3,2

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,2

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Øl og humle....Har prøvet 4 forskellige…

Øl og humle....Har prøvet 4 forskellige specialbryg "af de små serier" og jeg undres over en hang til vanilie og macipan (tonka) i en grad så det brugte navn fra traditionelle øltyper overhgovedt ikke passer med brygget i dåsen/flasken: Eks. en stout (Fare på Færde) med en sødlighed af vanilje som overdøver "al stout" og tilsvarende med "de røde næser" en brown ale med altoverdøvende smag af marcipan (tonka) og vanilje -
Det kan meget vel være, at det har været en fornøjelse at lege med smag, men kald dog tingene det de er: En fusions-bryg, uden meget sammenligning med den oprindelige øltype.
Stout med vanilje smag??? ahhhr ;)

2 janvier 2025

Skønt socialt eksperiment.

Skønt socialt eksperiment.
Jeg vil gerne komme til et 'beer & talk' fordrag, hvor Nicolai Hannibal Vest fortæller om hans vej med psykiske diagnoser, (herunder borderline), massiv terapi og lange perioder i psykiatrien.
En tilværelse hvor han ikke er i stand til at være alene, men alligevel har valgt familien fra. Samt ikke mindst skader folk der vil ham det godt og med hans egne ord, er han sociopat.
Det er sejt kæmpet og kan inspirere en masse til ikke at give op.

29 février 2024

God øl og god service

Har besøgt Mig og Ølsnedkeren i Århus og Ølsnedkeren på Nørrebro flere gange og smagt deres øl der.

Nu havde de så lavet en omgang af 2 af mine favoritter - så jeg bestilte "24 Blandede øl" - hvor jeg i bemærkningen skrev hvilke 2 øl, der var mine favoritter og om det var muligt at få lidt flere af disse i den blandede pakke. Heldigvis er mine favoritter ikke de dyreste men sådan ret gennemsnitslige prismæssigt.

Ikke nok med at de sendte næstkommende hverdag - med gratis forsendelse. De var så søde at de fremsendte øl 24 alle var de 2 favoritter.

8 août 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit