En härlig webbutik med stor variation på produkter! Här finns allt för riktiga foodlovers. Tydlig kommunikation från beställning till leverans och extra plus för den korta leveranstiden - rekommendera... Voir plus
☆ för att OliOli har DE DÄR speciellt & exceptionellt GODA Delikatesserna! ☆☆☆☆ får Mia för sin Trevliga & Tillmötesgående Kundrelation. Idag trollade hon med knäna, så jag kunde köpa extra många... Voir plus
Helt underbara produkter. Perfekta presentlådor som är så kul att ge bort. Jag beställde en låda till min mamma som fyllde år och hon blev överlycklig. Kundservicen var dessutom 11/10. Snabbt, vänligt... Voir plus
Vår stora passion för Italien och italiensk mat fick oss 2005 att börja importera italienska delikatesser. Idag är vi importör och grossist, levererar företagsgåvor samt driver vår webbshop. Vi välkomnar även kunder till vår lagerbutik i Saltsjö-Boo där man kan handla direkt från vårt lager. Vi erbjuder premiumdelikatesser från Medelhavet med fokus på bland annat Extra Jungfruolja, årgångsbalsamico, hantverkspasta och många andra förstklassiga produkter från mindre gårdar och producenter. I vårt sortiment finns även utvalda svenska, småskaliga hantverksvaror som exempelvis marmelad, alkoholfri dryck, lakrits och choklad. Vi finns i Nacka, Stockholm och har återförsäljare runtom i landet. Varmt välkommen!
Stenhuggarvägen 2, z, 132 38, SALTSJÖ-BOO, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Riktigt bra sortiment med allt man kan drömma om i köket. Personligen har beställt alltid online och det är lätt att hitta, bra utbud, och tydligt presenterad, och leveransen är extremt snabb och perfekt packad så inge ska gå sönder. De har en fysiks butik, men den har jag aldrig besökt

Réponse de OliOli
Snabba leveranser och väl packade paket samt bra varor och mycket att välja på 👏🌞👍

Réponse de OliOli
En härlig webbutik med stor variation på produkter! Här finns allt för riktiga foodlovers. Tydlig kommunikation från beställning till leverans och extra plus för den korta leveranstiden - rekommenderas!

Réponse de OliOli
Snabb leverans lätt att beställa så gott riktigt god smakupplevelse

Réponse de OliOli
Bra. Lurad på enhet. Trodde 1.5 L. Men det visade sig att 1.5 var DL.

Réponse de OliOli
En mycket BRA nätbutik. Finns oändliga BRA produkter. Snabb leverans. Humana priser. Tack OliOli att Ni finns.

Réponse de OliOli
Påsar alla borde ha, fantastiska och oerhört hållbara. Osten klarar sig så mycket längre! Snabb leverans och en liten godsak som överraskade var väldigt trevligt, tack.

Réponse de OliOli
Otroligt professionellt bemötande när man gjorde fel med en order!

Réponse de OliOli
Olioli är bäst av alla år efter år. Omsorgsfullt emballerad. Intressanta produkter av hög klass. /Agneta Ragnar

Réponse de OliOli
Vitlöksbalsamvinägern var HELT MAGISK!
Oljorna alltid på topp!