Jeg er blevet opereret af Finn Nørmark for en løs meniskflig, som jeg har døjet med i 2 år. Jeg var lidt nervøs før indgrebet, men jeg følte mig i meget trygge og professionelle hænder hos Fi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Her er min oplevelse jeg havde i forbindelse med MR scanning, Lørdag d. 21/2 2026 Da jeg blev kaldt ind til undersøgelsen, blev jeg mødt af en mandlig medarbejder, som ikke præsenterede sig – hverk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Useriøs og uprofessionel special læge Jørn Boel. Læste bare op hvad min egen læge allerede havde fortalt mig, og konkluderede bare det samme. Jeg måtte selv informere at der er blevet lavet et røntgen... Voir plus
L'entreprise a répondu
God og effektiv vurdering/undersøgelse, fra scanning til svar og herfra til operation af knæ/menisk som kunne være klaret indenfor en uge (jeg valgte selv at udskyde det til efter nytår) Operatio... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Baldersbækvej 5, 2635, Ishøj, Danemark
- info@normarkprivathospital.dk
- normarkprivathospital.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Fantastisk oplevelse
Var hos ortopædkirurg med mine fødder hos Bjørn Franc 27 november.
Jeg følte virkelig der var tid til mig som patient 👍 og kan på det varmeste anbefale dette privat hospital . (Og følte bestemt IKKE det kørte på samlebånd)
Kunne jeg give mere end de 5* gjorde jeg meget gerne det.
God Jul og godt Nytår 🎄🎅🍾
Mvh Michaéla Winther Engell
Ingen service
Uansvarligt
Patient med langt større smerter, mange flere gener efter simpel operation bliver ikke taget seriøst af kirurg.
På trods af gentagne konsultationer efter operation.
De hæfter sig mest ved at alt er "normalt".
Dybt uansvarligt og kritisk!
Find anden sted
Virkelig dårlig service og meget skuffende læger 😰. Alle deres læger og medarbejdere er meget ældre, utålmodige og virkelig ubehagelige.
God behandling langt udover det sædvanlige
Har været kastet lidt rundt af diverse læger pga mine voldsomme smerter i lår og hofte.
MEN så kom jeg til konsultation hos Bjørn Franc på Nørremark Privathospital, og han vidste med det samme, hvad jeg fejlede.
Det var så svært at komme videre i systemet, men også her trådte Bjørn til.
Så rigtig mange tak for den virkelig gode behandling 🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg blev scannet i deres åbne scanner
Jeg blev scannet i deres åbne scanner, og vil gerne rose den empatiske radiograf, der stod for scanningen. Det blev gjort med kæmpe forståelse og imødekommenhed, og jeg blev informeret om, hvor længe den enkelte scanning varede og hvornår der var pause. Det var så betryggende det hele, og jeg oplevede at være i trygge hænder. Der blev udvist stor forståelse for at jeg var nervøs, og det hele foregik på en rolig og behagelig måde, så det kan jeg kun anbefale til andre, der ikke ønsker at komme i en lukket scanner. Det er muligt at se ud hele vejen rundt, og selvom scanneren selvfølgelig er tæt på ansigtet så er et fint nok, fordi det er muligt at kigge ud.
Sjusk
Hvad jeg fik at vide var en simpel operation, skulle foregår i fuld narkose.. ja sådan var det - jeg vågnede op og tog hjem, uden jeg kunne mærke noget grundet lokalbedøvelse. Dagen efter var min ene underarm, hævet op til nærmest det dobbelte, og jeg måtte ringe til hospitalets akutnummer, der var ikke lige nogen der svarede, men 10 minutter senere ringede FN, til mig, og bad mig fjerne forbindingen, den var lagt for stramt. Tja, forbindingen skulle jo sidde mindst et døgn mere, men det gik åbenbart hen over hovedet på ham, så jeg måtte kontakte vagtlægen senere, og nu sidder man her med feber og smerter og en sygeplejerske har allerede givet udtryk for at selve operationsarret er noget sjusk, og man kunne have lavet det meget pænere.
Aldrig, skal jeg tilbage til det "sygehus" - det bliver man bestemt ikke kureret af at besøge !!
God og grundig undersøgelse
Søde og imødekommende sekretærer.
Frank som skulle tilse min fod var meget grundig, venlig og oplysende. Virkelig en tryg og rar oplevelse. Tak for det.
Hilsen Lene Hvidtfeldt
MRI Scan
I had an MRI here, and the staff were exceptionally professional and knowledgeable. They specialize in working with individuals who have claustrophobia. The MRI machine is open, and the technician is highly experienced in handling patients with claustrophobia. They were very considerate and helped me through a long MRI process.
Jeg blev opereret for karpaltunnel…
Jeg blev opereret for karpaltunnel syndrom den 13 december 2023, havde de frygteligste smerter i 10-12 dage, fik bare at vide der skulle gå længere tid. Da det stadig ikke blev godt fik jeg endelig lov til en ny konsultation, men måtte igen gå hjem uden hjælp med en søforklaring og skulle vente til efter 6 mdr. da jeg truede med at klage fik jeg tildelt en ny undersøgelse på Roskilde , hvor det viste sig der stadig var store problemer. Gennem min egen læge blev jeg igen henvist og siden om opereret på Alexis i Gladsaxe. Hun kunne se der ikke var opereret en del strøm væk så nerven var stadig afklemt. Nu er det efterhånden tæt på normalt igen! Klagen går ikke på der er fejlopereret det kan ske for alle, men på den total manglende tagen sig af problemet. De afviste bare , det er langt fra i orden.
Skulle scannes i deres åbne scanner
Skulle scannes i deres åbne scanner. Denne viste sig desværre at være for trang til min klaustrofobi. De tilbød mig at se den lukkede. Den var også for trang. Fik en beroligende pille, og så kom jeg ind - uden problemer.
Tak til alle, jeg mødte - for deres forståelse og tålmodihed.
Det blev en god oplevelse
Professionelt
Jeg fik en fantastisk behandling. Efter ikke at have kunnet gå særlig langt i 2 år, fik jeg lagt en blokade lige præcis hvor den skulle. Jeg gik smertefri derfra for første gang i de år.
Jeg fik foretaget en kikkertoperation i…
Jeg fik foretaget en kikkertoperation i mit knæ. Forløbet under forundersøgelsen og selve operationen gik perfekt. Og efter 1 måneds tid er jeg uden men.
Hurtig diagnostik
Hurtig diagnostik, professionel behandling; kan ikke gøres bedre
Bliver undersøgt af en læge og for…
Bliver undersøgt af en læge og for udtaelse af Finn Nørmark.
Man kan ikke tro på det privat hospital
Jeg har haft en super god oplevelse…
Jeg har haft en super god oplevelse ,fra start til slut. Rigtig god information om hvordan forløbet skal foregå og løbende under operation af knyst på fod. Rigtig god kirurg / læge . Jeg har fået den bedste behandling.
Virkelig dårlig patient service
For det første forstår jeg slet ikke, hvordan man kan holde telefonerne lukket i flere dage, så ingen kan komme i kontakt med dem ved hverken sygdom eller forsinkelser.
Derudover er det så nedværdigende, at man som patient ikke får lov at tage alt sit tøj på, før man bliver smidt ud med den begrundelse, at lægen faktisk er bagud og ikke har tid til at vente.
Uforskammet ud over alle grænser!
Super hjælpsom personale.
Ligefra reception til sygeplejerske og læger.
Fik hele råd information løbende og det var altid med et smil på læben.
Dårlig service
Jeg bliver henvist fordi jeg har en bakercyste i mit v knæ der stadig volder kraftige smerter efter 2 måneder.
2 dage inden jeg skal til undersøgelse er jeg ude for en ulykke hvor jeg får en fibersprængning i min læg og et kraftigt forstuvet knæ og mit senebånd ned langt siden af låret får et ordentligt vrid.
Det første han siger er - Nåh du er på krykker og har en pose med i den anden hånd - som om jeg helt idiot.
Jeg bliver slet ikke undersøgt for læggen eller låret, og får at vide jeg bare skal cykle og holde det i ro, lidt svært når jeg hverken kan bøje eller strække benet, jeg siger det ikke er godt nok for jeg har haltet 2 måneder op til og vil gerne ha gjort noget ved det nu da jeg hverken kan arbejde eller gå med min hund.
Vi bliver enige om en mr scanning og jeg skal modtage en indkaldelse indenfor 14 dage.
Det sker så ikke.
Så jeg ringer derud og sekretæren lyder først meget sur i det første opkald og siger de trykker send igen og så må jeg vente.
Hun ringer igen for at jeg skal udfylde et skema, som jeg også udfyldte med lægen da jeg sad der, så ringer hun yderligere en gang mere for at sige at hun ikke kunne få det til at hænge sammen og hun havde snakket med lægen nu og han bare har indkaldt mig til en samtale om 2 måneder og slet ingen mr scanning, så må jeg fortælle hende jeg faktisk ikke kan gå på arbejde og jeg ikke har tænkt mig at vente 2 måneder mere.
Men så kunne jeg få en tid ved ham lægen der ikke havde sendt min henvisning videre igen, så kan de jo tjene lidt flere penge der tænker jeg, for jeg så kan vente på en tid ved ham først, og så 14 dage igen på min henvisning, for så en måned til scanning, og endnu længere tid til der rent faktisk kan blive gjort noget.
Jeg takkede pænt nej og skal et andet sted hen.
MR scanning
MR scanning:
Jeg har voldsom klaustrofobi og skulle MR scannes i deres åbne scanner. Da jeg ankom fandt jeg ud af jeg havde kludret i det med tiden og at der ingen tider var til mig i meget lang tid. Alligevel lykkedes det dem at “ klemme” mig ind.
Radiologen, Mette var bare fantastisk. Rolig empatisk og meget smilende og imødekommende og fortalte fra A til Z om hvad der skulle ske…….og jeg endte med at gennemføre scanningen
Kan kun anbefale Nørmark
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.