Novak Solution Avis 17

1,7

1,7

Mauvais

Oplichters

Oktober een bestelling geplaatst, maar nog steeds niets ontvangen.
3X een mail gestuurd waar mijn zending blijft maar er wordt niet gereageerd, je staat gewoon met de rug tegen de muur. OPLICHTERS zijn het.

28 octobre 2025

Oplichters

Dit bedrijf lijkt een scam te zijn.
Heb in augustus een bestelling gedaan.
1 x gereageerd dat ik geduld moest hebben.
Maar nu in november nog steeds niks thuisgekomen. Ook reageren ze niet meer op mailtjes.

5 novembre 2025

Oplichting

Oplichting. Bestelde in augustus Urovitalis doch nooit ontvangen. Ze antwoorden niet op mails en verdere berichten o.a. van verzending nooit gekregen. Mijn mails worden nu geblokkeerd door die oplichters.

25 août 2025

Niet bestellen bij dit bedrijf

Niet bestellen bij dit bedrijf. Ook Urovitalis besteld en nooit gekregen. Grote oplichter. In augustus al besteld Op mail nooit gereageerd.

18 octobre 2025

Grote oplichters

Bestelling in augustus gedaan,en nooit aangekomen.
In september bericht gestuurd met de vraag waar mijn bestelling bleef, moest gewoon geduld hebben..
Oplichters zijn het!

29 août 2025

Oplichters

Zoals alle voorgaande beschreven ervaringen ben ook ik erin getrapt. Urovitalis besteld. Geen link helemaal niets. Op mijn mails eerst een mail terug gehad dat je geduld moet hebben. Daarna nooit meer op mijn mails gereageerd. En niets geleverd. In augustus besteld. Nooit iets bestellen bij deze oplichters.

11 octobre 2025

Oplichting,zoals vele reviews had ik ook…

Oplichting,zoals vele review had ik ook een jbl flip7 besteld en betaald.Geen tracking,nieuws en niet geleverd.Contact gezcht via mails waarop niet gereageerd werd.Hoe kunnen zij dat steeds gedaan krijgen.
Moet ik een pv laten opmaken?
Naar de bank dat melden?
Schande

14 septembre 2025

UroVitalis bij Novak Solution en Travkko

Ook ik heb een bestelling gedaan bij hun maar nooit leveren. Mails gestuurd en 1 keer bericht gehad dat de bestelling verstuurd is en geduld moet hebben. Als je de bestelling nu wilt bekijken word je gewaarschuwd dat de site niet veilig is. UroVitalis is helaas scam. Nergens kan je meer terecht voor de bestelling. Ze hebben nu hun naam veranderd naar Travkko maar alle reclame blijft hetzelfde. Ze waren nu met deze naam op Facebook en daar heb ik een aantal reacties achter gelaten en je raad het al, ik ben daar geblokkeerd en kan niet meer via facebook de berichten bekijken. En ze gebruiken tevens ook de naam van Trustpilot.

23 août 2025

Net als bij de voorgaande revieuws heb…

Net als bij de voorgaande revieuws heb ook ik tot nu toe nooit ook maar iets van de bestelde producten (augustus) ontvangen.
Hierover heb ik een mail gestuurd waar tot op heden ook niet op geantwoord wordt. Wel kwamen er de afgelopen weken/maanden heel veel standaard mailtjes hoe het product bevalt en of ik niet al weer nieuwe bestellingen wil plaatsen. Al met al lijkt het een grote scam.

3 octobre 2025

23 augustus Urovitalis besteld

23 augustus Urovitalis besteld, nog steeds niks ontvangen. Eén keer is er op mijn mail geantwoord dat ik nog wat geduld moest hebben gezien de verwerkingstijd van 3-4 werkdagen en de leveringstijd van 14-18 dagen. Dus zou ik het ten laatste, weekends niet meegeteld, op 23 september moeten ontvangen hebben. Andere mails werden niet meer beantwoord.
Lijkt sterk op oplichterij.

3 octobre 2025

Wacht al ruim 7 weken op een bestelling…

Wacht al ruim 7 weken op een bestelling van 3 postjes UroVitalis. Nooit ontvangen! Mails sturen heeft geen zin. Ze beweren dat ik ze op een adres had moeten ophalen. Daar heb ik nooit bericht van gekregen.

2 octobre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit