Op 20 november een kinderfiets besteld en betaald via ideal ( mollie payments) In de avond kreeg ik van de een vriendin een link met de reviews van dit bedrijf. En deze waren niet best. De vol... Voir plus
Lisez les avis des autres
Een 20 inch omafiest uitgezocht en besteld. Netjes volgens afspraak geleverd, uitstekend ingepakt. Tijdens het in elkaar zetten bleek een klein onderdeeltje te ontbreken, dit werd super snel toegest... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Ben je op zoek naar een nieuwe omafiets? Dan ben je bij Omafiets.nl aan het juiste adres. Omafiets.nl is de grootste online fietsenwinkel gespecialiseerd in omafietsen. Koop dus eenvoudig jouw nieuwe omafiets online en kies uit een collectie van ruim 300 fietsen. Je vindt ze in alle soorten, maten en kleuren. En wist je dat iedere omafiets gratis wordt verzonden? Dus geen onverwachte kosten. Ook kun je bij ieder model kiezen of je 'm in doos of helemaal rijklaar wilt ontvangen. En heb je per ongeluk toch de verkeerde maat omafiets besteld? Geen probleem, we ruilen 'm gratis om! Dat is de service van Omafiets.nl.
Coordonnées de contact
Satellietbaan 20A, 2181MH, Hillegom, Pays-Bas
- 0252-830808
- info@omafiets.nl
- omafiets.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Op 20 november een kinderfiets besteld…
Op 20 november een kinderfiets besteld en betaald via ideal ( mollie payments)
En deze waren niet best.
De volgende ochtend meteen gebeld en ja hoor de fiets zou niet op voorraad zijn en het geld zou terug gestort worden op mijn rekening. 2 werkdagen werden er gezegt dat het zou duren.
Tot de dag van vandaag staat het er nog niet op!
Weer gebeld met omafiets-online.nl en Dennis gaf aan dat het echt was terug gestort en dat ik maar contact met mollie payments moest opnemen.
Dit gegaan en je raad het al mollie payments geeft aan dat er geen melding van omafiets-online.nl is gedaan om dit terug te storten.
Ik ga uiteraard stappen ondernemen en hoop van harte dat het toch terug gestort word.
Ik had een fiets besteld en later de…
Ik had een fiets besteld en later de beoordelingen gelezen. Ik dacht krijg nooit een fiets geleverd en mijn geld nier snel terug.
De fiets had ik op vrijdag besteld. Kreeg een bevestiging maar geen mail voor levering. Op maandag kreeg ik een mail dat de fiets niet op voorraad is en ik mijn geld terug krijg ivm een lange levertijd. Dinsdag stond het geld weer op mijn rekening.
Het gaat gelukkig ook weleens goed😊! Al zou ik niet snel hier een fiets bestellen, gezien de recensies gaat het ook vaak mis
Koop hier a.u.b geen fiets !!!
Koop hier a.u.b. nooit een fiets mensen. Wij hebben half maart voor onze zoon een lekke bmx fiets hier gekocht. Werd al veel later geleverd dan beloofd staat op de site. Het pakket kwam binnen, alle onderdelen los in de doos en geen zadel te bekennen. Wij goed van vertrouwen, bellen meteen naar de zaak toe. Kunt niemand telefonisch spreken want je moet online een contact formulier invullen. Zowel mijn man als ik hebben dit ingevuld, hier is tot op de dag van vandaag niet op gereageerd. Via chat aantal keren contact gehad waar beloofd werd dat het opgestuurd zou worden. Dit gebeurde niet. Toen bij ons de maat vol was en enkele weken verder waren hebben ze een zadel besteld. Die kwam na weken wel binnen, en niet het zadel wat bij de fiets hoort maar een kapot en tweede hands zadel. Enorm veel spijt dat ik hier besteld heb en niet eerder ervaringen gelezen heb van andere want dan hadden we hier nooit besteld!! Waardeloos bedrijf die tot schande met hun klanten omgaan
Slecht!
Ik zou willen dat ik eerder de recensies had gelezen. Ook ik besteld en betaald, order na kwartier gecanceld door bedrijf, geen voorraad, maar ook (nog) geen geld terug. Moeilijk contact mee te krijgen, slechte service, spijt dat ik hier besteld heb
Als ik minder dan 1 ster kon aanvinken…
Als ik minder dan 1 ster kon aanvinken had ik dat gedaan. Wat een bizar slechte service en website is dit tot 3x aan toe is mijn bestelling zonder enige inlichting geannuleerd ik dacht optijd een fiets te bestellen voor mijn dochtertje haar verjaardag en met hun mooie zogenaamde "voor 18:00 besteld volgende dag in huis" dacht ik helemaal optijd te zijn 3 weken later nog steeds geen fiets en dus ook geen cadeautje. Wel 10x aan de telefoon gehangen om vervolgens weer naar je moer gestuurd te worden met we bellen u terug je raad het al geen enkele keer terug gebeld. Bespaar je heel veel moeite en frustratie en bestel hier aub niet!
Bestelling zonder opgaaf van reden geannuleerd
Voor 18.00 besteld - volgende dag geleverd. Ruim op tijd besteld voor 18.00 - pas 5 (!!) dagen later een mailtje met "update bestelling" - geannuleerd. Zonder opgave van reden. Teruggemaild met de vraag waarom, aangezien het kadootjes betroffen voor mijn kinderen over een paar dagen. Tot op heden nog steeds geen reactie. Ik zou hier zéker niet nog een keer bestellen.
Niet leverbaar maar geen enkele reactie…
Niet leverbaar maar geen enkele reactie verder en nog geen geld terug. Niks ontvangen en geen geld. Niet bereikbaar via app, telefoon of mail
Kansloos bedrijf
Ik kan voor deze review geen 0 sterren geven maar dat had ik graag gedaan. Ik bestel een fiets voor mijn dochters verjaardag, “voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis” stond op de site. Na 3 dagen geen bericht noch fiets ga ik eens bellen. Blijkt de fiets niet op voorraad te zijn. Er zou gemaild zijn; heb ik nooit ontvangen. Vervolgens krijg ik een mail dat mijn geld binnen 3 dagen wordt teruggestort. Helaas weer een valse belofte. Na 5 dagen stuur ik een boze mail waar mijn geld blijft. Het antwoord is dat het toch echt al op dag 3 is overgemaakt. Niet dus …
Wat een kansloos bedrijf is omafiets-online; de bedrijfsvoering, de communicatie en de klantenservice zijn ronduit ruk! Koop je fiets ergens anders!
Alles Fout .Fiets uitgekozen voor de…
Alles .Fiets uitgekozen voor de verjaardag van mijn kleindochter. Na betaling 2 dagen later mail fiets/ kleur niet op voorraad. Andere kleur gekozen. Word de fiets geleverd in de verkeerde inch maat. Dus geen verjaardagscadeau. Bel je op en dan hebben ze zogenaamd je mailtjes niet gehad en moet je veel foto's sturen van de fiets on de doos terwijl dit al gedaan was. Belachelijk en heel slecht deze service. Mail gehad of je dan maar naar de winkel kunt komen...en geen bericht van de fiets ophalen/ omruilen of hoe retour te sturen! Ik zeg nooit online kopen hier !
NIKS BESTELLEN!!
NIKS BESTELLEN!!! Fiets besteld + montage. Fiets is drie dagen te laat bezorgd. Ik heb de fiets gecontroleerd en overal zaten krassen, beschadigingen en de remmen deden het niet. Hiervoor heb ik een klacht ingediend en de klachtenprocedure heeft 1,5 maand geduurd. Het enige wat ze telkens aanboden was een compensatie vergoeding van een paar tientjes.
Ze wilde de fiets niet op komen halen of ik moest opdraaien voor de retourkosten van €50,- terwijl ik al €40,- extra voor montage en levering had betaald. Beloftes hadden ze telefonisch gedaan dat ze uiteindelijk de retourkosten toch niet in rekening zouden brengen, maar omdat ik niet meer wist wie dat was kon ik het niet hard maken. Uiteindelijk hebben ze de retourkosten toch afgehaald van het bedrag van de fiets wat ik terug zou ontvangen. Ik ben ermee gestopt en ik heb de retourkosten voor lief genomen omdat ik 15x heb gebeld met oma-fiets.nl. Zeer, zeer slechte service. Eigenlijk is het geen service te noemen. Advies, bestel niet en ga naar een lokale fietsenwinkel. Dat heb ik uiteindelijk ook gedaan en nu heb ik een top fiets :)
wat een mega super slecht bedrijf zijn…
wat een mega super slecht bedrijf zijn jullie zeg.....nooit zoiets schandaligst meegemaakt.....koop je een nieuwe fiets tenminste dat denk je komt ie aan wordt in de voortuin geflikkerd doos helemaal kapot dan haal je de fiets eruit tranen springen in je ogen deuk in het spatbord krassen gat in het zadel nou dan komt het hetcontact met jullie opnemen heb je ff....duurt een dag voordat je eindelijk een retourbon krijgt want nee die zit er niet bij als je wat koopt bij de oplichters,vervolgens tis om te janken hoe jullie te werk ga ik laat het hier maar bij jullie zojn geen enkel woord meer waard met je bedrijf!
Hier nooit kopen
Hier nooit kopen. De fiets was snel geleverd en zag er prima uit. Het in elkaar zetten was echt wel even een werkje en we zijn zelfs naar een fietsenmaker geweest om alles te laten controleren. Helaas viel de ketting eraf bij elke hobbel. Verschillende keren contact gehad met de winkel over wat wij er zelf aan konden doen, maar niets hielp. We zijn weer naar een fietsenmaker geweest en die zei dat het lag aan het derailleur. Lang verhaal kort. We hebben in overleg met de winkel de fiets zelf terug gebracht en wij zouden bij 3 a 4 dagen ons geld terug krijgen. Na 3 weken hebben wij Visa ingeschakeld om ons geld terug te halen. Onze ervaring is slecht. Het blijkt maar weer goedkoop is duurkoop.
Verkeerde fiets geleverd
Ondanks dat omafiets.nl mij een fiets heeft geleverd met een andere kleur banden dan besteld, waren ze niet bereid deze kleur banden - vanuit eigen initiatief - om te ruilen. De oplossing die ze aanboden was dat ik zelf de fiets in de winkel zou langsbrengen, of zelf de banden zou moeten verwisselen. Retourneren gaat als klant helaas ook alleen op eigen kosten. Helaas een ontevreden klant!
Zeer matig product en service
Zeer matig product en nog slechtere service. Naaf achterwiel werd kapot geleverd, zeer veel contact gehad met Arjen en Robert van de klantenservice (ook van citybikes) maar waren onwelwillend om een passende oplossing te vinden. Je moet zelf met het product naar de winkel ter reparatie. Deze ‘winkel’ in Zaandam is simpelweg een loods (zonder kassa of computers) met fietsen waar twee ‘medewerkers’ wat lopen te sleutelen. Mijn fiets is na de eerste keer onjuist gerepareerd, ze vervangen geen onderdelen maar proberen het te repareren. Geen vakmensen / expertise aanwezig waardoor je het ze eigenlijk ook niet kwalijk kunt nemen dat het probleem niet was opgelost want ze weten niet beter. Bedrijf is gericht op online (massa)verkoop en niet op kwaliteit en klantenservice.
Productgarantie slogan op de website is overigens ook nonsense. Ze hanteren garantie tot aan de deur, wat in de praktijk nutteloos is en betekent dat na opening van de doos met de fiets de garantie vervalt.
Ik zou het ten zeerste afraden om hier een product te kopen, artikelen zijn ook simpelweg te goedkoop om degelijk te kunnen zijn. Spendeer iets meer voor een goed product.
Groeten,
Matthijs
behulpzaam personeel en een perfecte…
behulpzaam personeel en een perfecte fiets.
12 inch Diva kinderfiets groen gekocht
12 inch Diva kinderfiets groen gekocht. Bij openen van de doos zit er een compleet andere kleur groen in dan op de website. Contact gehad met de Spirit, zij geven aan deze kleur te hebben veranderd en dat dit tevens op de website had moeten gebeuren. Na een aantal telefoontjes met omafietsennl/citybikesnl is de enige oplossing om het zelf terug te brengen of 40 euro te betalen om het product weer te retourneren. Zeer vijandige houding aan de telefoon en dreigen met incassobureau.
Bestelling niet aangekomen
We bestelde voor de dochter een fiets met een bijpassend mandje. De fiets kwam na een paar dagen aan en valt super goed mee. Enkel het fietsmandje is nooit aangekomen. We hebben al verschillende keren proberen te bellen en al veel mails gestuurd waar gewoon geen antwoord op komt.. jammer
Omafiets.nl is failliet
Let op: het bedrijf achter omafiets.nl is in 2019 failliet gegaan!
Er staan geen contactgegevens op de site en ook geen thuiswinkelwaarborg. De site linkt door naar omafiets.bike waarvoor hetzelfde geldt.
Great Dutch bike shipped to France!
Great Dutch bike shipped to France!
I love it, it is exactly what I needed and what I expected.
PAS OP SITE IS FAKE!!!!!!!!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.