L'entreprise a répondu
De var klar til tiden - venlig og opmærksom modtagelse - fandt yderligere stenslag som blev lavet. Kaffe på kande. Har ikke prøvet før - men troede at stenslaget efter rep ikke kunne ses men det se... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eminent god service! Jeg var presset på at få skiftet forruden med kun et par dage til en længere bilferie. Receptionen var meget imødekommende og fik på 10 min. arrangeret jeg kunne komme til dag... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Bilglasgruppen Odense er vi specialister i udskiftning, kalibrering og reparation af alt autoglas. Vi kan skifte dine bilruder eller udføre reparation af forrude på vores værksted, din bopæl eller din arbejdsplads. Vi er ikke kun Danmarks bedste til reparation og udskiftning af forrude m.m., vi er også dem med den bedste pris. Husk at du har frit værkstedsvalg!Odense
Teknikvej 47, 5260, Odense, Danemark
Flinke og kompetente medarbejdere. Kan absolut anbefales.

Réponse : Bilglasgruppen Odense
Venligt personale og god service - ville komme her igen

Réponse : Bilglasgruppen Odense
Allerede fra min telefoniske booking er der kun kæmpe ros herfra.
Super behandling fra start til slut.

Réponse : Bilglasgruppen Odense
God modtagelse. Flink medarbejder. Hurtig reparation. Resultatet dog under forventning, men det kan jo være, at det er forventningen, der er for høj.

Réponse : Bilglasgruppen Odense
Hurtig behandling gennem telefon og hurtig og venlig behandling på værksted i Odense

Réponse : Bilglasgruppen Odense
Fik hurtigt en tid og alt kørte som aftalt og resultatet er super fint!
Jeg ville helt bruge dem igen en anden gang.

Réponse : Bilglasgruppen Odense
Flinke medarbejdere skulle have skiftet forrude så tilfreds. Og også billige

Réponse : Bilglasgruppen Odense
Har ikke prøvet før - men troede at stenslaget efter rep ikke kunne ses men det ses ret tydeligt - hvis det var i synsfeltet ville jeg ikke kunne leve med det.

Réponse : Bilglasgruppen Odense
Wir haben suf der Durchreise in Dänemark einen Steinschlag gehabt. Wir sind zu Bilglas in Odense gefahren ohne Termin oder Vorankündigung. Der super nette Mitarbeiter hat uns den Steinschlag sofort repariert. Nach 30 Min. konnten wir weiter fahren. So einen netten u tollen Service habe ich ehrlich selten erlebt. Hundertprozentige Empfehlung

Réponse : Bilglasgruppen Odense
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Bilglasgruppen Odense! Vi ringede den 17. og talte med Luise om at få skiftet frontruden på vores Audi Q4 e-tron. Allerede dagen efter stod bilen klar, og en time senere var ruden skiftet. Personalet var utroligt venligt, og servicen var både hurtig og professionel. Vi vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden!