Varning för Norra Göteborg!! Utger sig att vara ett genuint företag, butik finns ej. Kläderna kommer från Kina. Materialet är uselt! Dåligt sydda ingen passform. Syntetiskt klibbigt material! Går ej... Voir plus

Fullständig katastrof. Först efter beställning får jag reda på att varan skickas från Kina. När jag väl får hem varan är den precis som ett riktigt dåligt Temu-köp. Noll passform och storleken var lå... Voir plus

Jag uppfattade företaget som svenskt, men det är det inte. Det tog väldigt väldigt lång tid innan varan kom och det fanns ingen att kontakta. Det känns som ett lureriföretag. Jag skulle aldrig hand... Voir plus

Som tur är har jag vant mig att läsa på Trustpilot om okända företag och det är tydligen en bra vana! Jag såg annonsen om en led-list som skulle vara "enkel att montera" men HUR stod inte. Och efter a... Voir plus

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

166 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

VARNING!!

Inte värd en stjärna överhuvudtaget! Beställde 8st stolöverdrag men fick bara 2st. Vet inte hur många ggr jag varit i kontakt med dom och dom lovar hela tiden att skicka ut resterande överdrag. Efter mycket om och men så kom ytterligare 2st överdrag men det fattas fortf 4st som är betalade. Tilläggas ska att det var 6 månader sen jag gjorde beställningen!!! I mitt senaste mail fick jag hota med polisanmälan, återstår att se om det händer något. Numer handlar jag aldrig utan att kolla recensionerna först...

10 avril 2021

Mycket dålig.

Mycket dålig.
Fick hem en ljusslinga som tyvärr inte funkade som den skulle. Mailade dem om det och de skulle skicka vidare ärendet till reklamationsavdelningen. Detta var för 3-4månader sedan och fortfarande inte hört något av dem

8 avril 2021
Avis spontané

Önskar jag kunde ge noll stjärnor.

Önskar jag kunde ge noll stjärnor.

Vi beställde de ROSA stolsöverdragen, men vi fick LILA överdrag.
Norr Butiks svar när vi mailar dem och påtalar detta är:
att de LILA överdragen ÄR deras ROSA.
Alltså det är INTE okej att på deras bilder visa ett ljusrosa överdrag och sen skicka ett lila och säga att det är samma!
Kan tillägga också att deras ljusgrå överdrag inte heller är lika som på deras bilder, de ljusgrå är nästan samma nyans som de mörkgråa, och de är inte heller samma nyans på som på deras bilder.
När man mailar och påtalar att man inte fått de varor man beställt, får man till svar av Norr Butik att de INTE är ett Svenskt företag och de har ingen reklamationsrätt...

6 avril 2021
Avis spontané

Inte ens värda en halv stjärna

Inte ens värda en halv stjärna. Beställde o betalade ett knivset i november 2020.
Har fortfarande inte fått dem. Fick krav på att betala tull o andra avgifter trots att porto frakt redan var betalt.
/Susanne

24 mars 2021

KATASTROF

KATASTROF! På riktigt, sämsta jag någonting varit med om. Finns inga ord för att beskriva hur mycket jag ångrar att jag inte såg dessa omdömen innan jag begick misstaget att beställa därifrån. Hoppas aldrig någon råkar ut för dem igen. Paket som inte levereras och ingen hjälp från kundservice överhuvudtaget.

21 mars 2021
Avis spontané

Handla inte härifrån! Bluff!

Beställde överdrag till stolar. När de kom var de helt fel färg-och när jag mailade om detta med bifogade bilder beskrev de att de ”kunde skilja något i färgnyans” trots att det var helt fel färg. När jag sedan svarade att jag inte vill ha dem för att det är fel färg (står att de har nöjd kund garanti med rätt till retur och återbetalning) -sedan dess har de inte svarat och det går inte att få kontakt med dem. Kina-bluff som kamouflerar sig som ”NorrButik”, ångrar att jag inte läste omdömen om de först!

3 mars 2021

Katastrof sida

Katastrof sida. Väntar fortfarande på min leverans efter en månad.
Och får inga svar på mina mail.

18 février 2021

LEDlist 10m med olika färger

Beställde LEDlist 10m med olika färger. Kom med endast 3 färger. Reklamerat. Sen fördröjningar med att de begärt video på den defekta varan och sagt att de påminna avdelningen för reklamation.. och det har gått över en månad.. Varning! Handla ej!

16 février 2021

Handla inte!

Icke svenskt företag (beskrivning, pris, telefonnummer svenskt men är egentligen utländskt) med missvisande information och inga returrättigheter när man får en vara som inte överensstämmer med deras hemsida.

5 février 2021

Undvik detta företag!

Utländskt företag som har enorma påslag på grejer som de beställer från Kina. Får det att verka som att de är ett svenskt företag med kvalitetsgrejer i lager och kort leveranstid. Men du får i bästa fall hem ett paket med skräp efter 1-2 månaders väntan.

2 février 2021

Tänk till innan köp

Jag vet inte vad jag säga annat än, tänk dig noga för innan du handlar på denna site. De avskyr kundkontakt, och vid en eventuell retur kommer din metala styrka testas till bristningsgränsen. Jag trodde i min enfald att konkurrensen var så hård idag att det inte gick att bedriva affärsverksamhet som är en cirkusplats. Men jag hade fel. Detta är bortom all rimlighet. Det ska filmas och bedömas av någon jury på Norrbutik. Jag går fortfarande och väntar på utfall och då la jag beställning i november. Ledtiden på beställningen var ca 30dagar. Jag förstår ärligt inte vad denna butik håller på med.

1 février 2021

UNDVIK!

UNDVIK!
De vill framstå som ett svenskbaserat företag men är i själva verket ett kinesiskt och lyder därför inte under europeiska konsumentlagar. Deras köpvillkor är inte snygga..

28 janvier 2021

Utebliven leverans

Utebliven leverans
vid påpekande uppger man att man är ett utländsk företag som inte ingår i svenska konsumentköplagen.
Man kan tydligen lura folk på pengar utan att leverera.
liknar mer ett bedrägeri

19 janvier 2021
Avis spontané

Helt otroligt att dessa lurendrejare…

Helt otroligt att dessa lurendrejare från Kina kan tillåtas lura folk under dessa tider. Vi måste ALLA gå emot och motarbeta sådana skojare på EN GÅNG! Sådant skräp skall ej finnas för oskyldiga hårt arbetande medborgare att bli lurade av. Vänligen ALLA som läser detta låt oss sätta spiket i kistan för detta korrupta falska tjuvar!!!

6 janvier 2021

Mycket luriga skojare

Mycket luriga skojare, de verkar etablerade i Sverige men de importerar skräp i ditt namn och du får betala deras pris som ligger 50% högre än vanliga Wsh och du får stå för tullavgift, värsta erfarenhet, köp inget av de om det verkar billigt kolla med Wish direkt fr Kina och ni slipper såna skojare. Eva.

5 janvier 2021

VARNAR ALLA

VARNAR ALLA, KÖP ABSOLUT INGENTING HÄRIFRÅN.
Kass kvalité, egoister. Ondskefulla männiksor som luras!

4 janvier 2021

VARNING

VARNING

Produkten tar evighet att komma, och när den kommer är den kass, de svarar inte trots upprepade försök

4 janvier 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit