1. Magasin d'accessoires automobiles

Informations provenant de diverses sources externes

Snelle levering van nummerplaten in hoge kwaliteit na het plaatsen van een bestelling in 1-2-3.

2,5

Bas

Klantenservice: dikke 0!

Er zat al een scheur in de nummerplaten (beide!) bij aankomst. Gemaild inclusief foto en nog wat andere bedenkingen en hun reactie was (copy-paste uit de e-mail) "Aan de productie van de platen kunnen wij jammer genoeg niets doen, die krijgen we binnen hoe ze zijn van onze leverancier"

Ik ben niet alleen ontevreden over de platen die ik bestelde maar ook over de "klantenservice" nadien.

4 décembre 2024

Beste Ruben,

U omschreef het zelf als volgt:
"Het is misschien muggenzifterij maar ik wil even mijn ontevreden uiten."

Zoals gezegd zijnde heeft dit geen invloed op de nummerplaat. Als u de nummerplaat aan de wagen bevestigd ziet u er helemaal niets van. Dit is enkel omdat u deze uitpakt en serieus onder de loep heeft genomen.

Aan de foto's zelf die u stuurde was weinig of niets te zien waardoor je zou denken dat de nummerplaat niet voldoet aan de normen.

Niet tijdig geleverd!!!!

14 avril 2023

Beste,

Jammer om uw reactie te lezen. Wij zenden dagelijks onze nummerplaten besteld voor 16u op. Het kan zijn dat de transport firma meer tijd nodig heeft om deze te leveren. Dat geldt voor vele webshops zo die afhankelijk zijn van de transportfirma.

Absolutely not customer oriented when problems happen!

Le service est nul et ne garantit aucun délai de livraison! Toujours pas de plaque après 8 jours d attente. Problème avec Bpost, il reste responsable du transport mais ne veulent rien faire tant que Bpost ne retrouve pas le coli! Prestation commerciale basique… not customer oriented at all….

14 décembre 2022

Verkeerd item geleverd

Verkeerd item geleverd. Hopelijk worden de nodige stappen snel genomen en krijg ik spoedig een reactie via e-mail want geen retour info gekregen en ook geen telefoonnummer om naar te bellen.

29 novembre 2022

De belofte dat je de dag nadien al een…

De belofte dat je de dag nadien al een nummerplaat zou krijgen indien voor 16.30 bestelt, klopt dus langs geen kanten. De mijne zal namelijk minimum twee werkdagen later toekomen als beloofd.

Als je nog eens de moeite doet om het te vragen aan hen krijg je nog eens onder je voeten dat op de website niet zo staat ...

Klantvriendelijkheid: 0
Tijdige levering: 0
Valse beloftes: 10
Kwalitiet: nog te beoordelen indien er nog iets geleverd wordt ...

30 octobre 2021

Beste,

Zoals in ons mailverkeer gezegd. Op onze website staat duidelijk geschreven: "Voor 16.30u besteld is vandaag nog verzonden (15.30u op vrijdag)."

Wij zetten specifiek niet dat we dag nadien leveren omdat dit afhankelijk is van Bpost en hun leveringen. En daar hebben we jammer genoeg geen vat op.

We hebben uw bestelling samen met alle andere bestellingen verzonden en het is altijd jammer dat er een bestelling te laat wordt geleverd.

We begrijpen dat dit voor u lastig is omdat u op uw bestelling wacht maar wij vinden dit zeker en vast ook lastig.

Over de kwaliteit zal u zeker en vast wel tevreden zijn.

Alvast bedankt.

Topservice

Propere, stevige nummerplaat. Gisteren besteld, vanmorgen in huis. Topservice!

23 juillet 2019

Dag Geert, bedankt voor deze reactie! Groeten, Pieter