Varning för Norra Göteborg!! Utger sig att vara ett genuint företag, butik finns ej. Kläderna kommer från Kina. Materialet är uselt! Dåligt sydda ingen passform. Syntetiskt klibbigt material! Går ej... Voir plus

Fullständig katastrof. Först efter beställning får jag reda på att varan skickas från Kina. När jag väl får hem varan är den precis som ett riktigt dåligt Temu-köp. Noll passform och storleken var lå... Voir plus

Jag uppfattade företaget som svenskt, men det är det inte. Det tog väldigt väldigt lång tid innan varan kom och det fanns ingen att kontakta. Det känns som ett lureriföretag. Jag skulle aldrig hand... Voir plus

Som tur är har jag vant mig att läsa på Trustpilot om okända företag och det är tydligen en bra vana! Jag såg annonsen om en led-list som skulle vara "enkel att montera" men HUR stod inte. Och efter a... Voir plus

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

166 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har inte fått sakerna för att kunna…

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Svenskt telefon nr, Svenskt företagsnamn gör så att företaget upplevs som Svenskt.
Nu förstår jag varför det tog 35 sekunder mellan att man lade ordern till att man fick meddelandet "Dina varor är nu packad och på väg." Det är för att du inte ska kunna ångra ditt köp efter att varorna är skickade. Men det vet vi nog alla att varorna inte alls är skickade.
Lyckligtvis har jag Klarna där jag meddelat dom om att stoppa betalningen. Har dom skickat paketet, kommer jag inte betala tull eller hämta ut det. Det får gå tillbaka.
Aldrig mer detta företag. Trodde jag skulle få varorna på en 2, 3 arbetsdagar 👎👎👎👎👎

9 octobre 2024
Avis spontané

Aldrig igen! Segaste jag varit med om.

Beställde från norrbutik som jag var övertygad om var en svensk butik, nu en vecka senare har inte ens paketet lämnat china där varorn tydligen kommer ifrån. den enda spårningen man kan se är att paketet flugits runt till flera ställen inom china. Får bara hoppas att varorna är vad man har betalat för och att de kommer levereras... samt att varorna är oskadda efter allt flängande. Kommer oavsett inte att beställa från Norrbutik igen... Riktigt trist upplevelse!

10 octobre 2024
Avis spontané

Kommer inte handla härifrån igen

Ljusslingan jag fick var inte i närheten av det jag beställde! nu kräver dom att jag ska bekosta returfrakt till China trots att jag inte fått det jag beställt,dom hänvisar bara till deras villkor, har tagit klarna till hjälp o bestridit detta,kommer aldrig mer handla härifrån

2 septembre 2024

BLUFF & LURENDREJERI FÖRETAG

Har betalat för 2st lampor. Inget beställningsmail, inget svar på telefon, inget svar på mailen man skickar. Där försvann de pengarna och inga produkter... LURENDREJERI!!!

12 septembre 2024
Avis spontané

Företag som sysslar med dropshipping

Företag som sysslar med dropshipping, varan skickades från Kina. Rätt tydligt på hemsidan att det är dropshipping då det knappt finns information om företaget under ”Om oss”, returer skickas till en person i lägenhet i Kina och villkoren är att man har ångerrätt i 2 dagar, inte 14.

Varan kom fram och funkat men motsvarar inte bilderna.

14 août 2024
Avis spontané

Har upprepande gg skickat mail.

Har upprepande gg skickat mail.
Men ej fått svar tillbaka.
Rekomderar inte detta företag.
Fick tag i ett annat företag som saluför likadana produkter till ett pättre pris.
Snabb svar och snabba leveranser.

15 août 2024

Saknar varorna

Saknar varorna! Får mejl att dom är på väg men det kommer inge order. Väntat 1månad nu men pengarna har dom tagit. Köp inte från dom......

4 août 2024

Norrbutik!

Norrbutik!! Trodde det var svenskt,men icke. Beställt sofföverdrag som inte passade,fick efter flera mail svar , men ingen returadress.Till slut efter 2månader och många mail fick jag pengarna tillbaka

11 mars 2024
Avis spontané

Leverantören är helt outstanding när…

Leverantören är helt outstanding när det gäller kundservice 😃 svarar snabbt på e-mailen och väldigt bra bemötande.
Har aldrig upplevt sånt och jag beställer mycket ofta nätet! Jag hade beställt stol överdrag som inte passade mina jätte gamla stolar och då fick jag välja en ersättning leverans och jag valde en vitlökspress som är mycket bra och en fin trädgårdslampa som är mycket vacker! Jag är supernöjd 😊

31 mars 2024

Beställde Stolsöverdrag

Beställde Stolsöverdrag. Färgen och kvalitet var inte enligt förväntningarna. Kontaktade företaget om att få en adress för att kunna returnera varorna.
Skickat fyra!! Mail. Får endast svar om att betala returavgiften. 320kr!!!! De säger att det är för hantering av returen. Men får fortfarande ingen adress att skicka till. Så vad är det då som kostar?
Kommer aldrig få fler beställning av mig
/Pernilla

28 février 2024
Avis spontané

Detta är ett företag som inte kör med ärlika åsikter

Detta är ett företag som inte kör med ärliga kort, helt klart ett bluff företag som endast försöker att skapa sig en marknad inom EU och Europa. Om ni någon gång funderar på att beställa något, fundera en gång till, många saker kan inte vara av kvalitet som kostar tre gånger mindre än ordinarie priset.

27 janvier 2024
Avis spontané

Undvik beträffande all handel.Hade det…

Undvik beträffande all handel.Hade det gått så hade jag gett minus. Bedrövlig leveranstid, superdålig kundtjänst, som svarar på första mailet, sen aldrig mer. Riktigt dålig kvalitet på knivarna som beställts. Plastiga och inte alls den utlovade skärpan. Uppenbart att rekommendationerna på knivarna är egenskrivna.

16 janvier 2024
Avis spontané

I'm writing again since I'm not able to…

I received a product with damages from norrbutik it took some time to get a reply back from the support team , but I'm happy with the way they solved the problem they gave the option to return and get a full refund for my pursache 🙏
Hopefully the support team will be able to help the costumers a bit faster in the future by besides that no complains

13 janvier 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit