Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse! Flot håndværk, venlige håndværkere og alt blev lavet som aftalt og til tiden.
Vi har fået skiftet alle døre og vinduer i vores hus og vi er utroligt tilfreds med resultatet. Arbejdet blev udført professionelt, til tiden og med stor sans for detaljer. Kommunikationen var klar og venlig hele vejen igennem, og de ryddede pænt op efter sig. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der har brug for pålideligt og dygtigt tømrerarbejde.
Har fået skiftet alle døre og vinduer i min bolig.
Det er et super flot resultat. Totalt proff udført. Det er nogle mega dygtige håndværkere. De kommer som aftalt og når de er gået, har de ryddet så flot op efter sig.
Håber de har tid når jeg er klar til næste projekt.
Kan varmt anbefale firmaet.
Fik skiftet vinduer i min lejlighed.
Super god service og vildt flot resultat! Kan varmt anbefale Nowell!
Jeg har fået skiftet næsten alle vinduer og døre i 2 omgange.
En god oplevelse.
Kommer præcis til aftalt tid.
4 dygtige tømrer, som gør et godt stykke arbejde hurtigt og fint.
Kan varmt anbefale firmaet.
Benyttede Nowell til udskiftning af Velux tagvinduer. Super behandling fra først til sidst.
Håndværkerne lavede et flot stykke arbejde, var venlige og behagelige at have i og omkring huset under arbejdet. Og - der var bare gjort rent efter dem, både ude og inde, det har jeg aldrig oplevet håndværkere gøre før.
har sjældent set så dårlig håndværk kan ikke anbefale dem :-(
Dygtige folk og et rigtigt flot arbejde ved skift af vinduer. Finish er rigtig fin og alt fra humøret til kvaliteten af arbejdet var helt i top.
Rigtig god tømrer der varmt kan anbefales.
De kommer til aftalt tid og det arbejde de har udført er utroligt pænt. Desuden rydder de op efter sig som aftalt.
Har nu haft brugt dem til to forskellige opgaver og det er ikke sidste gang.