Onderdeel Siemens vaatwasser besteld daar deze de storing E15 aangaf. Lekkage waardoor water op de onderplaat vaatwasser. Zou opgelost kunnen worden dmv een nieuw rubberen ring. Is na het zien van ee... Voir plus
L'entreprise a répondu
We zijn zeer goed geholpen door Sander. Heldere uitleg en snelle leveringen. En ze zijn telefonische berijkbaar om je probleem te kunnen bespreken en het juiste artikel te bestellen. Vaatwasser lekte... Voir plus
L'entreprise a répondu
bber besteld voor Siemens vaatwasser. Deze gaf code E15 via internet erachter gekomen dat dit mogelijk te verhelpen was door het plaatsen van een nieuw rubber. Nadat ik de beschrijving en het filmpje... Voir plus
L'entreprise a répondu
Onderdeel werd snel verzonden. Helaas bleek de beschreven quick fix niet de oplossing van de lekkage van mijn vaatwasser en moest alsnog de hele machine uit elkaar. Een goede halve dag werk als je ge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij verkopen onderdelen voor huishoudelijke apparaten en zijn met name gespecialiseerd in witgoedonderdelen! Het meest verkochte product de afdichtingsring voor Siemens/Bosch E15 storing. Je kunt deze afdichting met behulp van onze handleiding en video gemakkelijk zelf installeren. Een dure monteur is hiervoor echt niet nodig!
Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
onderdeel breekt erg snel , eigenlijk troep !!
Nu toch maar nieuwe vaatwasser.

Réponse de Onderdelen Ssmc
Het doet wat het moest doen. Een E15 storing verhelpen. Pakket was als brievenbus pakketje bezorgd.

Réponse de Onderdelen Ssmc
Vaatwasser lekte en hier hebben we een nieuwe siliconen rubber in geplaatst en hierna was de E15 verholpen. TOP! Zeer tevreden.

Réponse de Onderdelen Ssmc
onderdeel is nooit aangekomen.
bedrijf antwoordt niet op mijn email erover en ik heb geen geld terug

Réponse de Onderdelen Ssmc
Revisie setje vaatwasser was snel geleverd en ook makkelijk te monteren mbv de video instructie!

Réponse de Onderdelen Ssmc
Ik kon dit onderdeel, een siliconenring voor E-15 foutmelding op meerdere plekken bestellen, maar koos voor dit bedrijf omdat ik het op Trustpilot kon checken.
Goede reviews, dus betrouwbaar? Lees vooral verder!
Volgens onderdelen-sscmc.nl wordt er dezelfde of de eerstvolgende werkdag verstuurd. Maandag niets gehoord, dinsdag niets gehoord en telefonisch contact opgenomen.
Er wordt 3 keer niet opgenomen. Dan maar een email gestuurd. Antwoord: we zullen vandaag nog uw bestelling versturen, "iets met geen voorraad door drukte ...." .
Als iets niet in voorraad is, zet je dat op de site, dan heb ik als consument de keuze om het ergens anders te bestellen als ik wel haast heb. Met dit onderdeel kan ik mijn vaatwasser namelijk wel weer gebruiken.
Ik zie in de postnl app op de 17e dat het pakket wel is aangemeld, maar nog steeds niet verstuurd, maw ik wordt gewoon in de maling genomen. Als post niet afgeleverd wordt bij PostNL is het flauw om PostNL de kerstdrukte of BF-drukte een late bezorging te verwijten. Bovendien is dat ook niet mijn ervaring met PostNL.
Maar nu het meest foute aan dit verhaal.
Als je afrekent om de bestelling definitief te maken lees je onderaan deze tekst, die tegen alle TrustPilot regels een cashback van 3 euro geeft aan mensen die een "mooie review" achterlaten. Dit is de complete tekst:
TIJDELIJKE CASHBACK ACTIE ALS JE BETAALD VIA DIRECTE BANKOVERSCHRIJVING. VUL EEN MOOIE REVIEW IN VIA TRUSTPILOT (U ONTVANGT AUTOMATISCH EEN MAIL) EN KRIJG 3 EURO TERUG! Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt direct verzonden als wij de betaling ontvangen hebben. U kunt het aankoopbedrag overmaken naar het rekeningnr. XXXXX XXXX XXXX XX tnv XXXXXXXXX.
Dus daar komen de mooie reviews vandaan.
TrustPilot zou er goed aan doen om de listing van dit bedrijf te verwijderen. Het bedrijf handelt in strijd met de TrustPilot regels en maakt Trustpilot als referentie onbetrouwbaar.

Réponse de Onderdelen Ssmc
Supersnelle service. Vrijdags besteld, zaterdags in de bus.
Handig als je op onderdelen zit te wachten.

Réponse de Onderdelen Ssmc
Kreeg het na vijf dagen binnen. Kan door drukte komen. Onderdeel inmiddels gemonteerd en vaatwasser doet het weer.

Réponse de Onderdelen Ssmc
En savoir plus sur les différents types d'avis.