Nymarksminde Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var en familie flok afsted, og sikke en super oplevelse, børnen have en fest! Blev mødt af et godt humør, og super flinkt personale. Alt i alt en fantastisk oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er kommet der igennem de seneste 8 år og det er en kæmpe fornøjelse hver gang. Søde ansatte, søde dyr, skøn legeplads og atmosfærer. Vi har lige holdt fødselsdag for vores dreng på 7 år, og det... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Betalte entre og så kostede aktiviteter vi ville prøve indenfor også noget....bl.a. heste tur... Traktor tur var i det mindste gratis dog meget svær og mudret rute mellem tæt bevokset Mark som vi... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Hébergement
  5. Hôtel
  6. Parc animalier et safari
  7. Vacances à la ferme

Informations provenant de diverses sources externes

Nymarksminde er et feriested i Vodskov/Aalborg. Her findes Bed and Breakfast, Bondegårdsferie, Mini-zoo, legeland og Fodboldgolf. I sommerhalvåret er der åbent i Farmparken med alle bondegårdsdyrene og fodboldgolfbanen. Mange børnehaver og institutioner gør brug af Farmparken. Her får de lov til at fodre og kæle for Nymarksmindes mange bondegårdsdyr – og selvfølgelig lære en masse. Parken har desuden et stort og trofast publikum, som også bruger den til fødselsdage og familiesammenkomster. Hele året tilbydes overnatning i 10 hyggelige ferielejligheder for Bed and Breakfast gæster. I sommerferien besøges Nymarksminde af Bondegårdsferie-gæster, som deltager i unikke og sjove aktiviteter. Her kommer børnefamilier og nyder den danske sommer i selskab med bondegårdsdyr, fri natur, traktorture, fodboldgolf og masser af hygge. Mange virksomheder bruger faciliteterne til teambuilding og firmaevents. Nymarksminde har desuden et stort konferencelokale med alt nødvendigt udstyr og plads til 80 personer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk oplevelse

Alt i alt en fantastisk oplevelse!

18 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige været på bondegårdsferie med…

Har lige været på bondegårdsferie med vores børnebørn, på Nymarksminde. Det er den mest fantastiske ferie vi har været på. Her er fodring af dyr, traktorture, hjertesafari, svømmebad og sjove aktiviteter hver dag. Inger og Ole brænder virkelig for det de laver og er gode til at få børnene til at føle sig trygge, alt fra ridning kørsel i mooncar blev accepteret, når bare Ole var med. Vi har på intet tidspunkt haft behov for at besøge andre attraktioner i den uge. De søde unge mennesker der stod for fodring af dyr var gode til at fortælle børnene om de forskellige dyr. Stedet kan varmt anbefales, vi kommer gerne igen.

6 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Skønt sted for dyr, børn og voksne

Søde ansatte, søde dyr, skøn legeplads og atmosfærer.
Vi har lige holdt fødselsdag for vores dreng på 7 år, og det var et kæmpe hit for alle inviterede.
Vi kan klart anbefale Nymarksminde til alle, ung som gammel.

28 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fejrede min mands fødselsdag derude…

Vi fejrede min mands fødselsdag derude med medbragt kagemand. Vi følte os godt tilpas derude dels p.g.a. den ro der er. Vores børnebørn var optaget af at fodre og klappe dyrene. De legede også på hoppepuden og i sandkassen og vi voksne gik bare stille rundt og nød naturen .Vores døtre og ene barn var på hjortesafari og vores barnebarn fik lov til at hjælpe med at fodre hjortene. Det var en stor succes. Alt i alt en rigtig dejlig dag

9 mai 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Passiv aggressiv tone er det første der…

Passiv aggressiv tone er det første der falder mig ind, når jeg tænker ægteparret der har Nymarksminde. Vi lejede festlokale hos dem til en konfirmation. Ægteparret talte i den pæneste tænkelige tone om hvor utilfredse de var med de lejere der lige havde brugt lokalet. Så dem der lånte lokalet efter os har sikkert fået samme smøre om os.

Der er positive ting at nævne. Lokalet er virkelig pænt, der er gode parkeringsforhold, der er en projektor og lydanlæg af ældre dato, men som fungerer upåklageligt.

De ting der er årsagen til de 2 stjerner er: Der mangler forskelligt køkkenudstyr, som asietter til dessert, champagneglas, grydeskeer, håndmixer og knive. Opvaskemaskinen vasker hurtigt og grundigt, men er alligevel en sten i skoen, fordi ALT efterfølgende skal tørres manuelt, hvilket er noget bøvl. Akustikken i lokalet er så dårlig at man kun lige kan tale med dem der sidder ved siden af en. Dem der sidder overfor dig ved samme bord kan du umuligt føre en samtale med, for I vil ikke kunne høre hinanden. Det trækker også ned at der i min kontrakt stod at jeg kunne leje duge til 40kr pr dug, men da jeg så skulle betale for lejen af dugene skulle jeg betale 50kr pr dug. Dertil kommer det at de er meget længe om at tilbagebetale depositum. Godt nok står der i kontrakten at de betaler mindst 3 dage efter festen, MEN vi brugte lokalet d. 26 april, og der kom ikke nogen indsigelser af nogen art, og lokalet har været brugt til andres fester EFTER vi har brugt det. Så synes jeg at argumentet forsvinder for at vi skal helt hen til d. 6. Maj før jeg får depositum retur. Det bør også tilføjes at depositum først kom retur efter jeg havde oplyst om reglerne for tilbagebetaling af depositum.

Så kommer vi til dyrevelfærden på stedet. Altså der noget galt ved samtlige dyr, så jeg kan ikke opliste alt, MEN de værste problemer var/er at en af gederne kan bogstaveligttalt kun støtte på 3 ben, og det var tydeligt at se på det skadede ben, at sådan har det været længe. Men igen der er ingen dyr på stedet som har det optimalt - eller jo, måske de høns som går frit på stedet. Man skal så ikke kigge på de unge høns, for de bor bogstaveligt i et lille marsvinebur. Selv burhøns har mere plads end de unge høns der var der.

Dyrenes tilstand og forhold er så sølle, at flere af vores gæster sad og talte om hvorvidt det var muligt at mælde stedet til nogle myndigheder så der kan rettes op på forholdene.

26 avril 2026

Hej Lise.
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Vi sætter pris på både de positive ord om vores festlokaler og parkeringsforhold, men vi er naturligvis kede af at høre, at jeres samlede oplevelse ikke levede op til forventningerne.

Det har aldrig været vores hensigt at fremstå negative, og vi beklager, hvis vores tone er blevet opfattet som passiv-aggressiv. Det er vi kede af, da vi ønsker at skabe en tryg og glad atmosfære for alle.

Ang. depositum:
Vi overholder de tidsfrister for tilbagebetaling, der står i vores kontrakter. For at sikre en grundig gennemgang af lokalerne har vi brugt længere tid i dit tilfælde. Der vil vi gerne understrege at da I afleverede lokalet var der flere punkter hvor vi længe diskuterede hvordan vi skulle forholde os. Bl.a. beskidt vaskemaskine og risterne var heller ikke rengjort. Hvis du ønsker dokumentation, vil jeg gerne sende dig en mail. Men vi hører din frustration over ventetiden og vil se på, om vi kan gøre denne proces hurtigere i fremtiden.

Vi håber, at vi trods alt må byde jer velkommen i parken en anden gang, så I kan se, hvor meget vi gør for både vores gæster og vores dyr.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkeligt en hyggelig park for både…

Virkeligt en hyggelig park for både store og små😊 Vi har alle haft en sjov dag med både dyr, fodboldgolf og ikke mindst gode minder til at tage med hjem.
Vi vil helt sikkert komme igen! Inger og Ole gør en dyd ud af oplevelsen og det kan mærkes!🌼

20 septembre 2025

Tak til Inger og Ole Risager

Tak til Inger og Ole for en oplevelsesrig uge på Nymarksminde. I gør en beundringsværdig indsats for at give både børn og voksne sunde og lærerige oplevelser. Der er afvekslende aktiviteter fra morgen til aften. I har et fantastisk tag på børn i alle aldre og alt sker med et smil på læben. Værelserne var pæne og rene, og udendørsfaciliteterne fremstod velholdte. En oplevelse, vi kan anbefale alle med små og store børn. Mange hilsner til jer begge fra Dina og Jørn i Haderslev.

26 juillet 2025

Familiehygge🌞

Vi har haft en rigtig hyggelig dag med børn og børnebørn på Nymarksminde. Her er fuldstændig ro på og ingen stress. Dejlige omgivelser, hvor børnene kan boltre sig og de voksne kan slappe af. Rigtig søde medarbejdere. Simon er rigtig god til at naturformidle i børnehøjde og Ole giver en god traktortur og hjortesafari.
Jeg nyder hver gang vi er her. Kan virkelig anbefale stedet🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Nymarksminde er et fantastisk sted

Nymarksminde er et fantastisk sted. Selv når der er mange mennesker føles det ikke sådan fordi området strækker sig langt rundt. Det er hyggeligt at fodre dyrene og man kan tage grill mad med og låne deres grill. Vi elsker at være her.

En rigtig hyggelig dag

En rigtig hyggelig dag, hvor vi var 12 til børnefødselsdag.
Børnene hyggede sig meget, med besøg hos dyren i parken og leg på de mange legepladser og andre aktiviteter

Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke de 105,- værd

Ikke de 105,- værd
Vi er ligesom mange andre ret skuffede og gik faktisk derfra efter en time, med følelsen af at være blevet snydt.

Hjemmesiden og deres markedsføring fejler intet, for hyggeligt og stort ser det ud - det er desværre ikke tilfældet, de få dyr med begrænset adgang, en nedslidt legeplads og et par fodboldmål var hurtigt overstået og vi brugte størstedelen af tiden på at spise vores madpakker på en bænk, for så at køre igen.

Desværre sad vi i bilen på vej hjem, med følelsen af nærmest at være blevet snydt.

1 stjerne for oplevelsen i "parken"
5 stjerner for hjemmesiden

29 juillet 2025

Réponse de Nymarksminde

Hej Mads! Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse, også selvom den var skuffende. Det er vi naturligvis bare kede af at høre :(

Vi vil dog gerne nævne, at Nymarksminde rummer langt mere, end hvad man typisk kan opleve på en times besøg. Udover dyrene og legepladsen tilbyder vi hver dag:

Hjorte-safari, hvor man kommer helt tæt på kronhjortene.
Traktor-ture, ud over markerne.
Naturskole med spændende læring og dyrespor.
Fodringsrunder og mulighed for at møde dyrene tæt på.
Der er en 18 huller stor fodboldgolf bane, og masser af andre legemuligheder, hvis man ikke lige er til legepladsen.

Vi gør os umage med at give et ærligt indtryk af stedet på vores hjemmeside, og vi er selvfølgelig ærgerlige over, at virkeligheden ikke matchede jeres forventninger.

Tak for ros til hjemmesiden – og tak for din ærlige anmeldelse. Vi håber, I en dag får lyst til at give os en ny chance og opleve alt det, I måske missede første gang.

De bedste hilsner
Team Nymarksminde

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse

Skuffende oplevelse – ikke et sted for dyrevenner

Stedet levede desværre ikke op til forventningerne.

Flere af dyrene så ikke ud til at have det godt. En kalv gik helt alene, uden nogen artsfæller i nærheden. Da jeg spurgte personalet hvorfor, var svaret blot, at det var nemmest, når børnene skulle ind til den. Det er ikke acceptabelt – kalve og køer er flokdyr og bør aldrig stå alene, medmindre de er syge. Det nævnte jeg også, men personalet virkede ligeglade. Man kunne sagtens have haft to kalve sammen og adskilt dem midlertidigt ved fodring.

De to får på stedet gik også adskilt, hvilket heller ikke giver mening for sociale dyr.

Legeområdet var forsømt. I sandkassen stak rustne skruer op fra verandaen – en tydelig sikkerhedsrisiko. Sandkassen var desuden fyldt med ødelagt legetøj, og generelt bar legepladsen præg af slid og manglende vedligeholdelse. Flere bænke burde udskiftes, og toiletfaciliteterne trængte både til en opgradering og grundig rengøring.

Alt i alt fremstod stedet trist og nedslidt, og det er ikke et sted, man bør besøge, hvis man holder af dyr. De har det simpelthen ikke godt nok.

Slet ikke pengene værd – og hele “parken” er set på 20 minutter.
Vi kommer ikke igen.

30 juillet 2025

Hej Line!

Tak fordi du har delt din oplevelse. Det er tydeligt, at du brænder for dyrs trivsel, og det respekterer vi meget. Vi er oprigtigt kede af, at dit besøg hos os gav dig det indtryk, at dyrene ikke har det godt. Vi tager det meget alvorligt, og vil gerne understrege at vi tager os meget af dyrene. Der er flere check-ups og opsyn hver eneste dag for at sørge for dem. Men det ser gæsterne ofte ikke.

Angående kalven, som stod alene: Det er korrekt, at vi i visse tilfælde lader enkelte dyr gå for sig selv i perioder, men det sker aldrig uden omtanke. I det konkrete tilfælde var kalven sund, blev tilset dagligt og havde kontakt til både mennesker og dyr i nærliggende folde. Vi forstår dog, at det kan virke forkert, hvis man ikke kender baggrunden.

Det samme gælder fårene: De bliver løbende flyttet mellem folde og har adgang til samvær, men vi kan godt se, hvordan det i øjebliksbilleder kan give et forkert indtryk.

Vi vil dog gerne nævne, at Nymarksminde rummer langt mere, end hvad man typisk kan opleve på 20 minutter. Udover dyrene og legepladsen tilbyder vi hver dag:

Hjorte-safari, hvor man kommer helt tæt på kronhjortene.
Traktor-ture, ud over markerne.
Naturskole med spændende læring og dyrespor.
Fodringsrunder og mulighed for at møde dyrene tæt på.

Vi beklager, hvis I har overset eller ikke været opmærksomme på disse aktiviteter, som netop er skabt for at give en hel dags oplevelse for både børn og voksne. Størstedelen af vores gæster bruger 2–4 timer hos os.

Vi er kede af, at vi ikke levede op til dine forventninger, men vi takker for dine input. Og vi håber på at kunne møde dig igen i parken. Evt. udenfor højsæson, hvor der er lidt mere plads mellem vores gæster, og ikke så meget fart på.

De bedste hilsner
Team Nymarksminde

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig og sjov dag som altid

Dejlig og sjov dag som altid. Utroligt søde og hjælpsomme medarbejdere.
Og så er der verdens sjoveste ged, som bare er fuld af sjov og ballade og som gerne vil lege, min søn elsker den.

28 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig dag i skønne omgivelser

Nymarksminde Farm Park er et dejligt sted, med "højt til loftet" og glade børn. Børnene kan løbe frit, klappe geder, holde høns, hoppe på hoppeborg, køre traktor og meget mere.
Der er søde dyr og venlig personale, som gjorde det ekstra hyggeligt.
Vi kunne spise dem medbragte mad i det fri, på de opstillede bænke.
Vi kommer helt sikkert igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Så dejlig og hyggelig en dag

Så dejlig og hyggelig en dag. Vi var 3 familier afsted for første gang og det bliver ikke sidste. Dejligt at alt er hegnet inde, så børnene frit kan løbe rundt. Normalt når man er i ferier parker kan man godt blive spredt, men Nymarksminde har en perfekt størrelse til en god dag. Vi har allerede aftalt at skal afsted igen, det er en super oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var på det dejligste besøg i parken…

Vi var på det dejligste besøg i parken i dag. Vi var en samlede familie på 18 mennesker, den yngste 2år og den ældste 74år. Hold nu op en fantastisk dag for alle mand! Der var aktiviteter alle kunne være med på, selv teenagerne havde en dejlig dag. 5 timer de fløj afsted og vi er godt trætte nu. De får min varmeste anbefaling!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus