Østjysk Autohandel Randers ApS Avis 236

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en dejlig oplevelse hos Østjysk Autohandel og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden. God kommunikation og alle sammen er venlig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelt og super trygt. Handlede med Mathias. Slog vores Skoda Superb op via biltjek. Mange henvendelser. Mange bud. Også nogle lidt højere, end hvad vi fik hos Mathias. Men her var ikke noget p... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget behagelig første samtale . Ingen pres eller salgstaler . Fin dialog omkring hvad de forskellige trin som førstegangssælger går ud på. Nemt og bekvemt : Telefonsnak Aftale for p... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle sælge brugt bil og fik en meget fin pris. Hele salget har været med en meget ordentlig kommunikation både pr. tlf. og sms. Hurtige svar og opfølgning. Alt forløb som planlagt-både købskont... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Marché automobile

Écrit par l'entreprise

Vi opkøber biler til eksport i hele danmark. Det vigtigste for os er en god og seriøs dialog igennem hele forløbet. Alle typer af biler har interesse. Vi køber helt almindelige biler samt biler med højt km tal, skader i motor, skader i gearkasse, elektriske fejl, høj vægtafgift, elbiler, specialbiler, lastbiler, varebiler, leasingbiler, elbiler og meget andet. Vi har et stort netværk i hele europa og kan derfor ofte tilbyde en konkurrencedygtig pris.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg handlede en BMW 525 med dem og det…

Jeg handlede en BMW 525 med dem og det var en fornøjelse! :)

22 août 2024

Hej Dennis

Tak for god ping-pong altid rart med en seriøs dialog, det går begge veje. Vi er glade for det tyske-lokomotiv og håber du kontakter os igen når der en skønne dag skal skiftes ud igen.

God aften

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt regulær handel gør man her og…

Perfekt regulær handel gør man her og vil fremhæve at det går så hurtigt som man selv ønsker det. Har du en regulær nyere bil der er tilnærmelsesvis fejlfri er det her du skal sælge din bil. God rimelig pris gives i betragtning af en her og nu handel. Ingen bøvl - ring selv og hør. Send billeder, så får du JA eller Nej tak.

21 août 2024

Hej Simon

Din anmeldelse beskriver meget godt, det vi gør. Vi sætter stor pris på at du deler din oplevelse her i vores lille forretning :-)

Rigtig god aften

Noté 1 sur 5 étoiles

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse

18 août 2024

Kære Michael.

Vi har aldrig handlet med en person med det navn. Skriver du på vegne af en anden, eller har du måske anmeldt den forkerte virksomhed?

Vi gør os altid umage for at begge parter er tilfredse, og anerkender selvfølgelig at vi altid kan blive bedre.

Kontakt mig venligst for afklaring på telefon 22871984

Mathias Jacob Linde

Overholder indgåede aftaler

Overholder indgåede aftaler, og den solgte bil blev straks afregistreret. Eneste udfordring var autotransporteren, men det er en ekstern leverandør.

13 août 2024

Hej Hans

Tak for feedback - der er altid ting vi kan blive bedre til :-)

Vi takker for god og seriøs dialog hele vejen igennem, og er glade for du valgte og sælge din Ford til os.

Du er altid velkommen til og række ud igen så fremt du har andet der skal udskiftes, så må vi se om vi kan få den samlet op lidt hurtigere.

God aften

Alt forgår behageligt

Alt forgår behageligt og
hurtigt

15 août 2024

Hej Lena

Tak for de pæne ord.

Vi håber du vil bruge os igen næste gang bilen skal skiftes ud :-)

Østjysk Autohandel

Så søde

Så søde, rare og hurtige. Kæmpe anbefaling!!

4 août 2024

Réponse de Østjysk Autohandel Randers ApS

Af hjertet tak Nana, det går selvfølgelig begge veje, så vi takker også herfra for god dialog hele vejen igennem.

Vi er sikre på vi nok skal finde en køber til det hvide lyn :-)

Østjysk Autohandel

Noté 4 sur 5 étoiles

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Alting foregår fuldstændig som aftalt. Det nemmeste salg af en bil jeg nogensinde har prøvet.

8 août 2024

Tak for de pæne ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super professionel og kompetent…

Super professionel og kompetent behandling - alle aftaler overholdt til punk og prikke. Man er i gode hænder og det giver tryghed i handlen. Giver den varmeste anbefaling. Martin

17 juillet 2024

Nemt og simpelt

Jeg solgte min Mercedes til Østjysk Autohandel og det forløb nemt og ærligt. Alle aftaler blev overholdt og der var god kommunikation igennem hele forløbet.

27 juin 2024

Troværdig og professionel

God, tryg og professionel oplevelse at handle med Østjysk Autohandel.
God kommunikation om vurdering✓
Digital købskontrakt✓
Hurtig overførsel af betaling✓
Hurtig og nem afhentning ✓
Tak for handlen

22 juillet 2024

God oplevelse

Det føltes trygt og behageligt at handle med Østjydsk autohandel.
Handel blev indgået på Messenger
Penge overført på min konto.
bil afhentet af autologik
Og plader afmonteret hos mig.
Ingen bøvl med at diskutere pris efter at pengene var overført
Mvh Ulrik

19 juillet 2024

Kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra.
Meget professionel håndtering i hele forløbet med prissætning, opkøb og afhentning af vores V40.
Yderst troværdig kommunikation fra både Mathias og Tore.
Tak for det.

Kim Bredahl

27 juin 2024

Hej Kim

Jeg sørger for de får besked - de bliver glade for din fine anmeldelse. Du er altid velkommen til og kontakte os igen.

Salg af brugt bil

Skulle sælge brugt bil og fik en meget fin pris.
Hurtige svar og opfølgning.
Alt forløb som planlagt-både købskontrakt, pengeoverførsel samt afhentning af brugt bil.
Kan kun anbefales og handler meget gerne her igen

14 juin 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Solgte min bil til Østjysk autohandel

Solgte min bil til Østjysk autohandel. Fin og nem handel.

5 juin 2024

Hej Vibeke

Tak for de pæne ord - du altid velkommen til og kontakte os igen :-)

Klasse service!

Min bil gik kaput.. Stod akut og manglede nogen til at hente den. Et udemærket bud & ikke mindst fantastisk kommunikation frem og tilbage. Kæmpe anbefaling herfra, tak for handlen og hjælpen Morten. Sikke en verdensmand 🙏🏽

1 mai 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus