Smuk og lækker olie
Hurtig levering af en virkelig flot flaske, flot æske til den på 3 liter og tilbehøret!
Man kan tydeligt se og mærke det er kvalitet og ikke et masseprodukt. Det smager fremragende og kan kun give de bedste anbefalinger med 🫒🌱💚
Øliva er en dansk virksomhed, der importerer økologisk ekstra jomfru olivenolie direkte fra Jaén i Spanien – uden mellemled. Olien er koldt udvundet, laboratorietestet og tappet i små partier for at bevare friskhed, smag og kvalitet.
Danemark
Så god olivenolie! Frisk, mild og med den reneste smag - virkelig lækker! Udover at bruge til stegning, er den også virkelig god at hælde ud over dine retter og til at dyppe brød i. Kæmpe stor anbefaling herfra.
De har den bedste olivenolie! Jeg er lidt sart med olivenolie, og jeg er blevet utrolig glad for den. Så kæmpe anbefaling herfra.
Super kvalitetsprodukt, fantastisk service og hurtig levering
Varm anbefaling herfra
Hurtig 1 levering og virkelig god og smagsfuld olie der kan bruges til alt i madlavningen 🤗
En ven anbefalede Øliva, og jeg er glad for at jeg lyttede. Smagen er mild og ren, helt uden den bitterhed man nogle gange kan opleve med andre olivenolier. Bag-in-box konceptet er genialt til opbevaring, og den lille glasflaske man fylder op fra boksen er virkelig flot at have stående. Man kan mærke at der er tænkt over hele oplevelsen, fra emballage til produkt. Kan varmt anbefales.

Réponse : Øliva
Virkelig lækker olie! Perfekt til salater - eller bare lige et par tomater og agurker med lidt salt og olie på. Det går fantastisk sammen med æggene om morgenen. Og så er tuden perfekt - det er nok første gang i 10 år jeg ikke har fingrene smurt ind i olie efter brug. Kan klart anbefales

Réponse : Øliva
I’ve just received my “wellcome package” with the most delicious and tasty olive oil, I have ever come across. An exclusive package with a bag in box-oil, a beautiful bottle on a wooden plate you definitely don’t want to hide in the cupboard, a very useful and trendy shopping bag and a great lid with “pouring function”. What’s not to like🤓. The family enjoys this Øliva-oil every day 👌👍.

Réponse : Øliva
Virkelig god olie bruger den til alt smager godt
God service hurtig betjening
Alt er fint

Réponse : Øliva
Modtaget vores første ordre og hold da op en indpakning og kvalitet i produktet. Skal være ærlig og sige at jeg pt ikke har anvendt olivenolien endnu, men ser virkelig frem til at prøve.

Réponse : Øliva
Det er uden tvivl den bedste olivenolie, der helt sikkert får en fast plads i køkkenet.

Réponse : Øliva
En savoir plus sur les différents types d'avis.