Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Erg schoftige rot organisatie. , ik loop reeds 6 maanden met vol enthousiasme bij Olympia om geholpen te worden aan een baan. Heel vaak, de emails worden niet beantwoord, telefoons worden niet opgeno... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zijn voornamelijk bezig zichzelf zo goed mogelijk te presenteren op social media, maar aan de telefoon zijn het hele akelige mensen. Lachen achter je rug om als je ze verteld dat je een tijd in de zie... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

I do not recommend Olympia. In my experience, it is not an agency that supports and protects workers, but simply an intermediary between the employee and the company. The reasons for not extending my... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,9

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

GEEN STER WAARDIG

Ik had eigenlijk helemaal geen ster willen geven maar dat kon helaas niet grrrr!
Ik heb me vorige week vrijdag ingeschreven bij Olympia Leiden, én ik kreeg enkele dagen later
pas een mailtje van ze terug dat ik niet ben ingeschreven omdat ze denken dat ik met mijn cv geen kans heb op werk bij hun, terwijl ik g....... 22 jaar op een basisschool als administratief medewerker heb gewerkt en als Receptioniste/Telefoniste bij het ABP in Heerlen om maar enkele werkervaringen te noemen, én dan zeggen zij zoiets, én verder ben ik 't nog niet eens waard om me eventjes te bellen om 't persoonlijk aan me mede te delen, nou nou echt een waardeloos mensonvriendelijk uitzendbureau is dit!!!

21 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht bedrijf met incompetente mensen

Een enorm slecht bedrijf, reageren niet op appjes geven je de schuld voor dingen die je niet heb gedaan, maken het rooster een dag van te voren zonder dat bij je te melden. De mensen die hier werken zijn allemaal zeer incompetent en zouden niet zulk werk mogen verrichten. Vooral de mensen in Lelystad zijn zo hopeloos als maar kan. Bespaar jezelf de moeite en ga hier niet werken.

8 mai 2025

Ik raad het niet aan.

Ik heb voor de Olympia gewerkt en heb toen 30 km gereisd. Alles is prima. Ik heb nu gereageerd op 3 vacatures (allemaal binnen 15 km) en telkens kreeg ik als antwoord dat ik te ver weg woon. Waarschijnlijk willen ze dat je vlakbij de fabriek gaat wonen.
Ik raad het niet aan.

15 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Als je bij dit bedrijf op sollicitatie…

Als je bij dit bedrijf op sollicitatie gaat voor de vacature van recruiter in Bergen op Zoom, dan wordt je heel vriendelijk geholpen. Na een gesprek krijg je daarna alleen maar loze beloftes, ze zouden je terug bellen en allemaal andere dingen waren er beloofd. Ze waren zo geïnteresseerd in je, allemaal loze beloften. Als je er zelf achterna gaat, dan is het sorry, je hoort snel van ons.. en weer niets. Uiteindelijk ben ik ergens anders aan de slag gegaan en ben ik gestart met een andere collega. Die bleek EXACT hetzelfde te hebben meegemaakt bij dezelfde vacature. Beide zijn wij slecht geholpen door een mannelijke werknemer van Olympia Bergen op Zoom.

1 août 2024

Niet betrouwbaar

Niet goed voor ouders, niet gezinsvriendelijk, waardeloze schadelijke banen, vreselijke uren, niet veilig.

19 février 2025

Communicatie

Duidelijk benoemd tijdens eerste gesprek dat ik niet langer dan 1 jaar beschikbaar ben. Vervolgens testen gemaakt op gesprek geweest bij bedrijf. Om vervolgens te horen dat minimaal 1 jaar blijven noodzakelijk is. Interne communicatie zeer onvoldoende.

21 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte omgang met werknemers.

Zeer slechte omgang met werknemers.
Als zij je eenmaal binnen hebben en je zit vast aan een arbeidsovereenkomst met opleidingskosten, dan kom je erachter dat zij niet nakomen waar je wel op gesolliciteerd hebt!
Zeer ondankbaar en zeer onprofessioneel! Weinig sympathie en vaak al je vragen worden met “nee” beantwoord.
Er wordt selectief naar bepaalde doelgroepen of etniciteit een keuzen gemaakt en er zal weinig oprechtheid getoond worden.
Hun belangen zijn zoveel mogelijk mensen werven en de nazorg of nakomen van afspraken zijn totaal niet relevant voor ze.

-Laat jezelf niets wijsmaken en maak duidelijke afspraken!
-Bespreek je vacature en de inhoud daarvan! (Loon, beschikbaarheid)
-Laat alles bij een sollicitatie op papier zetten.
-Vraag duidelijk om contactgegevens!
-Neem je CAO door!

Drama om contact te krijgen met de juist wetende afdeling voor bepaalde zaken. Vaak niemand thuis. Wordt ook niet teruggebeld of gemaild.

HOUD JE PERSOONLIJKE DOCUMENTEN ZO LANG MOGELIJK BUITEN BEREIK..!!!
Ze gaan hier onderling erg lax mee om! Niets wordt onder jouw naam in het systeem opgeslagen, alles zwerft bij iedereen in het rond door hun of gezamenlijke mailbox. Niks qua bescherming over jouw persoonlijke documentatie wordt gewaarborgd! Iedereen heeft hier toegang tot en gaan er erg onzorgvuldig mee om!

Al met al, de goede leiden onder de slechte!

11 mars 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Positieve ervaring

Met Olympia Roosendaal in contact gekomen bij de zoektocht naar een nieuwe baan. Hoewel het uiteindelijk anders is gelopen, ben ik goed geholpen en was het contact prima. Afspraken werden nagekomen en er werd met je meegedacht. Al met al een prettige ervaring.

7 novembre 2024

Jessica borgmeijer Backoffice…

Jessica borgmeijer Backoffice medewerker liegt bewust over hoe ik me vakantie uren kan opnemen. Bel ik op legt de zelfde persoon uit dat ik het op een andere manier had moeten doen. Ik vraag aan mijn contact persoon hoe dat kan en waarom , en zogenaamd deed ik voor alsof ik niet wist wie dat had gedaan.maar haar collega's pakte het niet op en doen vaag. Daarna maakte ik het duidelijk en word ik tijdens mijn werk druk gebeld door het bedrijf. Vraag ik een reactie op mijn email is er een Rebecca eikelboom regio manager. Staat op profiel dat ze enthousiast zich in zet voor de werknemers en heeft Hooge school gestudeerd en psychologie en beantwoord mijn mail met ; waar kan ik je mee helpen? Hahaha ze kent het woord overdracht niet binnen het bedrijf.En is onprofessioneel om niet inhoudelijk te reageren. Nouw dan word je serieus genomen.En hoe Nederlanders elkaar beschermen als 1 persoon express gaat klooten met jouw salaris.Terwijl dat hun werk is....Even zien hoe dit verder verloopt. Ik heb een andere vestiging na mijn einde van de baan een taart gestuurd. Maar deze cultuur van omgang van deze 2 personen word niet getolereerd en heeft alle recht om dat exposen.

30 octobre 2024

Slecht uitzendbureau

Ik ben werkzaam geweest voor Olympia voor 2 functies, 1 was prima te doen. Nadat ik was gestopt en voor iets anders zocht, kreeg ik een Bob die een afspraak voor mij zou inplannen voor een vervolg gesprek, deze man heeft nooit meer gereageerd, heel onserieus en ik hoop dat hij een ander baan gaat zoeken.

Uiteindelijk heb ik een functie gekregen bij een uitzendbureau, dat ging ook prima maar ik had gemerkt dat ze heel slecht zijn met het controleren van je salaris, ik moest bijna een maand bezig zijn om juiste salaris te ontvangen omdat ze gewoon minder uren verwerken, als je hier werkt CONTROLEER HET.

Daarna gebeurde het weer, dit gebeurde eind 2022 en zij leggen de schuld bij het uitzendbureau terwijl zij netjes de uren hebben verstuurd naar Olympia. Ik word steeds van het kastje naar de muur verstuurd, dit laat ook zien dat Olympia niks voor je wilt doen en geld wilt besparen. Ik heb het geld nog steeds niet ontvangen en heb ze vandaag een mail gestuurd en een laatste belpoging als ze binnen 1 week het niet willen oplossen. Als ze het echt willen oplossen dan betalen ze mij voor 2 maanden werk wat ik mis, anders word het een leuk gesprek met de kantonrechter.

24 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Laten helemaal niks van zich horen! Dag baan!

Begin oktober gesolliciteerd via hun eigen website. Een mail ontvangen op 3 oktober dat m'n sollicitatie in behandeling genomen is. Tot zover ging het goed.
Daarna helemaal niks meer vernomen!
Op 9 oktober heb ik terug gemaild naar de contactpersoon vermeld in de bevestiging, geen reactie. Gisteren weer een mail gestuurd naar deze persoon en ook naar het vestigings mailadres deze keer. Had ondertussen gisteren ook ontdekt dat de vacature inmiddels niet meer open staat. Ik heb dus nooit een kans gekregen om die baan te krijgen. Wat een baggerbedrijf, dat ze zo omgaan met mensen die op zoek zijn naar werk!

17 octobre 2024

Waardeloos uitzendbureau

Waardeloos uitzendbureau. Hebben gigantisch veel geld door mijn neus geboord. En die meiden die daar werken met een behoorlijk attitude, om te lachen. Ik heb het over vestiging Zaltbommel, Hogeweg.

18 octobre 2023

1jaar gewerkt

Jaar gewerkt bij het uitzendbureau altijd fijne communicatie gehad en dachten ook echt mee fijn contact altijd zeker 5sterren waard

17 juillet 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Denlaatstenaantalmkeet echt hard…

Denlaatstenaantalmkeet echt hard achteruit gegaan .
Hoofdgerecht weinig smaak aan .
Voorgerecht hadden we varkenshaas puntjes met champignons bijna 10 euro, maar er zaten maar 3 kleine stukjes vlees in.
Het aangegeven en ze zouden er wat vlees bij doen .
Er zat 1 stukje meer in .
Voor die prijs vind ik het schandalig om de kosten zo op de klanten te verhalen

13 avril 2024

Zeggen gelijk het is

Zeggen gelijk het is, het is en blijft gewoon the place to be om te bowlen , klimmen, squashen, poolen en of snookeren. vriendelijk personeel, zeer propere accomodaties deze wordt dan ook regelmatig veranderd om up to date te blijven.
Niets is te veel, vraag het aan gelijk wie van het personeel en indien mogelijk worden uw wensen vervuld.

13 avril 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus