic Visual er vi stolte af vores innovative teknologi og førsteklasses kundeservice. Vi sikrer, at dine behov og forventninger altid bliver opfyldt. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at hjælpe og rådgive dig gennem enhver fase af din hjemmebiografrejse. Uanset om du er filmelsker, gaming-entusiast eller sportsfanatiker, er vores projektorer din pålidelige partner til at skabe uforglemmelige oplevelser og tage din underholdning til nye højder. Lad os sammen skabe magi i dit hjem og forvandle dine stuer til det ultimative underholdningsmekka. Velkommen til Nordic Visual – hvor hver dag er en biografoplevelse!
Coordonnées de contact
Danemark
- nordicvisual.dk
A répondu à 53 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Larmer vildt meget fra blæseren.
Har fået en visual smart projector og er skuffet over at den ikke har indbygget Chromecast som bare er nemt sa man slipper for alt muli opsætning.
Ved ikke om jeg har fået en defekt projektor .. men den larmer vildt meget fra blæseren som kører for fuld speed .. næsten som at have en hårtørrer tændt ved siden af.
Mega fedt produkt
Mega fedt produkt! Jeg bestilte smart drive og det har aldrig været nemmere! Klar anbefaling herfra hvis i mangler et godt solidt system i jeres bil
Jeg har bestilt fra Nordic visual 3…
Jeg har bestilt fra Nordic visual 3 gange nu, og hver gang bliver jeg positivt overrasket. Alt spiller. De har godt styr på både kundeservice og hurtig levering! Og ikke mindst er produkterne perfekte til mig og min familie🥰
Klar anbefaling herfra!
Tak for en god oplevelse!
Fantastisk god oplevelse, god service og virkelig glad for min projekter. Vanvittig hurtig levering. Tak for det!🤗
Action kameraet er virkelig godt
Action kameraet er virkelig godt! Jeg bruger det hele tiden! Kom hurtigt og virkelig let at benytte
Jeg kan stærkt anbefale Nordic visual
Opsætningen var også overraskende nem og tog kun få minutter, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre.
Virkelig god oplevelse!
Jeg bestilte en projektor fra NordicVisual, og jeg er virkelig imponeret. Den blev leveret hurtigt, billedkvaliteten er knivskarp med flotte, levende farver, og opsætningen var super enkel.
SCAM
alle deres producter kan findes på Alibaba.com for en meget laver pris derfor vile jeg ikke anbefale at shoppe hos Nordic Visual
kundeservice ok, produkt ikke ok.
Købte en projektor til 800kr derinde og syntes i første omgang den virkede udemærket, men efter at have haft den noget tid må jeg indrømme at den ikke lever op til de forventninger jeg havde da der bl.a. står den kan streame direkte fra tlf hvilket aldrig lykkedes og derudover vil den ikke logge på Googles playbutik så man kan hente flere apps og prikken over i’et er at den efter at have kørt i 2 min er lyd og billede ikke synkroniseret så man hele tiden skal lukke filmen ned og starte den igen.
Kundeservice og levering kan jeg ikke sætte en finger på. Men anbefaler på ingen måde at købe projektoren.
Sælger Temu lord men meget dyrt.
Sælger Temu lord men meget dyrt.
Action cam SKAL har live WiFi forbindelse til Telefonen og ma kan ikke har internet i sammen tid. Appen må ikke lukkes. Telefon må ikke vær i standby ellers få man ingen forbindelse til cam. Den er ikke brugbar
Det er virkelig fedt at have følelsen…
Det er virkelig fedt at have følelsen af biograf i min stue. Jeg har koblet min Bluetooth højtaler til, det gør en afgørende forskel. Jeg er rigtig godt tilfreds med projektoren. Jeg skal dog have fundet ud af hvordan man opdaterer, den for det Beder den Helen tiden om, deraf 4/5 stjerner, fordi jeg skal til at sætte mig ind i det og at kun at godkende opdatering virker ikke helt. Derudover skal jeg finde ud af hvordan mange finder andre streaming tjenester end dem som i forvejen er repræsenteret i projektoren.
GoCam mini camera
GoCam mini camera
Man kan sagtens handle her, fik hurtigt min bestilling hjem osv, MEN kvaliteten er ikke særlig god på de videoer der kommer ud af at filme med goCam mini, det er slags action kamera, lille og kompakt hvilket er meget fint da det er nemt at have med og ikke fylder meget, der er rigtig fine monteringsmuligheder synes jeg. Det er bare ærgerligt at kvaliteten ikke er bedre, den er i hvert fald noget dårligere end en iPhone 11, og selvfølgelig noget dårligere end Go pro hero og sikkert også mange andre alternative muligheder, men prisen afspejler jo nok kvaliteten, den er jo en af de billige action kameraer der findes. Dertil medfølger der ikke ekstra batteri som man ville kunne skifte og lade på, man lader direkte ind i kameraet. Så ved folk hvad de køber.
Ordre nummer 19238
Havde lidt udfordringer med Netflix på…
God opfølgning fra Firmaet
Super fed projekter
Super fed projekter. Vi har brugt vores i over et år nu og den fungere altid. Jeg var i kontakt med deres kundeservice, da jeg også gerne ville en til mine børn. De var super hjælpsomme og svarede hurtigt. Leveringen er også enormt hurtig. Klar anbefaling og langt billigere end så mange andre alternativer.
Hurtig, professionel og venlig service og vejledning samt hurtig levering. Godt prisniveau ligeledes.
Jeg købte deres bilskærm til min polo…
Jeg købte deres bilskærm til min polo og det har fungeret rigtig godt
Godt produkt, hurtig levering
Det føles som, at sidde i en biograf. Dog vil jeg anbefale at forbinde en bluetooth højtaler, da lyden fra projekteren er hvad man kan forvente af en højtaler i en projekter (dog til den positive side).
Klar anbefaling herfra!
Jeg købte deres GoCam til min datter da hun skulle ud og rejse, og hun har haft det med alle steder. Det er nemt at have med på farten, og har lavet timevis af flotte optagelser som vi nyder igen og igen.
Klar anbefaling herfra!
Mega mega fedt kamera det er meget…
Mega mega fedt kamera det er meget praktisk og fitter lige til lommen. Kammerat fungere super godt i kulden så perfekt til ski og outdoor
Overall er jeg super tilfreds med det og kan helt klart rekommandere det
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.