2,1

Bas

This is BULLshit

This is BULLshit. We never got our package, never heard from them, they do not answer e-mails.
Do NOT order anything from this site!

22 septembre 2025

Styr unna!

Styr unna!
Dum som jeg var bestilte jeg sko til min sønn`s 16 års gave fordi jeg endelig kunne gi han de skoene han ønsket seg uten at de kostet for mye... Pengene ble trukket fra konto med en gang, men ingen ordrebekreftelse dukket opp og de svarer heller ikke på noen måte. Har sjekket opp med flere, og denne siden er bare svindel og bedrag:(

2 mai 2025

Ikke mottatt vare

Ikke mottatt min sønns sko.. det går gått tre måneder og står pakken vår er levert i Majorstua… elendig.

23 janvier 2025

Svindel

Det var med blodig slit og søvnløse netter at jeg slet meg gjennom utallige overtidsvakter, drevet av en enkel visjon: å oppfylle min sønns ene, uskyldige juleønske. Hans drøm? Et par etterlengtede sko, bestilt med nøye presisjon den 18. september.

Men hva er det som ankommer på denne skjebnesvangre dagen, den 13. desember? Ikke de lovede skoene, ikke noe som engang minner om dem. I stedet stirret jeg inn i avgrunnen av forakt og bedrag. En tom skoeske – en grotesk påminnelse om min naive tillit – inneholdende en skjøteledning og en slåbrok, som om det var en slags pervertert spøk fra en ondskapsfull leverandør.

Dette er ikke bare en feil. Det er et bedrag så utilgivelig at det nærmest stinker av kynisk kalkyle. STYR UNNA dette svindleriet, før de suger dere ned i den samme avgrunnen av frustrasjon og raseri som jeg nå kjemper meg ut av

13 décembre 2024

Scam - ordered and paid of shoes - got cheap cheap sunglasses

So I ordered a pair of shoes through a site which I thought was Oliver Cabell om March 17th - the site had Oliver Cabell in the name and was naming Norway as the country.

They charged about +$100 and today I got the shipment - +30 days after I paid - and the package contained a pair of $2 sunglasses.
Obviously a scam site!! Watch out for such site!

22 avril 2024

Latterlig å bli så lurt

Latterlig å bli så lurt, dette er ren svindel. Du bestiller sko og får et pirat kopi skjerf i posten. Ikke bare er de svindlere men de er noen amatører som tar seg bryet med å sende noe overhodet. De svarer også på purringer jeg sender pr e-post. Hvorfor ikke bare ta pengene? Mest av alt er jeg irritert på meg selv som klarer å bli lurt på denne måten. I dag fikk jeg også krav om importavgifter…

25 février 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit