Vi er NordicX - en virksomhed, der er stolt af vores nordiske arv og passion for at skabe produkter af høj kvalitet. Vi tror på, at det nordiske liv er det bedste liv, og vi ønsker at bringe denne livsstil til verden gennem vores produkter.
Danemark
- nordicx.dk
Les gens ont aussi consulté

Réponse de NordicX
Jeg har for nyligt bestilt deres…
Jeg har for nyligt bestilt deres skulderstøtte, da jeg har problemer med min holdning. Det er ikke længe jeg har brugt den, men jeg kan tydeligt mærke forskellen. Jeg havde mange smerter før, som er blevet lindret en del nu. Hurtig levering, og super god kundeservice!

Købte et knæstøttebånd
Købte et knæstøttebånd - det har virkelig gjort underværker for min træning - fast træningsinventar 👏🏻👏🏻

Réponse de NordicX
Jeg er yderst tilfreds med min…
Jeg er yderst tilfreds med min skulderstøtte og kan allerede mærke en forbedring i min holdning! Jeg er faktisk så komfortabel med den, at jeg slet ikke tænker over, at jeg har den på. Leveringen var hurtig, og hele købsoplevelsen hos NordicX var positiv. Jeg kan varmt anbefale dem.

Meget tilfreds
Jeg købte benskinner til min søn og jeg er meget tilfreds med mit køb. Produktet er af høj kvalitet og sidder helt perfekt.
Leveringen var hurtig og pålidelig. Jeg vil helt sikkert anbefale shoppen til andre.

fantastisk knæbind!!
fantastisk knæbind det gør mine vandre ture nemmere at komme igennem.
kan kun anbefale at købe jeres produkter hos NordicX

Réponse de NordicX
Har købt både lændestøtte og knæbind
Har købt både lændestøtte og knæbind. Lændestøtten har jeg glæde af hver dag. Knæbind bruger jeg til sport.
Hurtig levering 👍

Réponse de NordicX
Var lidt skeptisk om lændestøtten ville…
Var lidt skeptisk om lændestøtten ville virke, da den var på tilbud! Men efter et par uger er det faktisk en hjælp.
Fin support...

Réponse de NordicX
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Er rigtig glad for massagen til mine ben…

Kompressionsstøvler 👍
Jeg er super glad for mine kompressionsstøvler! Bruger dem hver aften.

Réponse de NordicX
Super hurtig levering og god…
Super hurtig levering og god kundeservice.
Kan anbefales 👍🏻

Réponse de NordicX
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Har købt skulderstøtten og kan efter en uges brug se og mærker forbedring i ryg og skuldre.