Notera Pappershandel Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Supersnabb leverans trots att jag beställde veckan innan jul, dessutom fint paketerat. Älskar affärer som faktiskt försöker paketera fint och har produkter inlindat i fint papper, + t.o.m skriver ett... Voir plus

Första gången jag handlar här. Väldigt trevligt inslaget och personligt på något vis och dessutom riktigt prisvärt. Väl planerad hemsida, lätt att hitta och de hade allt jag behövde. Då blev det en be... Voir plus

Snabb leverans och många fina och annorlunda produkter. Köpte en glaspenna, hade aldrig hört om det tidigare, men vilken grej att skriva med denna penna. Beställde även bläck, Pennonia Mustvörös, som... Voir plus

Jag är alltid nöjd med det jag köper på Notera Pappershandel, hittar alltid något jag bara måste ha. Denna gången blev jag så tacksam för en bok jag köpt visade sej vara lite "udda", ett tryck fel, oc... Voir plus

1. Papeterie
  2. Magasin de fournitures de bureau
  3. Magasin de stylos

Hos Notera Pappershandel hittar du produkter inom skrivande, bullet journaling och planering. Vi erbjuder bland annat högkvalitativa reservoarpennor och bläck, anteckningsböcker och bullet journals, dagböcker, japanska och europeiska pappersvaror, pennor, stickers, washitejp och brevpapper.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

205 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

59 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb leverans. Produkten som utlovat. Rekommenderas.

16 juillet 2024

Tusen tack för ditt omdöme! 😊

Toppen!!!

Supersnabb leverans, bra produkter och fint inslaget. Ett trevligt litet personligt meddelande som förgyllde dagen. Toppen, helt enkelt!!

9 juillet 2024

Réponse de Notera Pappershandel

Så fint att höra, tack snälla för ditt omdöme Ingela! 😊

Litet men relevant utbud

Litet men relevant utbud. Snabb leverans och trevlig service

9 juillet 2024

Tusen tack för ditt omdöme! 😊

Mycket nöjd kund!

Fint utbud av många spännande märken. Hittade exakt det jag letade efter. Jättefint packat med en personlig hälsning. Just sånt bemötande man vill ha för att återkomma som kund, tack!
Och väldigt snabb leverans

29 juin 2024

Å, vad roligt att höra! Stort tack för ditt omdöme Cina! 😊

En mycket fin butik

Snabb och tydlig kommunikation, fina produkter, skickat vackert inslaget i bra förpackning. Kommer handla från Notera igen!

20 juin 2024

Så roligt att höra! Stort tack för ditt omdöme 😊

Helt OK

Lått att hitta på sajten, enkelt att beställa, bra med flera betalningalternativ.
Betyget är egentligen nästan fem och det hade blivit en femma om det funnits flera leveransalternativ. Nu kom i o f s paketet i brevlådan så jag slapp hämta på Postnords utlämningsställe en km bort dit större paket skulle levereras. Så, nästan fem,

30 mai 2024

Stort tack Serafim för ditt omdöme! 😊

Mycket bra!

Mycket bra!
Smidigt och inte orimliga priser.

8 mai 2024

Réponse de Notera Pappershandel

Tack så hjärtligt för ditt omdöme! 😊

Beställningar från Notera Pappershandel…

Beställningar från Notera Pappershandel funkar jätte smidigt och du får tag i det du behöver! Supernöjd! Allt kommer direkt hem till dörren och du kan börja använda det du köpt direkt vid leverans!

13 mai 2024

Réponse de Notera Pappershandel

Så roligt att höra att du är nöjd, tusen tack! 😊

Service med stort S…

Jag fick bra råd i samband med ett köp och värdesätter stort det personliga engagemanget. Snabb leverans!

11 mai 2024

Stort tack för ditt fina omdöme Michael! 😊

Underbar webbutik

Snabb leverans och mkt bra kvalitet. Rekommenderas varmt 💕

22 avril 2024

Réponse de Notera Pappershandel

Så roligt att höra, tusen tack för ditt omdöme Mia! 😊

Utsökta produkter.

Utsökta produkter.
Snabb hantering och utskick.
Trevlig social respons.

8 avril 2024

Stort tack för ditt fina omdöme Jan! 😊

Bra och trevlig service

Bra och trevlig service, bra kvalitet på varor.

29 mars 2024

Tack så mycket för ditt fina omdöme Johannes! 😊