Norske casino-toppliste #2026 Avis

2,1

Jeg ba om et uttak på 800 kr og regna med at det skulle gå greit siden jeg alt var verifisert. I stedet ble det stående i pending i ni dager. Hver gang jeg spurte, fikk jeg det samme svaret om at det... Voir plus

Jeg spilte på nettbrettet en sein kveld og siden krøp av gårde etter midnatt. Spillene lasta knapt og et par ganger krasja de midt i en runde. Da jeg kontakta support, fikk jeg beskjed om at det måtte... Voir plus

Wazbee is online casino with amazing welcome bonuses,great choico of slots,live games and fast payouts

1. Casino en ligne
  2. Agence de paris
  3. Bookmaker
  4. Casino
  5. Service de jeux d'argent
  6. Paris sportifs en ligne

Norway TOP Casino Selections er den ledende plattformen for spillere i Norge som søker trygge, kvalitetssikrede og høykvalitets online casinoopplevelser. Vårt ekspertteam har gjennomført en grundig analyse av hundrevis av online casinoer for å identifisere de beste og mest pålitelige tilbyderne for det norske markedet. Vi vurderer hvert casino basert på strenge kriterier, inkludert lisensiering og sikkerhet, spillutvalg, bonustilbud, betalingsmetoder, utbetalingstider, kundeservice og generell spilleropplevelse. Kun casinoer som oppfyller våre høye standarder for rettferdighet, pålitelighet og brukeropplevelse blir inkludert i våre anbefalinger. Vårt mål er å hjelpe norske spillere med å finne seriøse online casinoer som tilbyr attraktive velkomstbonuser, fordelaktige VIP-programmer og en sømløs spillopplevelse. Vi legger særlig vekt på tilbydere med raske og sikre utbetalinger samt optimaliserte betalingsløsninger tilpasset det norske markedet. Hos Norway TOP Casino Selections får du ærlige vurderinger, grundige ekspertanalyser og regelmessig oppdaterte anbefalinger som er skreddersydd for spillere i Norge. Enten du er en ny spiller som ønsker å oppdage de beste bonusene, eller en erfaren casinospiller på jakt etter premiumopplevelser, hjelper våre nøye utvalgte casinoanbefalinger deg med å ta det riktige valget.

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

103 avis reçus au cours des 12 derniers mois

første innskudd ble trukket to ganger…

første innskudd ble trukket to ganger og jeg fikk panikk da saldoen ikke stemte. support brukte tre dager på å bekrefte at de i det hele tatt så feilen. tilbakeføringen kom først etter halvannen uke. en sånn start gjør at man aldri helt slapper av på sida igjen

5 juillet 2026

Meldte meg inn på nettbettet og satte…

Meldte meg inn på nettbettet og satte inn 1200 kr en rolig kveld. Jeg testa et par automater og en runde i live-casinoet. Sida logga meg ut midt i det hele og gevinsten var borte da jeg kom inn igjen. Anbefaler ingen å starte der, ærlig talt.

6 juillet 2026