Dejlig profressionel oplevelse
Dejlig profressionel oplevelse. Flittig gennemgang af mine kort! kan klart anbefales hvis du har en samling du vil sælge.

Réponse de Nostalgic
Welcome to Nostalgic – Billund’s Premier Trading Card Hub Your ultimate destination for trading cards, events, and community Just 90 meters from LEGO House, Nostalgic is a hub for Pokémon, Magic, One Piece, Lorcana, Warhammer & More – designed for collectors, players, families, and newcomers alike. Why Visit Us? Massive 800+ card wall display featuring the latest releases, rare vintage treasures, and professionally graded collectibles. Immersive play area with 40+ permanent seats and a 100” event display, perfect for tournaments, casual play, and community events. Fully accessible and welcoming – wide aisles, step-free access, air-conditioned and facilities designed for disabled visitors and families. Weekly events & tournaments for all skill levels, from first-time players to experienced competitors. Professional grading services to authenticate, protect, and showcase your collection. A friendly, knowledgeable team passionate about helping you explore, collect, and play. Our mission is to create a world-class, inclusive,and unforgettable space where everyone can play, collect, and connect. We can’t wait to welcome you!
Butikstorvet 14C, 7190, Billund, Danemark

Réponse de Nostalgic
Vi kommer fra Tørring og Har lige opdaget jeres fine butik, fik den anbefalet på en ferie i Hillerød :)
Elsker at man kan bladre i mapper og priserne er rigtig fine.
Jeres personale er mega service minded. Var på vores andet besøg idag, og havde en særlig god oplevelse med jeres personale hvor tillid var nøgleordet.
Kan varmt anbefale at give butikken et besøg, og vi kommer snart igen.

Réponse de Nostalgic
Altid en fornøjelse at købe fra Nostalgic - Jeg har primært købt fra dem Online og alt er i top! Behandling af ordren, til ordentlig indpakning til levering er i top! Har købt der fra 5+ gange og ordren er der altid inden 3 dage, til trods for at jeg bor i KBH (nogle butikker tager en uge bare at få ordren sendt )

Réponse de Nostalgic
Altid en fornøjelse både at handle i butikken og at handle online :)

God oplevelse - tak!
Super tilfreds med produktet og den hurtige levering.
/Silas

Réponse de Nostalgic
Bestilte et produkt hos dem og det gik hurtigt og nemt med at få pakken :)
Virkelig godt pakket ind for at sikre der ingen skader er sket under fragt 5/5 👍