Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

De var klar til tiden - venlig og opmærksom modtagelse - fandt yderligere stenslag som blev lavet. Kaffe på kande. Har ikke prøvet før - men troede at stenslaget efter rep ikke kunne ses men det se... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eminent god service! Jeg var presset på at få skiftet forruden med kun et par dage til en længere bilferie. Receptionen var meget imødekommende og fik på 10 min. arrangeret jeg kunne komme til dag... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation de pare-brise

Écrit par l'entreprise

Hos Bilglasgruppen Odense er vi specialister i udskiftning, kalibrering og reparation af alt autoglas. Vi kan skifte dine bilruder eller udføre reparation af forrude på vores værksted, din bopæl eller din arbejdsplads. Vi er ikke kun Danmarks bedste til reparation og udskiftning af forrude m.m., vi er også dem med den bedste pris. Husk at du har frit værkstedsvalg!Odense

Coordonnées de contact

1 étoile

der var god sevice

10 avril 2026

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse :)

Flinke og kompetente medarbejdere

Flinke og kompetente medarbejdere. Kan absolut anbefales.

7 avril 2026

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Mange tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre!

Super dygtig

Super dygtig, hurtig og venlig medarbejder.

9 mars 2026

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Tusind tak for din anmeldelse!

Alt gik efter planen

Alt gik efter planen. God service.

3 mars 2026

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Mange tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre!

Noté 5 sur 5 étoiles

Venligt personale og god service

Venligt personale og god service - ville komme her igen

28 janvier 2026

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Det er vi glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse! :)

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv betjening og serviceudførelse.

30 décembre 2025

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Det er vi glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse :)

God modtagelse. Flink medarbejder

God modtagelse. Flink medarbejder. Hurtig reparation. Resultatet dog under forventning, men det kan jo være, at det er forventningen, der er for høj.

16 décembre 2025

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse 😊 Desværre kan vi ikke garantere, at et stenslag bliver helt usynligt efter reparationen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig behandling gennem telefon og…

Hurtig behandling gennem telefon og hurtig og venlig behandling på værksted i Odense

28 novembre 2025

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse - både gennem telefonen og på vores værksted i Odense! :)

Hurtigt og behageligt!

28 novembre 2025

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

God og hurtig service.Det er også en…

God og hurtig service.Det er også en god pris😄

20 novembre 2025

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Det er vi glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse! :)

Nem og god service

Fik hurtigt en tid og alt kørte som aftalt og resultatet er super fint!

Jeg ville helt bruge dem igen en anden gang.

17 octobre 2025

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at alt forløb som aftalt, og at du er tilfreds med resultatet. Du er altid velkommen hos os igen!

Super

Super, hurtigt og effektivt

20 octobre 2025

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for de fine ord! Vi sætter stor pris på det 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Flinke medarbejdere skulle have skiftet…

Flinke medarbejdere skulle have skiftet forrude så tilfreds. Og også billige

20 octobre 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores service og pris – vi sætter stor pris på dine ord.

God oplevelse

Hurtig og god betjening

9 octobre 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og god betjening.

De var klar til tiden

Har ikke prøvet før - men troede at stenslaget efter rep ikke kunne ses men det ses ret tydeligt - hvis det var i synsfeltet ville jeg ikke kunne leve med det.

23 septembre 2025

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for din anmeldelse - dejligt at høre :)
En reparation af et stenslag er altid et forsøg på at “redde” en rude, som allerede er ødelagt, men vi kan desværre ikke garantere, at skaden ikke vil være synlig bagefter - men vi gør vores bedste for at lave det bedste resultat.

Steinschlag in Wohnmobilscheibe

Wir haben suf der Durchreise in Dänemark einen Steinschlag gehabt. Wir sind zu Bilglas in Odense gefahren ohne Termin oder Vorankündigung. Der super nette Mitarbeiter hat uns den Steinschlag sofort repariert. Nach 30 Min. konnten wir weiter fahren. So einen netten u tollen Service habe ich ehrlich selten erlebt. Hundertprozentige Empfehlung

23 septembre 2025
Avis spontané

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Thank you so much for your kind review! 🙏
We’re really happy to hear that we could help you quickly during your trip through Denmark.
Best regards, Catarine, Bilglasgruppen

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og venligt personale

Vi havde en fantastisk oplevelse hos Bilglasgruppen Odense! Vi ringede den 17. og talte med Luise om at få skiftet frontruden på vores Audi Q4 e-tron. Allerede dagen efter stod bilen klar, og en time senere var ruden skiftet. Personalet var utroligt venligt, og servicen var både hurtig og professionel. Vi vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden!

18 septembre 2025
Avis spontané

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Hvor er det dejligt at læse! 😊Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os i Odense. Vi ser frem til at hjælpe jer igen en anden gang. 🚗

hurtig og god service

hurtig og god service venlige medarbejdere

19 septembre 2025

Réponse : Bilglasgruppen Odense

Tusind tak for de fine ord! 😊
Vi er super glade for at høre, at du havde en god oplevelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus