Lisez les avis des autres
I want to congratulate doctor mikail I had implant surgery size 390 and breast lift it was much better than I expected..breasts look great and recovery was easy..everything went perfectly
Jeg har været utrolig glad for mit forløb og min operation hos Nygart. Hele vejen igennem har jeg følt mig tryg, godt informeret og mødt med stor imødekommenhed. Jeg blev opereret af kirurg Anders U... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de AK Nygart
Écrit par l'entreprise
AK Nygart – Specialister i plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger
Hos AK Nygart tilbyder vi plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger i absolut topklasse. Vores privatklinik og privathospital i København og Aarhus har siden 2002 hjulpet tusindvis af mænd og kvinder med at realisere deres ønsker og drømme om forbedret udseende og øget livskvalitet.
Vi er stolte af at være blandt Danmarks mest erfarne klinikker inden for blandt andet brystforstørrelse, brystløft og behandling af gynækomasti. Vores mål er altid at sikre, at du føler dig tryg, velinformeret og i de bedste hænder – uanset hvilken behandling du vælger.
Trygge omgivelser og høj faglighed
En behandling hos AK Nygart starter altid med en grundig og personlig konsultation. Her tager vi os tid til at forstå dine ønsker og behov, så vi sammen kan lægge en individuel plan. Vi lægger stor vægt på ærlighed, gennemsigtighed og professionel rådgivning, så du kan træffe de bedste beslutninger for dig selv.
Vores dygtige kirurger og behandlere har mange års erfaring og holder sig løbende opdateret med den nyeste viden og teknologi inden for plastikkirurgi. Uanset om du overvejer brystimplantater, en næseoperation, fedtsugning eller hudforyngende behandlinger som filler eller fedtfrysning, kan du være sikker på at få en behandling baseret på højeste faglige standard.
Ekspertise i brystforstørrelse, brystløft og behandling af gynækomasti
Brystforstørrelse er en af vores mest efterspurgte operationer, og vi tilbyder både traditionelle brystimplantater og mere naturlige metoder, som brystforstørrelse med eget fedt. Vi hjælper dig med at vælge den løsning, der passer bedst til din krop og dine ønsker, hvad enten du ønsker mere volumen, bedre form eller begge dele.
For kvinder, der oplever slappe eller hængende bryster efter graviditet, vægttab eller alder, tilbyder vi også brystløft – en effektiv behandling, der genetablerer brystets naturlige form og fasthed.
AK Nygart er desuden specialister i behandling af gynækomasti – en tilstand, hvor mænd udvikler forstørrede bryster. Vores behandlinger sigter mod at skabe et naturligt og maskulint resultat, så du kan føle dig godt tilpas i din krop igen.
Vores kunders tilfredshed er vores største fokus
Hos AK Nygart tror vi på, at succes måles i glade og tilfredse kunder. Vi lægger stor vægt på, at du føler dig hørt og respekteret gennem hele forløbet – fra den indledende konsultation til selve behandlingen og opfølgningen bagefter.
Vi er stolte over de mange positive tilbagemeldinger, vi modtager på Trustpilot og andre platforme, hvor kunder fremhæver vores professionalitet, empati og faglige ekspertise.
Besøg vores klinikker i København og Aarhus
Uanset om du er interesseret i brystforstørrelse, brystløft, behandling af gynækomasti eller andre kosmetiske forbedringer, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende konsultation. Vores klinikker i København og Aarhus byder dig velkommen i trygge, moderne omgivelser, hvor din komfort og sikkerhed altid kommer først.
Gør som mange andre før dig – vælg AK Nygart som din trygge partner på rejsen mod en ny og forbedret udgave af dig selv.
Over 23 års erfaring
Écrit par l'entreprise

- Høj ekspertise i plastikkirurgi
- AK Nygart blev etableret i 2002, og vi er dermed en af de klinikker i Danmark med længst erfaring. I mere end 23 år har vi hjulpet mænd og kvinder med at få den krop, de altid har drømt om.
Op til 8 års tryghedspakke
Få gratis korrektion ved din bystforstørrelse

Coordonnées de contact
Flaskehalsen 17, 3. sal, 1799, København V, Danemark
- info@aknygart.dk
- nygart.dk

Brystforstørrelse til kun 30.000 kr.
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Behagelig og tryg atmosfære hos Jakob.
Jeg kan varmt anbefale kirurg Jakob Astrup hos AK Nygart KBH. Fra første konsultation oplevede jeg en utrolig behagelig og tryg atmosfære. Jakob Astrup fremstår både rolig, imødekommende og meget professionel, hvilket gør en stor forskel, når man står overfor en operation.
Han tager sig god tid til at lytte, forklare proceduren grundigt og besvare alle spørgsmål, så man føler sig fuldt informeret og i sikre hænder. Hele forløbet var præget af høj faglighed og en tydelig omsorg for patientens behov og tryghed.
Selve behandlingen blev udført med stor præcision og professionalisme, og opfølgningen efterfølgende var lige så grundig og betryggende. Man føler sig virkelig set og taget seriøst som patient.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, hvor både kompetence og menneskelig tilgang går hånd i hånd. Jeg vil uden tøven anbefale Jakob Astrup til andre, der overvejer en operation.
I want to congratulate doctor mikail I…
Utrolig glad for både oplevelsen og…
Utrolig glad for både oplevelsen og resultatet 😊 kan klart anbefale Mikkel fra ak Nygart
Rigtig God oplevelse både før og efter…
Rigtig God oplevelse både før og efter operationen ☺️ Vil til hver en tid vælge AK Nygart igen.
Fra utryghed til fuld tillid – fantastisk resultat!
Jeg kan kun give Jakob mine varmeste anbefalinger. Inden jeg kom til Jakob, havde jeg været til forundersøgelse et andet sted, hvor jeg slet ikke følte mig tryg eller i gode hænder. Men i det øjeblik, jeg trådte ind i rummet hos Jakob, mærkede jeg en helt anden ro.
Jakob tog imod mig med en utrolig nærværende og professionel udstråling. Han guidede mig trygt igennem hele processen og forklarede i detaljer, hvordan operationen ville foregå, og hvad jeg kunne forvente. Man føler sig set og hørt fra start til slut.
Nu er det tre uger siden mit brystløft, og jeg står allerede med et mega pænt resultat! Det, der virkelig gør forskellen, er den tætte opfølgning efter operationen. Jeg er blevet guidet hele vejen med klare opdateringer om alt fra, hvornår jeg måtte gå i bad og sove på siden, til hvornår jeg måtte begynde at løfte ting igen.
Hvis du overvejer et brystløft, så gør dig selv den tjeneste at booke en tid hos Jakob ved AK Nygart Man er i de absolut bedste hænder
Har fået et mega godt resultat!
Har fået et mega godt resultat!! Og har haft sådan en god oplevelse❤️
En kæmpe anbefaling til Anders Ulrik!
En kæmpe anbefaling til Anders Ulrik!
Han er en ægte specialist med stor passion for sit fag.
Allerede fra første møde skaber han en følelse af tryghed og tillid.
Han er lyttende, grundig i sine forklaringer – og resultatet sidder lige i skabet 🎯.
5 stjerner herfra!
Kæmpe anbefaling af Anders Ulrik og AK Nygart.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale AK Nygart - og ISÆR kirurg Anders Ulrik.
Jeg fik ham selv anbefalet inden min operation, og kan kun kraftigt bekræfte og gentage den anbefaling herfra.
Han var netop grunden til, at jeg valgte Nygart, og jeg ville til hver en tid vælge præcis ham igen.
Han møder én med ekseptionel varme, smil og på en helt særlig tryghedsskabende måde, der ikke kan forklares.
Han er ekstremt dygtig og professionel til sit håndværk, laver det flotteste kirurgi, forklarer og fortæller alt grundigt, er jordnær og menneskelig og samtidig hjertevarm og smilende.
Hele oplevelsen med Anders, Nygart og det øvrige personale får 5 stjerner herfra 🙏🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan ikke sige andet end jeg er så glad…
Kan ikke sige andet end jeg er så glad for jeg valgte at få lavet det her
Skuffende
Desværre har jeg ikke fået det resultat, som jeg ønskede. Umiddelbart tænker jeg at det skyldes manglende vejledning og derfor forkert valg af implantater. Nu står jeg tilbage med et resultat jeg er ked af, men som jeg må leve med, da jeg ikke sådan lige har råd eller mulighed for at få en ny operation. Jeg ville klart have valgt at tale med flere forskellige kirurger, hvis jeg kunne gøre det om og have prøvet mere end to implantater, inden operationen, samt have kigget på før og efter billeder med min kirurg. Jeg er desværre på ingen måder glad for mit resultat.

Réponse : AK Nygart
Jeg kan kun anbefale stedet
Jeg kan kun anbefale stedet. Jeg er så tilfreds med det hele.
5 stjerner herfra
Fantastisk behandling fra start…
Fantastisk behandling (BFO) fra start til slut af Jesper Trillingsgaard. Følte mig i trygge hænder og holdt i hånden igennem hele forløbet. Super rart, at man kan følge sit efterbehandlingsforløb via app. Det gjorde det hele til en super professionel oplevelse. Vil varmt anbefale Nygart.
Jeg har været utrolig glad for mit forløb
Jeg blev opereret af kirurg Anders Ulrik, som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger. Han er både professionel, grundig og skaber en stor tryghed.
Derudover har hele personalet været yderst kompetente og venlige – man mærker virkelig deres høje faglighed og omsorg.
BFO med Michael som kirurg
Jeg har fået lavet BFO med Michael som min kirurg. Michael har været helt fantastisk lige fra starten af. Jeg kom første gang sommer 2025 til den første forundersøgelse, og jeg bookede senere min BFO til december 2025. Operationsdagen var også en rigtig god oplevelse, jeg var virkelig nervøs, men både Michael, anæstesilægen og sygeplejerskerne var så søde og beroligende.
Jeg har netop været til 3 måneders tjek og alt er som det skal være, og jeg er simpelthen så glad for resultatet😍
bedste og tryggeste forløb
Har fået den bedste og tryggeste behandling hele vejen igennem fra start af.
Personalet er forståelig, venlige og virkelig kompetente.
Appen giver en god trygshed følelse, man skal ikke gå og huske på tingene eller tænke hvor ligger nu det papir henne for det hele er der inde.
Man bliver guidet igennem hele forløbet med hvad man må og ikke må.
Det eneste jeg manglede var en ekstra strop med når man køber en ekstra støtte BH. Men fik en med til første undersøgelse. Så intet problem.
Jeg har intet og sætte på mit forløb.
Jeg er så glad for mit resultat, det er over alle forventninger.
Super god oplevelse
Michael er mega dygtig og super sød, følte mig meget tryg og hørt i hele processen. Er meget tilfreds.
Fantastisk håndværk
Jeg er simpelthen så glad for, at jeg tog springet og fik lavet BFO hos AK Nygart i København. Efter min indledende samtale med Jakob Astrup var jeg lidt i tvivl, om det var det rigtige sted for mig, for synes det hele gik meget hurtigt, og kommunikationen var ikke så “blød”, som jeg måske have brug for. Men jeg følte samtidig også, at jeg fik den mest ærlige vejledning ift størrelse - andre steder lød beskeden “hvor stort vil du have det”, hvorimod Jakob helt ærligt sagde at 330 ml var maks ift min kropsbygning, for ellers kunne han ikke stå inde for det. Resultatet er blevet alt, jeg drømte om, og jeg ærger mig mest over, at jeg ventede så længe. Kæmpe anbefaling til både AK Nygart (lige fra de søde kvinder i receptionen til sygeplejersker og anæstesi) og til Jakob.
Kompetente og oprigtige medarbejder…
Kompetente og oprigtige medarbejder hele vejen i mit forløb. Følte mig tryg og godt behandlet og er meget glad for mit resultat
AK Nygart i Aarhus anbefaler jeg så…
AK Nygart i Aarhus anbefaler jeg så meget! De er vanvittige gode og meget omsorgsfulde. De er klar til at hjælpe dig efter operationen, hvis der er problemer.
TAK til Aarhus - jeg gav jer blomster som tak, for at hylde jeres dygtighed 🧡
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.