I worked with Ali Rıza teacher for about one and a half months. After that, I have been working with Mert teacher for the past month. I am very satisfied with both of them. They identify your weakness... Voir plus
L'entreprise a répondu
Thanks to the lessons I took from “Ollie Language School”, I can speak English more comfortably and well. Also, the trainers are very supportive and sweet people.
L'entreprise a répondu
I started the OLS English course a month ago. My teacher Ceren sometimes teaches grammar and sometimes speaking. I am really happy that I started this course. Thank you Ceren for the good lessons.
L'entreprise a répondu
Bir arkadaşım sayesinde Olgun hoca ile tanıştım. IELTS sınavı gözümde büyüyordu fakat Olgun hocanın teknik ve taktikleriyle sınav kolaylaştı. Eksiklerimi tespit etti ve kendisi gibi iyi, Büşra Demir h... Voir plus
L'entreprise a répondu
İngilizce serüvenine daha yeni başladım. Daha önceden çok fazla deneyip bıraktım. Bırakmama bir çok neden sayılabilir. Fakat büşra hocayla sürece başladıktan sonra yanlış çalıştığımı farkettim. Kaynak eksiğimin olduğunu anladım. Şu an doğru yolda doğru yönlendirmeyle gittiğimi hissediyorum. Sadece sınavı geçmeye değil gerçekten öğrenme odaklı gidiyoruz. Ayrıca sadece grammar çalışmıyoruz. Hepsini bir arada yürütüyoruz. Seviyeme uygun diziler, hikaye kitapları gönderiliyor. Ödevler veriliyor. Derste eksik olduğumu düşündüğü konuda ayrıntılı açıklama yapılıyor. O konuyla alakalı alıştırmalar yaptırılıyor. Süreç şu an güzel gidiyor. Çok teşekkür ederim, herkese tavsiye ediyorum

Réponse de Ollie Language School
Her ders çok planlı bir akışta ilerliyor. Her ders daha fazla İngilizce konuşmaya başlıyorum. Ders içerisinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.

Réponse de Ollie Language School
Merhaba uzun zamandır bu kadar keyifli ve profesyonel bir ekibe denk gelmemiştim zor gelen İngilizce öğrenimimi kolaylaştırdığı için Büşra hocama çok teşekkür ederim. :) Gözüm kapalı çevreme öneriyorum

Réponse de Ollie Language School
Olgun Hoca ile ile dersler her zaman zevkli, öğretici ve interaktif. Kitaplar, ödevler ve aktif sohbet imkanıyla ingilizcenizi geliştirebilir her konuda detaylara hakim olabilirsiniz. Aakıcı ve anadilinde olan aksanıyla da kurs sonucunda anlaşılır güzel bir İngilizceye sahip olabilirsiniz. Ama unutmayın çalışmak ve vakit ayırmak çok önemli.

Harika bir ekiple yeni bir dil öğreniyorum, teşekkürler OLS ☺️

Réponse de Ollie Language School
Birebir dersler sayesinde bolca pratik yaparak ingilizcemi geliştirdim. Büşra hoca ve Anıl hoca hem farklı materyaller kullanarak hemde seveceklikleri ile derslerimin çok verimli geçmesini sağlıyor. OET sınavı ile ilgili bu kadar deneyimli bir ekip ile çalıştığım için çok mutluyum.

Réponse de Ollie Language School
Tüm öğretmenlerin ilgisi ve destekleri harika. Anlatımları ve iletişimleri çok iyi.

Réponse de Ollie Language School
Ollie Dil Okulu bana çok şey kattı ingilizcemin ileri seviyeye gelmesine yardımcı oldu teşekkürler

Réponse de Ollie Language School
Çok faydalı bir deneyim. Dil öğrenme konusunda büşra hoca bana son derece yardımcı oldu. Çok teşekkür ediyorum.

Réponse de Ollie Language School
Aldığım İngilizce dersi benim için çok öğretici ve etkileşimli geçiyor. Birebir olduğu için bolca pratik yapabiliyoruz. Yavaş yavaş daha akıcı konuşmaya başladım ve kendime olan güvenim arttı. Bu kurs, İngilizcemi geliştirmeme gerçekten yardımcı oluyor.

Réponse de Ollie Language School
ı liked ollie language school.I advice it everbody.

Réponse de Ollie Language School
Olgun hoca ile oet sınavlarına hazırlık için çalışmıştık kendisi tüm ingilizce sınav türlerine ek olarak nadir bulunacak şekilde oet konusunda da oldukça tecrübeli bir hoca. Kullandığı materyaller ve eğitim metodları oldukça yardımcı oluyor İlgilenen herkese tavsiye ederim.

Réponse de Ollie Language School
Özellikle speaking eksiklerimin giderilmesinde muhteşem bir olanak sağladı. Derslerin sıkılmadan işlenilmesi, ihtiyaçlara göre şekillendirilmesi, öğrencinin ilgi alanlarına göre yönlendirmek gerçekten çok işe yarıyor. Ollie ile birlikte akıcı bir konuşmaya sahip olabilirsiniz.
Benim dışında oğlum da Büşra Hocayla derslere devam etti. Onun da hem akademik olarak ingilizce gelişimi hem de konuşma becerileri istediğimiz düzeye kolaylıkla geldi. Hem Ollie’ye hem de Büşra hocama içtenlikle teşekkür ederim

Réponse de Ollie Language School
Bir çok kurs, öğretmen ve farklı methodlar denedim fakat en etkili, verimli ve süreklilik sağlayabildiğim dersler Ollie Language School ile oldu. Hem zamanı hem maddiyatı boşa gitmesini istemeyen herkesin tercih etmesini gönülden idterim.Ben bir arkadaşımın önerisi ile kendileriyle tanıştım çok memnun kaldım ve bende bir çok arkadaşıma önerdim.

Réponse de Ollie Language School
Aldığım online dersler sonrası hem writing hem speaking hem de listening konularında kendimi oldukça geliştirdim. Olgun hocanın motivasyonu ve bilgisi ile İngilizce artık daha kolay.

Réponse de Ollie Language School
Ollie Language School’dan aldığım IELTS eğitimi beklentilerimin çok ötesindeydi. Eğitim süreci boyunca hem öğretmenlerin ilgisi hem de sunulan materyaller oldukça kaliteli ve yol göstericiydi. Sadece sınav tekniklerine değil, aynı zamanda genel İngilizce becerilerimi de geliştirmeme yardımcı oldular. Özellikle birebir geri bildirimler sayesinde eksiklerimi net bir şekilde görüp bunlar üzerinde çalışabildim.
IELTS sınavına hazırlanan herkese Ollie Language School’u gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Réponse de Ollie Language School
Sınavıma çok az bir süre kalmasından dolayı hızlı bir ders programı aldım. Genelde taktiksel ve sonuç odaklı çalıştık ve çok verimli oldu. Ayrıca hocamız sınava yönelik çok iyi bir şekilde motive etti.Kısa sürede istediğim İelts skorunu aldım. Tavsiye ederim.teşekkür ederim her şey mükemmeldi.

Réponse de Ollie Language School
Hocalarımız çok ilgiliydi özellikle Büşra Hanım… Bana kattıklarınız için teşekkürler 😘

Réponse de Ollie Language School
Daha en başından itibaren ders planları, özel ihtiyaçlarıma ve hedeflerime göre özenle kişiselleştirildi ve bu da ilerlememde büyük fark yarattı. Esnek ders saatleri ise benim için büyük bir artıydı—kendi programıma uygun saatlerde ders alabilmek, motivasyonumu yüksek tutmama ve düzenli çalışmama yardımcı oldu.
Öğretmenler gerçekten mükemmeldi. Detaylara büyük önem verdiler; zayıf yönlerimi geliştirmeme yardımcı olurken güçlü yanlarımı da daha da ilerlettiler. Tüm süreç boyunca destekleyici ve titiz bir rehberlik sundular.
Bu kurs sayesinde hedeflediğim IELTS puanına ulaştım ve sonuçtan son derece memnunum. Gönülden tavsiye ederim. Emekleri için tüm ekibe çok teşekkür ederim.

Réponse de Ollie Language School
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.