Men og overskuelig bestillings platform. God information på e-mail i forhold til betaling og information op eventet. Kan anbefales.

Rina og hendes team fra La Trinacria serverede den lækreste mad til min 50 års fødselsdag. De ydede en fantastisk indsats, var utrolig søde og fleksible. De serverede Caprese, Panini og Tiramisu, som... Voir plus

Jeg kan varmt anbefale Nuento platformen. Du kan nemt sortere i de madvogne der vil køre, hvor du bor. Der næst kan du sammenligne de forskellige madvogne med udbud og priser. Vi måtte rykke vores... Voir plus

Vi afholdte sommerfest og vores valg faldt på Nuento som leverede super dejlig mad fra Fat Boy Burger. Alle ønsker blev indfriet både hvad tid. placering samt kvaliteten af maden. Virkelig god mad ti... Voir plus

1. Traiteur mobile

Écrit par l'entreprise

Del glæden ved street food til dit event! 🎉

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

293 avis

Fantastisk service og tryghed hele vejen igennem! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har haft en rigtig god oplevelse med at bruge Nuento i forbindelse med vores datters barnedåb.

Selvom det var Chello's Pizza (bestilt igennem Nuento), der leverede den lækre mad til selve dagen, har kontakten med Nuento været helt i top. Servicen og kommunikationen har været fuldstændig upåklagelig, og de har været utroligt hjælpsomme gennem hele forløbet.

Selv efterfølgende, da vi skulle have håndteret en kreditnota, gik alt hurtigt og professionelt. Det har givet os en stor tryghed, at alt bare har spillet 100%.

Vi er meget glade for forløbet og kan varmt anbefale Nuento!

14 février 2026

Jeg kan varmt anbefale Nuento…

Vi måtte rykke vores arrangement tre måneder, med det var der heldigvis ingen problemer i. Alle var venlige og fleksible.
mvh Tinne

12 décembre 2025

Super god oplevelse!

Jeg havde besøg af Chello's til min 30 års og det var virkelig lækkert! Friske pizzaer lavet på stedet. Udover rosen til dem, så var det nemt at booke gennem Nuento. Deres service er i top og de er gode til på forhånd at svare på alle de spørgsmål man måtte have eller få. Kæmpe anbefaling hvis du skal booke nem mad til din næste fest!

15 novembre 2025

Det var en fantastisk dag med dårligt…

Det var en fantastisk dag med dårligt vejr- men så kom foodtrucken og to søde unge mennesker. De lavede super sliders og fritter i store mængder. De kunne ikke høre alt det gode der blev sagt om dem og maden for vi var inde i huset. Jeg vil anbefale det til højre og venstre. Så er det let at holde fest eller sammenkomster af en hvis størrelse.

25 octobre 2025

Vi havde besøg af Bread & Bowls til et…

Vi havde besøg af Bread & Bowls til et arrangement. Maden var fantastisk.
Det var så nemt at bestille på Nuentos hjemmeside, og de var søde til at hjælpe guide, da jeg havde brug for hjælp.
Det var en rigtig god oplevelse - 5 stjerner herfra.

27 octobre 2025

Nem og overskuelig proces

Det var en god og smidig proces at bestille igennem Nuento. Udvalget er godt, hjemmeside og bestilling nem og enkel og kundeservice helt ok.
Det her kan jeg kun anbefale hvis der skal bestilles foodtrucks

20 septembre 2025

Fabeltastic website with perfect choices!!

It has been a while since I found such a perfect website with so many choices. As we book food trucks on a regular base, this one went to my favourites right away. And I bragged a lot about this website..so hope it helps you guys.

23 septembre 2025

Lækkert

Det var let og overskueligt at finde rundt på siden, og finde det man ønsker.
Og maden var lækker

20 septembre 2025

Streetmeal Gourmet Hotdogs for the win!

Streetmeal Gourmet Hotdogs for the win!
Vi havde en frokostevent i virksomheden og 65 mand blev bespist med hotdogs all the you eat på en times tid. Søde folk i pølsevognen, der leverede fine hotdogs med de lækrestre pølser. God og hurtig kommunikation op til eventen. Varm anbefaling herfra!

18 septembre 2025

Fantastisk service, fleksibilitet og "More than value for money"

De serverede Caprese, Panini og Tiramisu, som alt sammen var super lækkert. Et stor 12 tal herfra - alt spillede perfekt. Nuento sitet fungerede perfekt og kan klart anbefales.

Trygt og sikker

Rigtig god kommunikation med Nuento fra start til slut. Gode til at vejlede og hjælpe. Vi følte os trygge og sikre i vores beslutning og valg af leverandør til vores store arrangement med 160 personer. Nuento får vores klare anbefalinger.

Min varmeste anbefaling

Det er super dejligt med en side, hvor du kan få det fulde overblik over de forskellige madvogne. Det virkede overskueligt og hjalp mig igennem min proces med at finde det helt rigtige.
Blev efterfølgende kontaktet op til arrangementet, hvilket gjorde det helt trygt at vide at der er fuldstændig styr på det.
Tak for hjælpen 🙏
Min aller varmeste anbefaling herfra!
Spar jer selv tid og få hjælp fra Nuento 👌

16 août 2025

Dit arrangement er i sikre hænder

Det har været nemt at få et overblik over hvad Nuento tilbyder - at bestille var en leg. Der var jævnligt opfølgninger og status fra Nuento, som gjorde at vi følte os i sikre hænder - og en fejl fra vores side blev håndteret venligt og professionelt. Mange tak.

Nemt, simpelt og godt

Det var simpelt at finde den ønskede foodtruck til vores fest. Kommunikation og betaling foregik helt efter bogen. Og vigtigst af alt - maden var god. Det spillede.

31 août 2025