Just bought a can wax for vacation, and i honestly have nothing bad to say. The hold is great and theres a natural sent that takes over the room, gotten a lot of compliments!! And because of all the... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hele fijne wax, Eindelijk een product die ik met een goed gevoel in mijn haar stop, bomvol met stoffen die mijn haargroei stimuleren, daar word je toch gelukkig van! Ook was ik erg tevreden met de... Voir plus
Zeer tevreden! Na verschillende bekende merken te hebben geprobeerd, is Oakline voor mij de beste keuze. De natuurlijke ingrediënten maken echt het verschil: mijn haar voelt gezonder aan, de matte... Voir plus
Ik heb nog niks ontvangen ik zou kijken of je een andere vervoerder kan vinden
À propos de l'entreprise
- Entreprise de cosmétique
- Magasin de produits de beauté
- Magasin de cosmétiques
- Grossiste en produits cosmétiques
- Fournisseur de cire
Écrit par l'entreprise
OAKLINE is een merk dat haarstylingproducten ontwikkelt voor mannen en vrouwen. We richten ons op producten die er goed uitzien, fijn werken en tegelijkertijd het haar verzorgen. Onze producten bevatten diverse verzorgende ingrediënten. We vermijden synthetische en onnodige toevoegingen zoals parabenen en siliconen. Het doel is een natuurlijke haarwax en stylingproducten die goed in model blijven zitten, maar niet zwaar of vet aanvoelen. OAKLINE staat voor eenvoud en verzorging. We vinden het belangrijk dat een goed stylingproduct niet alleen mooi resultaat geeft, maar ook goed is voor je haar en hoofdhuid. We zijn een jong merk en blijven ons ontwikkelen met nieuwe formules en verbeteringen. Ons doel is om kwalitatieve en betaalbare haarstyling te bieden voor mannen en vrouwen die bewust kiezen voor hun verzorging en uitstraling.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- Info@oakline.nl
- oakline.nl
Demande des avis aux clients
Ik heb nog niks ontvangen ik zou kijken…
Ik heb nog niks ontvangen ik zou kijken of je een andere vervoerder kan vinden
Beste wax
Beste wax die ik tot nu toe heb mogen gebruiken. Natuurlijke producten en ruikt ook nog eens lekker. Zeker een aanrader!
Top product!
Blijft lang zitten en spoelt makkelijk uit
De wax blijft lang zitten en je spoelt het makkelijk weer uit met water. Top product!
Just bought a can wax for vacation
And because of all the natural feeding ingredients my hair stayed soft and oily.
Would recommend!!!
Echt een geweldig product
Echt een geweldig product! Ik kan het iedereen aanraden die elke dag wil shinen!
Milieuvriendelijk dat ten eerste en ten…
Milieuvriendelijk dat ten eerste en ten tweede hele lekkere geur
High quality product!!
I love oakline, it keeps my hair smooth but in good shape.
A amazing product and a amazing company!
Eindelijk een haarwax die doet wat hij belooft!
Zeer tevreden!
Na verschillende bekende merken te hebben geprobeerd, is Oakline voor mij de beste keuze. De natuurlijke ingrediënten maken echt het verschil: mijn haar voelt gezonder aan, de matte finish oogt natuurlijk en de hold blijft de hele dag goed. Bovendien is de wax gemakkelijk uit te wassen. Vergeleken met de concurrentie biedt Oakline wat mij betreft een duidelijk betere combinatie van kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en gebruiksgemak. Een echte aanrader!
Zeer fijne wax
Mijn haar is een stuk meer levend en…
Mijn haar is een stuk meer levend en blijft mooi in model zitten na het aanbrengen van de Oakline Wax! Fijn product. Ik ben een tevreden klant
Echte aanrader
Top wax, zodra je het in je haar doet krijg je meteen volume. Aanrader!
Hele fijne wax
Hele fijne wax! Je merkt echt dat het natuurlijke producten zijn. En het ruikt echt heel fris alsof je net parfum hebt opgedaan. Ik zou dit product aan iedereen aanraden!
Het is top product dat je haar goed in…
Het is top product dat je haar goed in stijl brengt en houd. Bovendien ben ik erg positief verrast door de lekkere geur van het product!
Één van de betere waxproducten die ik…
Één van de betere waxproducten die ik heb gebruikt. Blijft lekker lang zitten, een aangename geur en snelle levering. Zeker een aanrader!
Een mooie voedende wax
Een mooie, zachte en voedende wax.
Het brengt mijn haar makkelijk in model. En ruikt nog lekker ook🤗
Een aanrader!
Ik gebruik deze haarwax inmiddels ruim een week en ben echt positief verrast. De hold is ontzettend goed. Je hebt maar een klein beetje nodig om je haar de hele dag goed in model te houden, dus een pot gaat ook nog eens lang mee.
Ik was eerst wat sceptisch omdat dit geen matte wax is, maar dat blijkt in de praktijk totaal geen probleem te zijn. Ook bij dunner haar werkt hij top zonder zwaar aan te voelen of uit te zakken.
Daarnaast ruikt de wax erg prettig. Niet te sterk of overheersend, maar juist fris en aangenaam. Voor mij absoluut een aanrader. Ik wissel vaak van wax en pomade, maar deze is een blijver.
Positief verrast
De wax sprak me enorm aan vanwege de gebruikte producten en werkwijze. Toen ik de wax ontving was ik vooral te spreken over de geur van de wax, heerlijk, daarnaast is de wax ook makkelijk uit te wassen, ideaal. Voor een nieuw product op de markt echt heel positief verrast!