Boooked holiday to USA
Boooked holiday to USA , they would not let us board because we all had a cold, (NOT Covid), they didbt care took our monies and no refund.
Riktigt besviken på dom, när pandemin kom så blev man lovad att få tillbaka pengar för inställda flyg men pengarna kom aldrig och man kan inte ringa deras kundtjänst för dom fattar INGENTING av vad man säger. Dom förstår varken svenska eller engelska. Aldrig mer att jag åker med dom
NORWEGIAN AIRLINES holder sine kunder for nar! Groft nar!
Jeg er fløjet fra Aalborg til nogle undersøgelser på Rigshospitalet og jeg aflyser vores hjemrejse den følgende torsdag aften (1089 kr.), fordi undersøgelserne trækker ud.
Lægerne må nødvendigvis og forståeligt nok prioritere et traume.
Jeg sparer altså NORWEGIAN AIRLINES for forgæves at forsøge at kalde os til flyet OG ikke mindst giver jeg dem muligheden for at sælge de samme billetter igen.
Selv er jeg, narren, der var dum nok til at opføre mig ordentligt og meddele, at vi ikke kommer med flyet, og som glemte at sikre mig muligheden om at booke om !
Jeg må købe nye billetter (2799 kr.).
NORWEGIAN AIRLINES sælger ikke bare de samme billetter to gange, de sælger også to nye, da vi nødvendigvis må til den lufthavn, vores bil er parkeret ved.
Mit samlede tab er altså tæt på 4000 kr.
Sikke et kundevenligt foretagende.
Hvad gør I ikke for penge, Norwegian Airlines?
Jo, i mit tilfælde tjener I dem dels ved min alvorlige sygdom, dels griber I muligheden for at sælge de samme billetter for 2. gang, fordi jeg opfører mig ordentligt.
Tænk, at Norwegian Airlines vil være sig selv bekendt!