Nem selvbetjening og overskuelig at finde informationer på deres hjemmeside. Intet står med småt og følger du retningslinjerne så har du næsten fået dig et gratis lån.
Nup har en god service, og en hurtig udbetaling, som jeg gerne vil dele med andre. Derfor anbefaler jeg folk til at søge lån hos Nup. Solvejg Petrius Præstø
Nupp-Ikk' så dyrt, som de andre. Let og overskueligt formuleret, hvad du betaler. Venligst Hans Chr
hurtigt og effektivt ikke så meget slinger i valsen godt tilfreds
Informations provenant de diverses sources externes
På Nupp.dk kan du låne op til 6.000 kr. rentefrit i 60 dage - og du får pengene med det samme. Ingen nærgående spørgsmål. Intet besvær. Ingen ventetid. Kun et par klik og så er der penge på kontoen.
Teglholm Allé 15, 2450, København, Danemark
- nupp.dk
Gå i banken...
Jeg vil bare høre om jeg kan låne Ca…
Jeg vil bare høre om jeg kan låne Ca 2000 til julegaver. M. V. H. Annita nagel
Alt var nemt og hurtigt
Hurtigt og nemt
God oplevelse hurtig ekspedition
Den var god og gik hurtig med…
Den var god og gik hurtig med udbetaling.
Hurtig behandling af ansøgning
Hurtig behandling af ansøgning. Og udbetaling med det set samme 👍
Rigtigt god oplevelse.
Rigtigt god oplevelse.
Nemt at søge, hurtigt svar. Og inden man fik set sig om stod penge på ens konto
🌞🌞🌞🌞🇩🇰
best loan company
we can get the loan very fast which is really help for the students.
Meget hurtig godkendelse og udbetaling…
Meget hurtig godkendelse og udbetaling af pengene
God service💪🏻👍
Lynhurtigt og nemt
Rigtig god oplevelse. Hurtigt og nemt at ansøge og tidsrammen overholdt.
Easy to apply
Hurtig og enkelt