Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I Did attend to my best friend's wedding ( Massimo & Line) at this wonderful place and what a day and night it was. Amazing venue with decor and food to awesome service. Big thanks goes to the c... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Tænk at man kan have så lav moral at man bevidst dobbeltbooker bryllups selskaber. Få dage før den store dag opdigter man en historie om at man er gået konkurs og har mistet sin alkoholbevilling, og r... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste bryllupsfest i årevis på OC ifølge vores gæster: Vi kan på alle måder varmt anbefale OC til bryllupper, store fester, firmafester, runde fødselsdage, dåb etc etc. WAAAUUUW et team OC -... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en perfekt dag, aften og nat i fede omgivelser med super engageret personale. God mad og vin og ikke mindst dj og cocktails, super bryllupskage, super fotograf og en fest vi og vores g... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Hi I am ah mamun

Hi I am ah mamun. You know me. Because we are Facebook friend also you add with me Skype. I want to work for you.

My email: mamun504404 @Gmail.com

29 novembre 2019

Stunning wedding

Amazing venue with decor and food to awesome service.
Big thanks goes to the chef for sublime menu and to This truly amazing staff, i dont think i have seen so great staff ever.
Wedding event was really well organised from start to finish. I have attended a few other great weddings before also, but this was the best!!!!!
Thanks to Simone and rest of this great crew who did made this day and night so special.

A day in memories to remember. Thanks a million.

22 novembre 2019

Fantastisk fødselsdagsfest

Fantastisk fødselsdagsfest
Var gæst til min bedste vens 50 års fødselsdag på Ocean Club.
Super hyggeligt sted og rigtig god stemning. Vil helt sikkert booke min egen fest der. Tak for mad, lækre drinks, god musik og fed underholdning. Kan varmt anbefale stedet hvis der skal holdes fest.

31 octobre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Julefrokost på Monkey Class.

Elendig mad, elendig drikke,og elendig service.

Jeg var til julefrokost med mit arbejde, og det var en oplevelse ud over det sædvanlige. Maden bestod af "pindemader" altså hvad der nærmest kan betragtes som en pindemad per ret. Øllen var et discountprodukt på flaske. De måtte finde mad et andet sted, for at det ikke var endt i ragnarok. Og nu så jeg så Kontant, og Simone, jeg tror ikke en skid på dig din svindler.

Og til Lise Duus. Enten er du én som er involveret i OC, eller også er du så naiv at det burde være ulovligt.

Det er et håbløst sted drevet af en flok svinske svindlere.

I burde piskes på Københavns torv og jages ud af byen.

23 avril 2018
Noté 3 sur 5 étoiles

Hvor synes jeg

Hvor synes jeg, at det er ærgerligt, at nogle skriver en anbefaling af Oceanclub på baggrund af en TV udsendelse, uden aldrig at have været der. Hvor synes jeg det er ærgerligt at nogle, som har haft deres drømmebryllup til 5 stjerner på Oceanclub, giver 1 stjerne på baggrund af en TV udsendelse. Hvor er det fattigt. Jeg har aldrig været på Oceanclub, og kan derfor ikke anmelde denne virksomhed, men er sikker på at de har lært noget af denne begivenhed. Sender masser af kærlighed videre til dem som sidder med dårlig samvittighed, og dem som måtte fejre bryllup på en tapasbar i et storcenter. <3

13 avril 2018

chokeret

Har netop set kontant ift bedrageri foretaget af ocean club, og må sige at min mand og jeg var nær faldet ned af sofaen. Vi havde et ubeskriveligt bryllup på ocean club.. det var perfekt, kan ikke beskrives bedre. Perfekt. Smukt, kontrol, god mad, god betjening, så sødt et personale, de havde endda en dejlig overraskelse til os i form af lanterner som vi sendte til vejrs, det var så smukt. Det var en fantastisk dag. Vi er i chok og føler os så heldige. Hold kæft hvor er det synd for de par som er blevet snydt og bedraget. Chok, chok, stort chok. Giver kun en stjerne på baggrund af hvad disse andre par desværre har oplevet, som bare ikke er ok. Vi havde selv en ubeskrivelig god oplevelse. Et par af billederne på deres hjemmeside er endda fra vores bryllup..det er godt nok en del år siden, 7 år, men samme ejer.

11 avril 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

heller ikke fødevarekontrol er der styr…

heller ikke fødevarekontrol er der styr på af seneste kontrol fra 3/3 2018 fremgår det at virksomheden har fået sur smiley og er politianmeldt

Fødevarerejseholdet har foretaget opfølgende kontrol.
Udleveret retssikkerhedsblanket og henvist til klagevejledning.
Vejledt om betaling for kontrol.
Hygiejne: Håndtering af fødevarer: Vejledt generelt om regler
for at bære egnet arbejdsbeklædning ved håndtering af
fødevarer.
Hygiejne: Rengøring: gl Virksomheden politianmeldes.
Følgende er konstateret: Fulgt op på tidligere indskærpelse
rengøringsartikler. Der er endvidere gamle indtørrede sorte
belægninger af snavs på gulv langs kanter, bagved borde, ovne
og køleskabe. Virksomheden havde følgende bemærkninger:
Det kan vi godt se.
Hygiejne: Vedligeholdelse: Vejledt generelt om skadedyrssikring af fødevarelager.
Virksomhedens egenkontrol: Kontrolleret egenkontrolprogram. Virksomheden politianmeldes.
Følgende er konstateret: Virksomhedens ansvarlige oplyser, at der ikke er udarbejdet et egenkontrolprogram
eller foretaget dokumentation. Ansvarlig kunne under kontrollen ikke finde virksomhedens termometer til at
foretage temperaturkontrol. Virksomheden oplyste, at der ved snarligt ejerskifte, vil blive implementeret et
egenkontrolprogram.
Ved seneste kontrolbesøg den 8. dec. 2017 blev der konstateret uregistrerede aktiviteter i virksomheden. På
dette kontrolbesøg blev virksomheden informeret om regler for implementering af et dækkende og tilgængeligt
egenkontrolprogram. Der er efterfølgende forgæves forsøgt kontakt til virksomheden med henblik på bl.a.
gennemgang af virksomhedens egenkontrolprogram.
Offentliggørelse af kontrolrapport: Kontrolleret: Ophængning af kontrolrapport. Virksomheden politianmeldes.
Følgende er konstateret: Kontrolrapport af 8. dec. 2017 er ikke ophængt ved indgangspartiet. Der er derimod
ophængt et eliteklistermærke ved dør. Fotodokumentation er optaget. Virksomheden havde følgende
bemærkninger: Kontrolrapport er blevet taget ned.
Mærkning og information: Kontrolleret sporbarhed på følgende fødevarer: Fødevarer som anvendes til dagens
arrangement.
Det indskærpes, at sporbarheden skal sikres i alle led. Følgende er konstateret: Virksomheden kunne ikke
fremvise sporbarhedsdokumentation for bl.a. fersk tun, mørbrad og vin, som er indkøbt til arrangementet.
Virksomheden havde følgende bemærkninger: Vi fremsender kopi af fakturaer fra indkøb til FVST. Der er pr. 13.
marts 2018 ikke modtaget sporbarhedsdokumentation fra virksomheden. Forholdet vil blive fulgt op ved næste
kontrol. Indskærpelse medfører gebyrbelagt opfølgende kontrol. Afgørelsen kan påklages. Se klagevejledning på
bagsiden.
Godkendelser m.v.: Registrering af aktiviteter kontrolleret. Ingen anmærkninger. Det er oplyst at der foretages
ejerskifte indenfor meget kort tid og at dette bliver anmeldt til Fødevarestyrelsen. Det er endvidere oplyst, at
den ansvarlige ikke har besvaret henvendelser eller kontaktet Fødevarestyrelsen, som aftalt, grundet planer om
ejerskifte.

11 avril 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

En masse er blevet snydt af Ocean Club…

En masse er blevet snydt af Ocean Club - så holdt jer langt væk fra dem. De har dobbelt booket en masse fester og taget 100% forudbetaling for så ikke at afholde festerne og løbe med pengene. Se DR kontant 11.4 om sagen. Kan anbefale at i kigger på halmtorvet9 hvis i er blevet snydt, da de kan hjælpe jer med at holde en fantastisk fest. Det har de gjort for os

4 avril 2018

Hold jer fra ocean club

Hold jer fra ocean club!
Som i kan læse af de mange anmeldelser herinde så kan Ocean Club mildest talt ikke levere det de lover.

Vi har betalt hele vores bryllup som skal afholdes til sommer den 11/08/18.
Vi er dog nu bekendt med minimum ét andet par som ligeledes har booket denne dag - Dette er bedrageri.

Jeg skriver herinde for at advare alle potentielle nye kunder om stedet, samt for at alle par, der står i samme situation som os forstår, at uanset hvilke beroligende udmeldinger de kommer med fra stedet og hvem de forsøger at skylde skylden på, så er det stadig bare en masse historier som ikke passer.
Derfor skynd jer at finde et nyt sted at afholde jeres bryllup, bed om jeres penge tilbage og når dette ikke sker, så stævn dem og gå til politiet.
Håber dette vil hjælpe nogle af jer andre uheldige par i samme situation.

2 mars 2018

Ocean Club er lukket

Kære Alle der har booket på Ocean Club i 2018.

Stedet er desværre blev lukket permanemt - skiltene på bygningen er taget ned, og den tidligere ejer er ikke længere involveret - det er et nyt team som skal igang på mandag med renovering af stedet.

Vores bryllup var til August og var også som mange andres blevet dobbelt booket - og efter utallige mails og opkald tog vi idag d 1 marts fysisk ud til stedet, og har d. 2 marts været i tlf kontakt med de nye ejere/forpagtere, samt det andet par som også havde en booking d. 11 august 2018.

Det er slut!.... vores indskud er hos den forrige ejer, og de nye ejere kan kun afholde de lovede arrangementer hvis de får penge af tidligere ejer, hvilket nok er usandsynligt.

Ked af at denne besked rammer mange som blot ønskede sig nogle gode fester, - ligesom vi selv gjorde.

1 mars 2018
Noté 2 sur 5 étoiles

Hold jeres bryllup et andet sted

"OBS: Ocean club har klaget over, at jeg indledningsvis brugte navne på dem vi har haft med at gøre, så derfor er de nu fjernet ( af hensyn til persondataloven). Der ligger dog nogle positive anmeldelser, hvor deres navne fremgår og dem har de ikke klaget over... Endvidere må jeg heller ikke bruge stillingsbetegnelser eller initialer, så det kan godt lyde lidt primitivt 😊"

Vi har heller ikke haft nogen positiv oplevelse med Ocean Club.

Vi valgte dem og deres pakke med alt inklusiv, da vi ikke selv ville stå for det hele og på den måde slippe for en masse bekymringer osv.. Det skulle vise sig at blive den stik modsatte oplevelse.

I slut december 2015 bookede vi indledningsvis fredag d. 18. august 2016 (alle lørdage i august var på dette tidspunkt booket), men grundet en graviditet blev det rykket til 19. august 2017, hvilket betød at vi havde booket næsten 20 måneder før. Allerede efter bookningen begyndte vi at få en dårlig fornemmelse. De ville allerede i marts 2016 opkræve 2. rate (vi havde været så dumme at indbetale 50% allerede ved bookningen, da vi troede vi skulle holde det et år tidligere). Vi gjorde dem opmærksomme på, at vi naturligvis ikke ville betale 2. rate 1,5 år før festen, men ham vi talte med fortsatte med at insistere. Først efter flere mails med den samme mand og samtaler med en anden ung medarbejder fik vi ret i, at 2. rate ikke skulle betales før primo 2017 (hvilket også virkede tidligt i mine øre). På Facebook gik rygterne i diverse bryllupsgrupper (jf. min kone) om at de havde rod i økonomien, hvilket ovenstående forsøg på en tidlig opkrævning underbyggede. Dette gav os en uro og man sad jævnligt og tjekkede trustpilot og så videre, hvor de også fik kritik af at aflyse flere middage.

Da vi nærmede os festen kontaktede vi selv Ocean Club med henblik på prøvemiddag, som først kom i stand slut juli. Det var til gengæld en positiv oplevelse, da maden var lækker og visuelt flot præsenteret. Vi valgte forret, hovedret, dessert og vinene, men måtte vente med bryllupskagen, da deres berømte konditor var på ferie. En ung kvinde (samme kvinde vi fremadrettet havde kontakt med), som var vært på dagen, tilbød at komme ud til os med den, hvilket vi accepterede. Vi valgte den menu vi gerne ville have og bestilte samtidig en sort Mercedes til at hente os i kirken (min kone skulle også hentes og bringes til kirken). Hun lovede at skrive det hele ned og sende det på mail. Dette skete ikke og da hun kom med kagen nogle dage senere spurgte hun om vi stadig ville have hestevogn og hvid Lincon-Limousine... Manden, som vi tidligere havde talt og skrevet med vedr. betaling, fik dog arrangeret en lækker sort Mercedes, men først et par dage før brylluppet.

Kvinden virkede generelt som en, der mentalt var et andet sted og blot talte en efter munden eller forsøgte at give udtryk for hendes store erfaring og at hun derved nok skulle få det hele til at glide, Det var tydeligt, at det var en facade og vi fik i øvrigt aldrig en mail med de ting, som vi var blevet enige om.

På dagen ankom vi til Ocean Club lidt senere end planlagt grundet fotografering og trafik, men de var stadig i gang med at dække bordene. Der var ikke nok kanapeer, så ikke alle gæsterne fik smagt dem. Til bryllupskagen kom der aldrig champagne, hvilket ellers var aftalt.

Da vi satte os til bords var der dækket op til to gæster, som vi udtrykkeligt havde sagt ikke kom til middagen (faktisk en mere, men den fangede jeg under borddækningen). Endvidere sad vi ved hovedbordet ikke som aftalt.

Da forretten kom ind var det ikke den, som vi smagte til prøvemiddagen. Den var dog ikke så langt fra, at vi ville nævne det, hvis det kun var det. Pludseligt begyndte tjenerne at rydde ud inden alle gæster havde fået forret, hvilket vores toastmaster dog fik styr på ret hurtigt (han var vigtig, da kvinden overhovedet ikke havde det overblik, som hun ellers gav udtryk for). Mellem forret og hovedret skulle vi have haft en intermezzo, men da de gik i gang med at køre hovedretten var det lidt for sent at bremse den. Hovedretten var så ret langt fra den til prøvemiddagen, hvor kun kødet var det samme. Visuelt meget langt fra og slet ikke lige så lækkert. Desserten var kun 50% korrekt, da der manglede noget is. Så helt generelt var det total ligegyldigt at være til prøvemiddag.

Derudover manglede der bordkort og menuer. Bordkortene var en lap papir, hvor navnet var skrevet med kuglepen. Vi havde nogle æsker med lidt sjove ting, som skulle sættes på toiletterne, men det tog et par timer og fire henstillinger til kvinden før det lykkedes.

Festen efter kl. 24 var dog ganske fin og alle vores gæster hyggede sig. Der stod en mand og slog på bongotrommer og manden vi havde mest kontakt med stod for musikken. I baren var der gode drinks og bartenderne var søde og rare.

Vi var dog utilfredse med både forløbet og de mangler der var, så vi bad om at få nogle penge tilbage. Vi talte med den samme mand som tidligere over flere omgange (vi forsøgte flere gange at ringe til kvinden, men vi har ALDRIG set eller hørt fra hende siden). Vi fik alle tænkelige undskyldninger for hvorfor det ene og det andet var gået galt eller manglede. Her kan nævnes at kokken var på Bornholm, så det var en af hans svende, som var i køkkenet. Bordkortene blev aldrig leveret fra trykkeren. De ville sende tre kasser champagne, som de havde stående med vores navn osv... Efter at have afslået et gavekort på et lidt højere beløb til Ocean Club accepterede de, at vi skulle have de 15.000 DKK retur, som vi ønskede. Vi kunne dog ikke få dem på en gang, da de internt mente at kvinden skulle betale pengene, da hun var skyld i at det var gået galt. Hun kunne kun betale 5000 DKK om måneden over tre måneder. Utroligt uprofessionelt at drage os ind i hvordan de vil ordne det (og det virker også tvivlsomt at det var sandt). En lille bonusinfo, så kan man søge på cvr-nummeret, og se ejerforholdet i firmaet. Det kan på den baggrund undre os, at vi ikke talte med den unge kvinde, men med manden.

Da vi havde aftalt beløbet, ville manden gerne have os til at lave en positiv trustpilot, hvor vi fortalte, at vi nok skulle skrive på trustpilot, når pengene var gået ind (hermed som lovet). Vi skulle dog ved både første og anden betaling ringe dagligt for at rykke i dem og vi endte begge gange med at måtte køre derud 14 dage efter frist (bor 30 km fra Ocean Club), for at få 5000 DKK kontant. I øvrigt af en rengøringsmand. Ved tredje betaling fik vi dem efter kun et par dages forsinkelse og denne gang blev de sat ind på vores konto.

Vi kan dokumentere det hele.

Alt i alt en dårlig oplevelse og de to stjerner kan retfærdiggøres ved at hovedparten af vores gæster hyggede sig og at festen efter kl. 24 var god. Det ændrer dog ikke på det faktum, at Ocean Club helt åbenlyst ikke har styr på noget som helst og at vi med 100% sikkerhed ikke kan anbefale stedet til nogen.

20 février 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Ungt uerfaret og nedladende team

Ungt uerfaret og nedladende team der tilsyneladende ikke kommunikerer sammen eller samarbejder.
De magter bare ikke opgaven!
Jeg kan på ingen måde anbefale nogen som helst at lade oceanclub stå for et arrangement.

20 février 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan absolut ikke anbefales!!

Jeg holdte mit bryllup hos oceanclub i juli 2017 og ville aldrig anbefale stedet til nogle andre!
De tænker ikke på andet end penge.
For det første var de umulige at få fat på igennem alle bryllupsforberedelserne, der kunne sagtens gå 5 uger mellem man hørte fra dem, for at få svar på sine spørgsmål, meget frustrerende!
Ikke nok med det så havde vi bestilt fotograf igennem dem og fik at vide at det var en professionel fotograf som skulle være meget anerkendt og dygtig. Men da det var to dage inden brylluppet og jeg stadig ikke havde snakket med ham omkring lokation for bryllupsbillederne osv. Så tog jeg selv kontakt til ham, men han var på ferie og var slet ikke booket til mit bryllup, Ocean club blev ved med at påstå at ham han havde booket var fra det firma, men firmaet havde aldrig hørt navnet, da jeg fortalte hvad fotografen hed. Det viser sig så at fotografen er MMA fighter og kun har fotograferet et bryllup før! Selvom jeg brokkede mig til dem og sagde det ikke kunne være rigtig, snakkede han bare for sin døde moster...
Vi havde booket brylluppet hos dem med alt hvad der hører til.

Men meget skuffende var det da vi ankom på bryllupsdagen for det første bordkortene var bare en tynd papir lap med et navn, så kedelige og grimme!

Blomster dekorationer havde vi aftalt skulle være med hvide og creme farvede blomster, de bestod kun af nogle hvide roser der stod sjusket i en alt for stor vase!

Til natmad havde vi aftalt små kyllingespyd, mini pizzaer og sådan nogle fine små natmads ting. Der ender det med at der kommer store ulækre kogte frankfurtere ind, som slet ikke var aftalt!

Ikke nok med det kommer der en efter regning efter brylluppet, på at vi lige pludselig skulle betale for champagnen vi havde i bilen. Bilen havde vi bestilt gennem ocean club og havde sagt champagne skulle være en del af prisen og det var de indforstået med da vi betalte, men det skulle vi lige pludselig betale for.
Så kom der en regning på at vi skulle betale penge for fotografens forplejning det er også iorden, men i og med at der var to af vores gæster der ikke kom i sidste øjeblik, var der massere af mad og drikke, som fotografen kunne få.

Ocean club ville have jeg skrev en god anmeldelse på trustpilot så til at jeg ikke behøvede at betale disse penge.

Dagen efter da vi skulle ud og hente toppen af bryllupskagen, viser det sig at de har smidt Bryllupskage pynten ud som var på toppen af kagen, som vi havde betalt 600 kr for, for at have et minde! Og disse penge sagde De at nok ville erstatte men nu her et halvt år efter er der stadig ikke kommet nogle penge, trods jeg har skrevet til ham 100 gange!!

Så her er den anmeldelse de fortjener!

10 février 2018

Skønneste arrangement

Vi holdte min runde fødselsdag på Ocean Club ved Im investgruppen aps
november sidste år.
Der var lidt travlt i starten med at få bookingen på plads, men så kørte det hele efter.
Jeg kan kun rose alle medarbejdere der var der den aften samt sige stort tak til planlæggeren.
Der virkelig sørgede så godt for os.
Den fest lever vi længe på. Tusind tak.
Jeg er ked af at se nu når jeg skriver at nogle skulle have haft en dårlig oplevelse.
Det var ihvertfald ikke tilfældet hos os.
Vi havde betalt for lidt for mange gæster i starten ved bookingen men senere fik vi refunderet de gæster ved vi blev upgradet til fribar. Så vi er godt tilfredse.

9 février 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Ocean Club er en stor løgn!!!!!!!!

Til alle der overvejer at holde fest på Ocean Club - hold jer LANGT væk fra dette sted!!!
Vores venners bryllup blev flyttet til en cafe i et SHOPPINGCENTER få dage før brylluppet på grund af en konkurs, som i stedet viste sig at være en bevist dobbeltbooking! Og som man kan læse nedenfor er det langt fra et enkeltstående tilfælde! Tænk at man som menneske kan være så kold at lyve og bedrage overfor andre mennesker som planlægger og betaler mange penge for en af de største dage i deres liv! Ocean Club fortjener 0 stjerner! Eller måske er det fair nok med 1 stjerne på grund af det gennemførte skuespil og gennemførte løgne!!!!!!!! Føj!!!!

9 février 2018

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus