Oliviers & Co Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Oliviers og co. er i en helt særlig klasse. Der er få steder, hvor man bliver behandlet så varmt og nærværende som her, og deres produkter er uovertrufne. Vi har 12 personer til en privat olivenoliesm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Olivenolie smagningen var fantastik. Vi var en gruppe på ca 10 personer og vi fik 6-7 forskellige olier. Det var nemt at smage forskel. Det blev bundet sammen af en mega-kompetent snak i en hyggelig,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co. Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes. Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er meget svært at opdrive citronolie i almindelige supermarkeder, så derfor bestilte jeg hos Oliver’s & Co. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den smager og dufter helt vidunderligt. Man kan ligel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits gourmets

Écrit par l'entreprise

Specialbutik med verdensklasse ekstra jomfru olivenolier, trøffelprodukter, balsamico, eddiker og andre udsøgte delikatesser på hylden. I butikken på Gammel Kongevej kan du få professionel gourmet-rådgivning, og du kan smage dig frem og gå på opdagelse i de unikke produkter. På webshoppen oliviersogco.dk kan du dykke ned i det velassorterede udvalg og finde lækre opskrifter, viden om olivenolie og masser af gourmet-inspiration.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Et super produkt og hurtig

Et super produkt og hurtig, problemfri levering.
Marianne Lundsgaard

24 juillet 2025

Réponse de Oliviers & Co

Tusind tak for din anmeldelse, Marianne. Det glæder os at høre, at både produkt og levering har levet op til dine forventninger – præcis sådan skal det være.

Kære Lotte
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt forløb upåklageligt. Det er sådan ønsker vi, det skal være hver gang.

Dejlige produkter

Dejlige produkter. Hurtig levering 👌 rigtig god service

12 août 2025

Kære Anita
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at både produkterne, leveringen og servicen har givet dig en god oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

det er så lækre olier I har

det er så lækre olier I har, og hurtig levering

12 août 2025

Kære Lonny
Tusind tak for din søde anmeldelse. Det glæder os meget, at du er glad for olierne, og at leveringen også har levet op til forventningerne!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er svært at stoppe med at handle

Har gennem nogle år handlet via jeres website, og har også været i jeres butik på Gl. Kongevej. Det er svært at lade være med at købe noget. Alt ser lækkert og indbydende ud, og når man så smager det, om det er olie, balsamico/eddiker, snacks eller pastasauce, det hele smager fantastisk og flasker og glas, er også en fornøjelse at sætte på bordet. Skønne ting. Sidst købte jeg også en flydende håndsæbe. Den var dog fejlbehæftet, idet der sidder noget i klemme i røret, som ikke kan komme ud. Så den vil jeg tage med til jer, når jeg kommer til København, og så får jeg den forhåbentlig byttet. Jeg benytter også jeres ting til gaver. Det er skønt at komme med olie/eddike i så skønne emballager, og når det så oven i købet smager fantastisk og bliver taget godt imod af modtageren, så er det rigtig skønt.

28 juin 2025

Kære Susanne
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det gør os virkelig glade at høre, at du har lyst til at handle hos os igen og igen, og at både smag, kvalitet og emballage gør indtryk – også når produkterne gives som gaver.

Det er selvfølgelig ærgerligt med håndsæben, men tag den endelig med forbi, så finder vi en løsning sammen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken igen.

Kære Calle
Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at sættet har levet op til dine forventninger. Vi håber, du får stor glæde af det.

God service og betjening

God service og betjening . Fagligt dygtige- de ved virkelig, hvad de sælger og har en meget professionel tilgang til produkterne.
Man går fra butikken med et stort smil🤗👍

4 août 2025

Kære Dorthe
Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du både har oplevet god service, faglig viden og en professionel tilgang i butikken – og hvor er det dejligt at vide, at du går derfra med et smil. Det er præcis det, vi stræber efter.

God kundeservice og produkt

Hurtigt svar på spørgsmål i mail. Flot årstids kalender. Inspirerende nyhedsmails.

Kære Melle
Tusind tak for din søde anmeldelse - den varmer!

Dejlige produkter

Venlig betjening og super dejlige produkter

Kære Lis
Tusinde tak for din fine anmeldelse med de store stjerner. Det sætter vi stor pris på!

Kære Jette
Tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du både er glad for leveringstiden og vores olier. Vi håber, de bringer masser af glæde i køkkenet.

Fantastiske Olier

Hurtig levering, pænt pakket og med lille gave. Varerne er fantastiske så jeg glæder mig allerede til at lægge næste ordre.

28 juillet 2025

Kære Signe
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det gør os så glade at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen. Hvor er det dejligt, at du allerede glæder dig til næste gang - vi vil glæde os til at pakke den.

god kommunikation hele vejen

god kommunikation hele vejen

25 juillet 2025

Réponse de Oliviers & Co

Tak for de store stjerner! Det er dejligt at høre, at kommunikationen har fungeret godt fra start til slut – det prioriterer vi højt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Personlig og god betjening og super…

Personlig og god betjening og super digital platform

16 juillet 2025

Kære Peter
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi bliver så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse både i mødet med os og på vores digitale platform. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Kære Anette
Hvor er det en skøn besked at få. Tusind tak for de varme ord – vi gør os umage for altid at levere netop det bedste af det bedste.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi elsker jeres olivenolie og mange…

Vi elsker jeres olivenolie og mange andres produkter, høj kvalitet 🙏❤️

14 juillet 2025

Kære Lola
Tak for den fine anmeldelse. Det gør os virkelig glade at høre, at både olien og vores andre produkter har fundet en plads i jeres køkken.

Lækre produkter

Lækre produkter, mulighed for at smage inden man køber.

12 juillet 2025

Kære Betina
Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi elsker, når vores gæster tager sig tid til at smage sig frem – det er jo der, magien opstår, og man finder sine helt egne favoritter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og nemt at hente i boks

11 juillet 2025

Kære Lene
Tak for din søde anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt har været nemt og hurtigt – præcis som det skal være.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter

Kære Gabriella
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det gør os virkelig glade at høre, at vores produkter falder i smag!

Altid en fantastisk service

Altid, som i altid, en helt fantastisk service.

7 juillet 2025

Kære Elisabeth
ChatGPT sagde:
Tak for de varme ord. Det betyder meget for os at høre, at du oplever en fantastisk service hver eneste gang – det er lige præcis det, vi stræber efter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sii jo Per gid service og hurtig…

Sii jo Per gid service og hurtig levering

10 juin 2025

Kære Elizabeth
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse både med servicen og den hurtige levering.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus