Norsk Tipping Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Når jeg leser andmeldelsene her inne så skjønner jeg at jeg ikke er alene. Har spilt på Norsk tipping i veldig mange år, kan si det sånn at på nesten 20 år har jeg vunnet Max 4000 i slengen. Dette skj... Voir plus

Om du vurderer å spille casino her: Alt som står her i anmeldelsene stemmer, og det tar 2,5 dager (eller 15 minutter tre dager på rad) å makse spillegrensen på casino, så er du sperret en måned før de... Voir plus

Ren svindel.. spesielt kong kasino!!! Uansett hvor mye du satser, så vinner du så si aldri, og vist du vinner er det snakk om kun noen kr. Av 2000,- i innsats så vant jeg maks 100,-

Finnes jo ikke null stjerner ,så det får bli 1...Hva skal man egentlig få bonusspill for ..15trykk ,og jeg får 73kr ??;To gubber kom alene ,altså ingen premie ..3ga big win 73kr !!!!!!etter det ikke e... Voir plus

1. Casino
  2. Agence de paris
  3. Service de jeux d'argent
  4. Fournisseur de loterie
  5. Casino en ligne

Informations provenant de diverses sources externes

Norsk Tipping tilbyr Lotterier, Oddsen, Flax, kasinospill og mye annet. Hele overskuddet vårt går til samfunnsnyttige formål

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ikke adressen som vinner!

Samboeren vant 50,- nylig i nabolaget, men ikke jeg. Vi har samme adresse, bor i samme leilighet og like langt fra hovedvinner. Norsk Tipping skriver på sin nettside at Nabolaget er et lotterispill, hvor du kan bli millionær på adressen din. Hvis du vinner, vinner også de av naboene dine som har spilt – uten at du trenger å dele av premien din. Du kjøper en deltakelse som registreres på adressen din. DETTE STEMMER IKKE! Norsk Tipping benytter seg av GeoTag, som er avgjørende for hvem som vinner, da kan en person på adressen vinne mens en annen på samme adresse ikke vinner. Dette er juks fra Norsk Tipping sin side, og ikke opplyse om dette må jo være ulovlig. Dette er det ikke mange som er klar over.

31 octobre 2025

Har spilt på Kongcasino flere år

Har spilt på Kongcasino i flere år. Etterhvert har jeg lært at etter du har vunnet på en maskin, er det nesten bortkastet å spille på en annen. Din RTP er justert ned automatisk(Return To Player). Jeg har tatt det opp med NT men de benekter hardsnakket at dette er tilfellet(har det skriftlig), men etter å ha spilt mange titalls tusen ganger gjenkjenner jeg jo mønstre. De sier rett ut at; ...at det er akkurat samme mulighet for å vinne, hver eneste gang du trykker på spillknappen, uavhengig om du har vunnet eller ei..." I tillegg når du begynner å nærme deg månedsgrensen for tap, vinner du absolutt ingenting. De siste 100 lappene kaster du rett og slett bare bort. RTP er igjen endret slik at du fortest mulig skal nå spillgrensen din. Begge disse tingene er jeg 100% sikker på. Må da være en mulighet for å få gransket dette ytterligere? Er villig til å ta dette til retten, hvis vi kan få dokumentert dette på en eller annen måte. Gjerne gjennom "Whistleblowere", ansatte hos NT.

14 octobre 2025

Skjerp dere.

Appen til Norsk tipping er helt forj*vlig å bruke. Om man skal tippe på for eksempel (neste mål) Live betting, så kommer det 9/10 ganger opp "oddsen er endet", så trykker man på godta å lever, men så kommer det "ugyldig beløp", også trykker man igjen, men da kommer det "ugyldig beløp" en gang til.
Innen jeg har logget på Norsk Tipping på PCen istedet, så er har jo laget scoret og det er for sent å tippe. Jeg taper jo hundrelapper ved å IKKE få tippet :D

Skjerp dere...

4 septembre 2025

@ Ida Thomsen

21442 kunder vant 120 i småpremie. De hadde i det minste 5 riktige. Holder neppe for en pizza. I Lotto må du ha 7 riktige for (som i går) 15 millioner. De fleste er klar over at det er et tapsspill. 6 rette gir deg 1 UKES lønn, oftest mellom 4000 og 6000.

27 juillet 2025

Hvem er Godfather ?

Det er større sjangs for å få Hjerteinfarkt,enn å vinne i
NORSK Tipping.
Hva sier kjøpsloven og forbrukerombudet til dette bedrageriet ?
Jeg har spilt litt over noen år.
Kun tap.
Bingoen hadde de for en stund siden chatt..der vi "tapere" kunne dele sorger og gleder..
Den ble borte etter Mafia virksomheten fikk Monopol.
Innføre time utestenging midt i en bingo runde = Bevisst tap.
Politikere og Lotteritilsynet som har bidratt til denne Gangster bedriften. Skal i et demokrati dømmes etter Norsk Lov.
De som har fratatt oss muligheten til å kunne ha litt underholdning..enten sykehus seng eller annet..SKAL og MÅ få konsekvenser..
Minner meg om Fjellinjen bompengestasjon i Oslo der ledere med million inntekter.
Det strider mot Norsk Grunnlov..
De har fått klar beskjed av meg..
Får jeg giro fra dere på passering..
Møtes vi i Tingretten..
Ikke hørt fra de på mange år.
Hvem sitter som The Godfather?

11 juillet 2025

Det er svindel.

Oppleves som ren svindel. Merkverdig at de driver lovlig og på toppen har de monopol, hvordan er det i det hele tatt mulig? På tide med gransking.
Finner faktisk ikke ord.

4 juillet 2025

Gårdagens eurojackpot skandale så…

Etter gårdagens eurojackpot skandale så har jeg helt mista tiltroen til Norsk Tipping.

Hvis alle der har pølsefingre så la AI gjøre jobben! Og dobbel, gjerne trippelsjekke før dere sender melding om att man vunnet 1,9 millioner men så trekker det tilbake!

27 juin 2025

Driver med lureri

Driver med lureri. Kundeservice kunne ikkje skrive til meg om dei driver lovlig eller ikkje. Forandrer på resultater( trekninger) sån som det passer dei,

27 juin 2025

0 vinnersjanser her

Jeg er en aktiv spiller og vinner aldri. Jeg har ingen tro på at Norsk tipping ønsker seg noe annet enn profitten. Jeg har spøtta inn masse penger på noe som aldri gir avkastning

17 juin 2025

Norsk Tipping er mafiabedrift

Norsk Tipping er mafiabedrift. Styr unna. Jeg har i flere år uten å overdrive klaget på at spillene i kasinoet er fixet og manipulert med verdens laveste RTP. De har også software som regulerer spillere fra å vinne en viss prosent og når du har f.eks vunnet 1800.- eller litt over 2000.- eller f.eks 6000.- så er det slutt på gevinstene. Da har du blitt plukket ut til å tape det tidobbelte før du kanskje vinner litt igjen etter en måned. Jeg tok en rekke skjermbilder og video som beviser at f.eks spillepausen hver time forstyrrer vinnermulighetene og at i de siste minuttene henger litt og er ustabil rett før spillepausen, og da har du allerede rukket å tape en del fordi de siste minuttene ikke gir gevinst overhodet. Etter pausen må du begynne forfra. Har varslet lottstift( lotteritilsynet) minst 5 ganger de siste 3 årene, men får ingen svar, så de er også med på denne svindelen. Jeg fikk engang svar da jeg ringte de, om at lottstift var sikker på at NT selv holdt kontroll og varslet de om uregelmessigheter i spill og at de hadde varslingsplikt. Latterlig. Det er uforståelig at lottstift ikke leser trustpilot heller om misnøyen med denne mafiabedriften. Håper vi kunne samlet sammen alle som er forbanna på NT og klaget de inn til EFTA for brudd på artikkel 8 og anmeldt hele regjeringen for å støtte slik mafiavirksomhet.

9 juin 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit