Nytgrej Avis

TrustScore 4.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pêche

Écrit par l'entreprise

Vi er en moderne fiskegrejsforhandler, der tilbyder kvalitetsgrej til alle former for lystfiskeri - fra ørred - og aborrefiskeri til karpe - og stør fiskeri. Vi er passionerede omkring fiskeri, og det afspejles i vores brede og alsidige sortiment. Uanset om du er nybegynder eller erfaren lystfisker, stræber vi efter at give dig det bedste udgangspunkt for din næste fangst. Vores udvalg omfatter alt fra robuste fiskestænger og præcisionshjul til effektive blink, kroge, og tilbehør. Vi samarbejder med anerkendte mærker inden for lystfiskeri for at sikre, at alle produkter er af høj kvalitet. Med udstyr i høj kvalitet kan du trygt fokusere på selve fiskeri og vide, at dit grej matcher din passion. Vi driver både en brugervenlig webshop og fysisk butik, som ligger ved Aalsbogaard Lystfiskersøer på Fyn. Så du kan kan handle præcis som det passer dig. Her finder du en imødekommende atmosfære og hjælpsomt personale der brænder for fiskeri. Vores team vil give dig en personlig vejledning og gode råd, uanset dit niveau og drømme fiske. Uanset om du er nybegynder ved søerne eller du er en erfaren lystfisker, er Nyt Grej.dk din trofaste partner. Besøg vores webshop eller butik og oplev selv, hvordan passion, kvalitet og ekspertise går hånd i hånd hos os.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Super kundebehandling

Super kundebehandling, gode priser og hurtig levering. Altså som en netbutik kan det bare ikke blive bedre. Der var nogle problemer med noget olie jeg havde bestilt, bliver ringet op og spurgt om det er ok at de sender en større og bedre olie uden merpris, og så undskylder han endda, varerne kommer super hurtigt og han var tilgivet fra starten... 👍👍👍👍👍

16 février 2023

Rigtig god service.

Super service.

Efter et par dage skrev jeg og spurgte om min ordre var på vej, desværre havde de problemer med pakkelabels, så ordren blev først sendt den pågældende dag.

Til gengæld fik jeg så en ekstra ting med som undskyldning. God service.

15 juin 2022

FANTASTISK KUNDESERVICE!!!

FANTASTISK KUNDESERVICE!!!

Jeg havde købt en fiskestang inde ved nytgrej.dk og som jeg var gået hen og blevet meget glad for, desværre ville skæbnen det at stangspidsen knækker da jeg sætter stangen op.

Jeg ringer så ind til Nygrej.dk og fortæller hvordan og hvorledes, kvinden jeg snakker med beder mig om at jeg sender nogle billeder af skaden også vil hun kontakte mig igen.

Kort tid efter bliver jeg ringet op igen, hvor hun fortæller at jeg kan få en ny spids og det er ikke noget jeg skal betale for.

Så til alle jer der vil købe fiskgrej online, så er Nytgrej.dk helt klart det rette sted at handle, de har i hvertfald fået ny stamkunde i mig.

5/5 stjerner herfra!

- Emil

13 février 2022

Super kundeservice

Har lige lavet en forkert ordre. Kundeservice svarede på få minutter og løste problemet for mig med det samme. Deres priser ligger også under andre sider jeg har set, samt har stort udvalg af kvalitets produkter. Kan kun anbefale dem

25 janvier 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus