Norrmalms möbler (Tonorex Design)Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Vi beställde ett soffbord 251101 och fick leveranstid i v 4. Vi fick betala bordet ganska omgående men leveranstiden sköts upp TRE gånger, sista gången till v 19. Då gav vi upp och avbeställde och k... Voir plus

Vår första leverans utav ett glasbord (Glasgow) blev reklamerat utav DHL som själva hade haft sönder glasskivan vid deras hantering. Jag ringer till Norrmalms möbler och berättade vad som hänt. Vi fic... Voir plus

Jag blev mycket glad när jag hittade denna lilla hatthylla på nätet. Hadde spanat in en liknande hos en annan leverantör för ett tag sedan men till min stora besvikelse hadde produkten nu utgått hos d... Voir plus

Vackert skåp, väl emballerat och gediget. Svårt att förstå hur det skulle fästas i väggen så vi anlitade en vän som monterade fast det på ett annat, snyggt och säkert sätt. F. ö mycket nöjda.

1. Magasin de meubles
  2. Vendeur de meubles en gros

Finn ett brett sortiment av färdiga möbler samt själv-design möbler där du bestämmer allt.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

199 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Smidigt köp

Smidigt köp, snygga stolar till bra pris.

14 novembre 2023

Hej Jonas,
tusen tack för din feedback. Glad att du var nöjd med dina nya stolar och vår service.

Hej Jenny,
Tack snälla för din recension och de fina orden.
Hälsningar, Norrmalms Möbler

Bokade tid för leverans 10-12 en…

Bokade tid för leverans 10-12 en Torsdag. Ca 08 ringde en person och sa att han stod utanför med paketen... Kunde varit bättre koordination mellan företag och leverantör.
Annars bra.

6 novembre 2023

Hej Robert,
Tusen tack för din feedback. Vi beklagar besväret detta har ursakat er. Vi kommer att undersöka anledningen av detta och se till att bli bättre med att koordinera leveranstiderna.
---

Bra återkoppling

Fick snabb återkoppling på mejl!

28 octobre 2023

Hej Pernilla,
Tusen tack för din recension, vi är glada att du är nöjd med vår service.

Snabb leverans, fantastisk kvalité

19 octobre 2023

Hej Birgitta,
Tusen tack för de 5 stjärnor! Vi är glada att du var nöjd med vår service och att din beställning kom hem snabbt.
Norrmalms Möbler

Snabbt svar och uppgifter om…

Snabbt svar och uppgifter om leveransläge. Varorna var även väl emballerade.

11 octobre 2023

Hej Sylva,
Tusen tack för din feedback.
Vi är glada att du är nöjd med ditt köp och vår service.
Norrmalms Möbler

LITE PROBLEM PGA NÄTVERKSPROBLEM.

LITE PROBLEM PGA NÄTVERKSPROBLEM.
Sedan gick det jättefort med leverans.

17 octobre 2023

Hej Annita,
Tack för din recension och de fina 5-stjärnorna.
Så glad att du blev nöjd med din nya möbel och att den kom lika snabbt som du hade önskat.

Beställde ett Narvik Soffbord

Beställde ett Narvik Soffbord. Leveransen tog cirka 4-5 dagar och fungerade alldeles utmärkt. DHL levererade till gatan och man fick välja dag. Jag är supernöjd med mitt bord som var lätt att sätta ihop. Stabilt som tusan i massiv ek. Och riktigt snyggt. 😀

20 septembre 2023

Hej Stefan,
Tusen tack för din recension och de fina stjärnorna.
Så härligt att du blev nöjd med din nya möbel och vår service.

Toppen

Toppen. Snabb leverans. Tack

18 septembre 2023

Hej Christer!
Tusen tack för din recension. Vi är så glada att du blev nöjd med din beställning och vår service.

Tydlig hemsida

Tydlig hemsida, bra svar vid telefonkontakt och leverastid enligt utsago. gick smidigt att hämta i butiken på Karlbergsvägen

29 août 2023

Hej Pia,
Tusen tack för din recension.
Vi är så glada att du är nöjd med din köpupplevelse och vår service.

Toppen fin service

5 septembre 2023

Hej Monica,
Tusen tack för dina fina ord, vi är så glada att du är nöjd med dina nya möbler och vår service.
Norrmalms Möbler

Vi är mycket nöjda med varan, ett soffbord. Leveransen var dessutom väldigt snabb.

3 septembre 2023

Hej Jonas,
Vi är så glada att du blev nöjd med ditt köp.
Önskar dig många härliga stunder vid ditt nya soffbord.

TV-bänk

Beställde en TV-bänk från dem. Jättenöjd med svarstid och leveransen (levererade själva när vi ville ändra tid för budet).

6 août 2023

Hej Katarina,
Tusen tack för de fina orden och 5-stjärnor. Vi är så glada att du är nöjd med din nya Tv-bänk och med vår service.
Norrmalms Möbler

Mycket bra service och leverans!

Bra och kunnig personal. Tillmötesgående för leverans.

25 juillet 2023

Hej Pierre,
Tusen tack för din recension och dina fina ord. Vi är så glada att du blev nöjd med vår service.
__

Lång leveranstid

Lång leveranstid men möblerna motsvarade våra förväntningar.

18 juillet 2023

Hej Maria,
Vi är så glada att du är nöjd med din nya möbel, stort tack för din feedback.

Användbar för mig

11 juillet 2023

Hej Mats,
Tack för de fina stjärnorna.
Vad härligt att du är glad med den praktiska möbeln du köpte.
Mvh. Norrmalms Möbler

Jag är väldigt nöjd med varan jag…

Jag är väldigt nöjd med varan jag köpte. Jag visste redan vad jag ville köpa och detta säljare erbjöd bra pris och snabb leverans. Jättenöjd!

27 juin 2023

Hej Yelena,
Tack för din review, vi är glada att du är nöjd med dinn nya möbel och vår service.