Jeg har haft en dejlig oplevelse hos Østjysk Autohandel og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden. God kommunikation og alle sammen er venlig.
Lisez les avis des autres
Professionelt og super trygt. Handlede med Mathias. Slog vores Skoda Superb op via biltjek. Mange henvendelser. Mange bud. Også nogle lidt højere, end hvad vi fik hos Mathias. Men her var ikke noget p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meget behagelig første samtale . Ingen pres eller salgstaler . Fin dialog omkring hvad de forskellige trin som førstegangssælger går ud på. Nemt og bekvemt : Telefonsnak Aftale for p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skulle sælge brugt bil og fik en meget fin pris. Hele salget har været med en meget ordentlig kommunikation både pr. tlf. og sms. Hurtige svar og opfølgning. Alt forløb som planlagt-både købskont... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi opkøber biler til eksport i hele danmark. Det vigtigste for os er en god og seriøs dialog igennem hele forløbet. Alle typer af biler har interesse. Vi køber helt almindelige biler samt biler med højt km tal, skader i motor, skader i gearkasse, elektriske fejl, høj vægtafgift, elbiler, specialbiler, lastbiler, varebiler, leasingbiler, elbiler og meget andet. Vi har et stort netværk i hele europa og kan derfor ofte tilbyde en konkurrencedygtig pris.
Coordonnées de contact
Bogensevej 1, 8940, Randers SV, Danemark
- 22 87 19 84
- kontakt@ojauto.dk
- ojauto.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Nemt og bekvemt
Meget behagelig første samtale .
Ingen pres eller salgstaler .
Fin dialog omkring hvad de forskellige trin som førstegangssælger går ud på.
Nemt og bekvemt :
Telefonsnak
Aftale for pris
Send lidt fotos
Stil bilen klar med registreringsattest
Penge overføres
Bilen hentes
Handlen afsluttet
Endelig noget der er ukompliceret i denne digitale verden.
TAK.

Salg af bil
Havde sat min bil til salg på nettet og blev kontaktet af Østjysk Autohandel.
Dejlig nem handel.
Reel og fair.
De bedste anbefalinger herfra.
Mvh Jesper Nielsen 😊

Réponse de Østjysk Autohandel Randers ApS
Fik en sober henvendelse på en…
Fik en sober henvendelse på en salgsannonce. Det udmøntede sig i en aftale. Alt, uden undtagelse, var som det blev aftalt. Faktisk skylder jeg nu en hattehylde , men det det blev pænt modtaget den ikke var med. Fem flotte Roser uden Thorne herfra.

Réponse de Østjysk Autohandel Randers ApS
Super god pris for min gamle bil
Hurtig handel. 2 dage efter jeg havde sat bilen til salg, afhentede de selv bilen og betalte med det samme.

Réponse de Østjysk Autohandel Randers ApS
Positiv oplevelse, der er udover det forventede.
Havde kontakt med Tore, der på den mest behagelige og venlige måde gav et tilbud på min bil. Jeg får naturligvis mere for min bil ved at sælge privat, men at få det hele til at gå op i en højere enhed er ikke altid nemt. Jeg var ærlig overfor Tore, og forklare situationen, hvilket der var fuld forståelse for, også selvom han havde en køber til min bil, og ville meget gerne købe den. Var i løbende dialog med ham, og i sidste øjeblik var jeg så heldig at sælge den privat til en bedre pris. Trods Tore hvade gjort papirer klar til en handel mellem os, og jeg sprang fra, mødte jeg fuld forståelse, og ingen sure miner. En meget behagelig oplevelse jeg kun kan anbefale fuldt ud. Det er ofte på et forløb man kommer til at lære et firma at kende, og her mødte jeg kun venligehed, forståelse og meget flexibilitet, samtidig med en god og fair pris for min bil, samt en meget nem måde at sælge på. Du gør dig selv en tjeneste ved at ringe til ham, hvis du står og skal sælge din bil.

Super god service
Har i dag solgt min bil til Østjydsk Autohandel, som jeg kontaktede på deres adresse efter at de dagen før havde givet en pris på min bil. De vedstod den aftalte pris og efter underskrift på salgsaftale, blev pengene straks overført til min konto og jeg blev kørt til min bopæl. Senere samme dag var bilen afmeldt. Jeg er supertilfreds med den behandling jeg fik af firmaet (Mathias og hans far). Alt foregik i en meget behagelig atmosfære. Johan Nielsen

Meget reelle
Meget reelle. Uproblematisk handel, hvor Østjysk Autohandel til fulde levede op til det aftalte.

Réponse de Østjysk Autohandel Randers ApS
Første gang vi har handlet med Østjysk…
Første gang vi har handlet med Østjysk Autohandel (Tore) og det var en sand fornøjelse, alle aftaler er overholdt til punkt og prikker og ikke mindst så er Tore en fair mand.

Réponse de Østjysk Autohandel Randers ApS
Helt fantastisk og smertefri handel med…
Helt fantastisk og smertefri handel med straksbetaling, digital underskrift af slutseddel. Meget imødekommende sælger. Alt i alt en super god oplevelse.

Réponse de Østjysk Autohandel Randers ApS
Tak for en utrolig nem og tillidsfuld…
Tak for en utrolig nem og tillidsfuld proces samt en meget imødekommende betjening.

Rigtig god service
Rigtig god service, det hele fungere perfekt, hurtig handel og penge på konto med det samme, så kan klart anbefales 👍

Det var godt nok nemt.
Det var godt nok nemt.
Slutseddel sendt til elektronisk underskrift og dagen efter fulgte pengene.
Der svares prompte på spørgsmål og følges op som lovet.
Kan kun anbefale

Flinke og troværdige
Flinke mennesker at handle med, gik nemt og uden besvær!
Også selvom de fik handlet prisen ned under det jeg troede jeg skulle have 😅

Réponse de Østjysk Autohandel Randers ApS
Alt godt i forbindelse med salg af min…
Alt godt i forbindelse med salg af min gamle spand til Mathias.

Ved salg af Freelander
Ved salg af Freelander. God og meget venlig service, fantastisk information hele vejen igennem forløbet. Tak.

Réponse de Østjysk Autohandel Randers ApS
Det kunne ikke være nemmere
Det kunne ikke være nemmere. God kontakt, god dialog, fin information og fair at handle med. Ingen slinger i valsen mht. betaling og nem afhentning med vognmand.

Réponse de Østjysk Autohandel Randers ApS
Nemmere bliver en bilhandel ikke

Super let bilsalg
De skrev, vi blev enige, penge blev sendt, bilen blev hentet af vognmand. Lettere kan den vist ikke være.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.