3,6

Moyen

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3,6

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Geur is waardeloos

Geur is waardeloos, je ruikt amper iets. Als je al iets ruikt is het na een week of max 2 weken weg.

6 juillet 2026

Sterkte geur

Wat mij meteen opviel, is dat de geur in het begin behoorlijk sterk is. Na een tijdje wordt die wat minder intens, maar je blijft hem nog steeds goed ruiken. Vergeleken met andere merken die ik heb geprobeerd, blijft deze geur duidelijk langer en sterker aanwezig. Persoonlijk vind ik dat juist een groot pluspunt.

4 juillet 2026

1Billion genomen

1Billion genomen, erg tevreden met de geur, ruik het na 3 weken nog duidelijk, krijg ook veel complimenten

21 mai 2026

Levering snel, duur geur valt tegen.

Levering was sneller als verwacht. Het systeem is echt top. De geur is ook erg lekker. Enigste nadeel vindt ik dat de geur niet heel lang blijft. Ik merk nu al bijna geen geur meer. Af en toe komt er een vleugje voorbij. Als ik in de auto stap ruik ik niet dat mijn auto lekker ruikt.

19 juin 2026

Réponse de Oadsy

Bedankt voor je review — fijn dat het systeem en de geur zelf goed bevallen.

Wat je merkt klopt: de eerste dagen geeft het blokje het sterkst af. Die eerste knal is niet de constante geur — die zakt langzaam weg naar een warmere, subtielere basis. Dát is de geur die daarna lang blijft hangen, alleen minder luid dan in het begin.

Dat je 'm bij het instappen bijna niet meer ruikt willen we wel even met je uitzoeken, want dat hoort je nog wél op te vallen.

Hoe sterk die basis overkomt hangt af van de grootte van je auto, de ventilatie en de temperatuur. Stuur je ons een bericht op info@oadsy.nl? Dan kijken we samen wat er in jouw geval speelt.

The smell it’s grate and strong but…

The smell it’s grate and strong but it’s not gonna last long

15 juin 2026

Réponse de Oadsy

Hi Grigore, thanks for the honest review — and good to hear the scent itself lands strong for you.

The longevity point is fair and we take it seriously. One thing that often plays a role: the block gives off the most in the first few days, and your nose adapts to a scent that's always there — so you notice it less yourself, while a passenger stepping in usually still picks it up clearly.

That said, we don't want to leave you guessing. Could you send us a message at info@oadsy.nl? We'll look into what's happening in your case and make sure you get a solution.

Kind regards,
Team Oadsy

Goede auto geurtjes

Goede auto geurtjes, bij mij deed die het goed voor 3 weken en daarna zwakte die een klein beetje af. Ik ruik hem nogsteeds na een maandje!
Snelle levering, was volgende dag of de dag daarop. Zou zeker hier nogmaals een geurtje halen.

22 février 2026

Valse reviews

De site beweert 100+ tevreden klantreviews te hebben en een score van 4,9/5 te hebben bij Trustpilot. Wanneer je echter naar de site van Trustpilot gaat zijn er geen reviews te vinden die ze wel op hun site beweren te hebben.

5 février 2026

Réponse de Oadsy

Hi, wij beweren nergens op onze site dat de reviews van trustpilot afkomstig zijn. Systemen zoals Judge.me en andere bronnen is waar de reviews vandaan komen.

Jammer van deze review die je achterlaat, op basis van een aanname die je doet.

Ben je klant van ons en ontevreden over jouw product? Dan helpen wij jou graag verder. Zo niet? Dan willen wij je alsnog bedanken voor de review!