Jeg syntes Numero Uno er autentisk…
Jeg syntes Numero Uno er autentisk trattoria med ærlig mad til ok pris. Super fantastisk service, gode råvarer og dejlige retter. Min varmeste anbefaling. Molto bene tante grazie. 💚🤍❤️
Numero1 har gangske udmærket pizzaer ingen tvivl om det.
Serviceniveauet kunne dog være bedre, de seneste 2 gange jeg har skulle have takeaway er jeg blevet mødt af en sælger ved kassen der virkelig har haft et attitude problem, han er alt for ivrig efter lave mersalg og han forstår på ingen måde et nej tak.
Lad mig nu som kunde selv vælge hvad jeg bestiller.
Pragtfuldt italiensk køkken. Forrygende pizzaer, skøn carpaccio, velsmagende og cremet vitello tonnato og de skønneste små kuvertbrød bagt på surdej.
💚🤍♥️
Fantastisk gode pizzaer, vores børn har aldrig spist så meget!
Meget imødekommende personale som tog sig tid til børnene også.
Tak for en god oplevelse 🙏
Helt sikkert et sted vi kommer tilbage til.
Selvom der skete et uheld, og ambulance blev kaldt efter og kun en tjener var tilbage, gjorde han en fantastisk indsats. Tjeneren sørgede for, at alle gæster blev behandlet godt, og maden var både flot anrettet og smagte virkelig godt. Det gjorde aftenen til en god oplevelse, trods situationen."
Super lækre pizzaer, og dejlig autentisk stemning deroppe. Jeg kan dog li frisk hakkede tomater på, så hvis du har det ligeså, så husk at sige det ved bestillingen.
Virkelig lækker pizza, lavet i stenovn og med gode råvarer. Så er du i Fredensborg, er dette stedet du skal spise.
Fantastiske pizzaer. Jeg troede egentlig at det bare var noget folk sagde. Men de kan altså noget. 😁👍 Bestemt ikke sidste gang jeg besøger Numero 1.
Lidt før restauranten går rigtigt i luften, har man haft mulighed for at komme forbi og teste deres pizzaer.
OMG! Helt igennem fantastiske og mindst 5 stjerner værd. Skøn betjening, vi havde det virkelig hygsomt.
Vanvittig hyggelig atmosfære, men du skal huske at bestille bord, hvis du skal have en chance for at kunne sidde med🤣 Anbefaling af højeste kaliber er hermed givet.