OgarnijBilet.PL Avis

TrustScore 5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Pełen profesjonalizm od początku do końca! Organizacja biletów na Mistrzostwa Świata w USA przebiegła wzorowo. Wszystko było dopięte na ostatni guzik, świetny kontakt i szybkie odpowiedzi na każde pyt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bilet na El Clasico - marzenie fana FC Barcelona, tyle że bilety niemal nieosiągalne. Z OgarnijBilet było to możliwe. Współpraca i informacje dostępne na każdym etapie. Nawet kiedy już odebraliśmy bi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystaliśmy nie raz, a i nie nie zawahamy się kolejny jak wpadnie znów jakiś pomysł do głowy. Mówisz i masz - tak to działa w OgarnijBilet.pl Od początku do końca w kontakcie, wszystko pięknie wytłu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Proces pozyskania biletów bez zarzutu, wszystko tłumaczone na bieżąco nawet instrukcje wejścia na stadion. Czułem się naprawdę zaopiekowany podczas pobytu oraz mogłem liczyć na pomoc i wytłumaczeni... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Billetterie de spectacles

Écrit par l'entreprise

Tickets for matches, concerts and events

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Polecam serdecznie

Doskonały kontakt, mecz na Bernabeu odhaczony. Wszystko w najlepszym porządku. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystamy

29 mars 2025

Dzięki Paweł❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Gorąco polecam

Organizacja wyjazdu na mecz Liverpool- Southampton( pakiet: mecz+ lot+ nocleg) bardzo profesjonalna. Wszystko od samego początku dobrze koordynowane. Stały kontakt przez WhatsApp już podczas samego pobytu. Polecam 100% 💪

Dzięki Mikołaj❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Pełna profeska

Pełna profeska , wszystko pięknie zorganizowane, szybko , miło, sprawnie polecam !!!!

Dzięki Daniel❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Mega polecam!

Mega polecam! Konkretna oferta, pomoc w wyborze biletów, świetny kontakt przez cały czas

Dzięki Bartosz❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Naprawdę warto 🙂

Po raz kolejny dzięki 💙 OgarnijBilet.pl 💙 wzięłam udział w meczu mojej ulubionej drużyny.
Polecam ich z całego serca, zawsze są pomocni i bardzo dbają o klienta przez cały czas. Niezawodni za każdym razem 🙂
Można kupić same bilety np. na mecz piłki nożnej, ale równie dobrze mogą zorganizować cały wyjazd (noclegi, przeloty itp.). Cudowne emocje gwarantowane ☺️

13 avril 2025

Dzięki Magda❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Dortmund Mediolan

Bilety zorganizowane na mecz BVB - Barcelona i AC Milan - Inter. Swietny kontakt i bardzo dobre miejsca na stadionie. Polecam !

11 décembre 2024

Dzięki Kacper❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Polecam wszystkim serdecznie!

Polecam wszystkim serdecznie! Udało się zorganizować bilety na mecz domowy Chelsea z Leicester. Bilety mieliśmy w świetnym miejscu, przez co widowisko oglądało się bardzo przyjemnie. Doskonały kontakt z organizatorem, szybko i bezproblemowo odpowiadają na każde pytanie. Pełen profesjonalizm. Napewno jeszcze nie raz skorzystam :) Serdecznie polecam!

9 mars 2025

Dzięki Jakub❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Jestem mega zadowolony

Jestem mega zadowolony, chciałem się wybrać na mecz ale ze względu na moją pracę nie mogłem kupić biletu z wyprzedzeniem i udało się to bez problemowo nawet tego samego dnia którego odbywał się mecz. Mega polecam :)

4 mars 2025

Dzięki Mikołaj❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Bilety na sektor Manchester City

Firma Adama jest Rzetelna, Uczciwa, Fachowa w tym co robi.
Jako jedyna na rynku była w stanie załatwić bilety na sektor Manchester City w meczu z Tottenham Hotspur w Londynie.
Szybki kontakt...
Profesjonalne załatwienie sprawy...
Polecam na 100% 💪

26 février 2025

Dzięki Daniel❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Bardzo pozytywnie

Bardzo pozytywnie. Polecam. Bilety na mecz ligowy Benfica Lizbona. Profesjonalizm. Wsparcie. Wszystko ok. 👍

9 février 2025

Dzięki Szymo❗bilety były na mecz Liga Portugal: SL Benfica - Moreirense

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm, doskonały kontakt , cena również niewygórowana. Wszystko na plus , na pewno będę korzystał w przyszłości ponownie.

2 février 2025

Réponse de OgarnijBilet.PL

Dzięki Krzysztof ! bilety były na mecz Serie A, derby Mediolanu: AC Milan - Inter Mediolan

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam, super podejście i bardzo dobry kontakt. Korzystaliśmy już kilka razy i pewnie jeszcze nie raz skorzystamy. Miejsca na stadionie jedne z najlepszych. 😊

11 mars 2025

Réponse de OgarnijBilet.PL

Dzięki Amadeusz❗bilety były na mecz Liverpoolu w Premier League, Champions League oraz Carabao Cup 💪💪💪

Bardzo polecam

Bardzo polecam organizatorów, bardzo szybka i bezproblemowa komunikacja, na bieżąco dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Świetne miejsca na stadionie, na kolejne mecze tylko z wami. Polecam z czystym sumieniem!😊

8 février 2025

Réponse de OgarnijBilet.PL

Dzięki Martyna❗ bilety były na mecz La Liga, derby Madrytu: Real Madryt - Atletico Madryt

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam! Obsługa zawsze na najwyższym poziomie!

23 mars 2025

Réponse de OgarnijBilet.PL

Dzięki Piotr❗bilety były na mecze Premier League: Manchesteru United👹❤️, Brentford, Everton

30stka na San Siro z przyjaciółmi

Szybki i sprawny kontakt z klientem. Odpowiedzi na wszelkie pytania związane z wyjazdem. Polecam z czystym sumieniem ludziom, którzy chcą pojechać na jakiś zagraniczny mecz, a nie wiedzą, jak się za to zabrać.

2 février 2025

Réponse de OgarnijBilet.PL

Dzięki Konrad ! bilety były na mecz Serie A, derby Mediolanu: AC Milan - Inter Mediolan

Noté 5 sur 5 étoiles

Profesjonalna obsługa,stały kontakt z…

Profesjonalna obsługa,stały kontakt z organizatorem, świetne miejsca na stadionie, wszystko bezproblemowo ogarnięte, polecam! Z pewnością wrócimy kolejnym razem :)

9 février 2025

Réponse de OgarnijBilet.PL

Dzięki Karolina❗ bilety były na mecz La Liga, derby Madrytu: Real Madryt - Atletico Madryt

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus