1. Magasin d'articles de football

Nordkitz.se är en svensk webbutik specialiserad på fotbollströjor och sportinspirerade kläder för både fans och samlare. Vi erbjuder ett brett sortiment av tröjor från världens största ligor, inklusive både nya säsongsmodeller, retroklassiker och unika specialutgåvor. Vårt mål är att göra det enkelt och prisvärt för alla fotbollsintresserade att hitta sin favorittröja. Därför erbjuder vi högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, med fokus på både design och komfort. Hos oss kan du dessutom anpassa din tröja med eget namn och nummer för en mer personlig känsla. Vi strävar efter att ge våra kunder en trygg och smidig köpupplevelse. Med svensk kundservice, tydlig kommunikation och 30 dagars returrätt vill vi skapa långsiktiga relationer och hög kundnöjdhet. Vi erbjuder även gratis frakt på alla beställningar för att göra ditt köp ännu enklare. Nordkitz.se är mer än bara en webbutik – det är en plats för fotbollsfans som vill uttrycka sin passion genom stil, historia och personlig identitet

3,7

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Beställde min tröja för 4 veckor sedan

Beställde min tröja för 4 veckor sedan, har inte fått den än, appen som de använder: Shop visar inga tecken på att den ens är påväg, vet inte om detta är någon form av scam men jag skulle nog inte beställa därifrån…

6 mai 2026

Billig, ser ut som på bild och 15 dagar leverans

Tog 15 dagar att få tröjan och helt klart värt priset 349kr för en tröja med personligt tryck. Inte äkta adidas men de bör man väll förstå när den är så billig. Men i helhet nöjd ser ut som på bilden med mönster osv rekommenderar att köpa ifall man vill ha en snygg billig tröja inför VM

18 avril 2026

Nöjd

Väldigt nöjd, men spårning av leveransen var ganska oklar och svårt att se vart paketet befann sig. Tyvärr svarar de inte på mail.

10 avril 2026

Tog en månad att få mina tröjor

Tog en månad att få mina tröjor, när jag köpte mina fotbollströjor så stod det att dom hade flera 100 recensioner på trustpilot, men det fanns inga när jag köpte, tröjorna kom får kina, dock var kvaliten ganska bra, ganska tjockt material på tröjan. Nu när jag går in på deras hemsida så säljer dom inte ens fotbollstjöjor längre.

1 avril 2026

Top teir

Väldigt bra kvalité för ett extremt bra pris! Jag själv skulle säga 10/10 och fler köp kommer att göras.

7 avril 2026