À propos de l'entreprise

1. Service de rencontres
  2. Service de rencontre pour adultes
  3. Magasin de sex-toy

Informations provenant de diverses sources externes

Ondeugend-Daten.nl is een casual datingsite die zich richt op zowel mannen als vrouwen in Nederland die houden van spanning en erotiek.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

heerlijk weer een site waar je een…

heerlijk weer een site waar je een vakantiebonus in kwijt kunt. maar meer is het niet. elke keer dat ik denk dat ik een goede site heb gevonden dan kom ik van een koude kermis thuis. ik heb gelukkig wel een leuke site gevonden. niet om te daten maar wel voor mijn lusten. dat is misschien niet hetzelfde maar dan weet je tenminste waar je voor betaald. als je nieuwsgierig bent dan vind je hem wel onder mijn reviews. dat is tot dusver de enige met 5 sterren. ik heb net zo lief een fantasy girl punt eu. lekkere meiden en ik weet waar ik voor betaal.

2 mars 2026

Valt vies tegen

Valt vies tegen, veel lege profielen, met foto's van tieten en reten en andere vleeswaren, niemand reageert op een bericht, als er iemand reageert dan is het een automatisch bericht.
Ook veel profielen met opmerkingen dat zonder foto of beschrijving geen reactie , maar zelf hebben ze totaal geen info in hun eigen profiel, of onduidelijke foto's. er zijn ook veel profiels met opmerkingen dat ze geen dickpics willen, maar met hun tieten gaan ze wel bloot.
Heb een vermoeden dat het een nep site is met nep profielen, of het bevestigt een beetje de standaard beeldvorming van de Nederlandse vrouw, asociaal, nep en alleen op zoek naar geld.
Ter info, ben lid geweest maar het heeft dus niks opgeleverd, honderden lieve/beleefde berichtjes verstuurd , stuk of 5 standaard nee berichtjes terug gekregen, meer niet. mijn profiel had mijn gezicht als foto, geen prive lichaamsdelen. en een duidelijke beschrijving met wat ik zocht.
Betreffende de lidmaatschap weinig info, op de pagina zelf geen history van wanneer je lid bent geworden en wanneer het is afgelopen, ook geen e-mail van wanneer je start of wanneer het afgelopen is, heel onduidelijk.
Grappig detail die mij opviel, hoe noordelijker je komt in Nederland hoe meer kleren de dames aan hebben en meer op relatie zijn gericht, de zuidelijker hoe meer tieten en andere vleeswaren er in de foto's staan en hoe hoe geiler en heter de dames lijken te zijn en meteen gepakt moeten/willen worden.

13 septembre 2023

Ondeugdelijk daten

Ondeugdelijk daten
Dit is allemaal fake, zooitje nepprofielen bij elkaar, met heel af en toe een echte er tussendoor.
Je reinste oplichterij, maar wel aardig voor het vermaak.
Heb gelukkig maar voor 1 maand VIP genomen, als je figuurlijk genaait wil worden moet je zeker naar deze site gaan. Letterlijk genaait worden kun je wel vergeten. NEPTROEP DIT !!!!!!!!

26 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ondeugend daten en zijn trukjes

Deze site die onder de vlag vaart van het bekende powered by sexy dating networks uit nijmegen waar novamora en stads dating ook van is mag wel eens naar hun werkwijze kijken.
Of je nu op novamora staat of ondeugend daten je bent als je kunt als betalend lid altijd het vinkje aan vinkje zodat je hun toegeeft om je profiel te delen op zogenaamde zuster ondernemingen via php een bekend programma voor website makers is eigenlijk heel veel mogelijk zo kan het programma aan het ip adres zien waar je woont en zodoende de stads naam wat gebruikt word bij steden dating je indelen in de stad waar je woont en je het gevoel geven dat je op een dating site zit wat gericht is op jouw stad erg handig uiteraard maar php is een soort zelf denkend programma en doet dat dus.

nou zat ik op ondeugd daten en kwam er al snel achter dat mijn persoonlijk basis gegevens die ik opgaf en dus gecontroleerd word voor dat het online komt en waar ik nogal wat van mijn ervaringen deelde van zoals ik behandeld werd en wat mij overkwam zo werd ik diverse keren door jonge meisjes aangesproken om mijn email gegevens achter te laten enz..
Ook het feit dat dit bedrijf hun eigen personeel profielen aan laat maken om je zodoende als man zijn het gevoel te geven om je vip lidmaatschap te blijven verlengen als je hier als man zijnde geen vip lid bent kun je namelijk ook niet reageren ..

Zo word je dus Geript

9 septembre 2022

Teleurgesteld in deze oplichterij

Ik heb hier een abonnement voor 2 maanden afgesloten. In het begin lijkt het leuk, en heb je wat contacten.
Gaandeweg krijg je op steeds meer berichten het standaard antwoord "Bedankt voor je interesse etc'.

Hoewel ze anders beweren, vermoed ik dat heel veel profielen moderated zijn om de indruk te wekken dat er toch nog wat te halen valt. In de zeldzame gevallen dat een vrouw toch je foto wil zien, ben ik niet haar type, lijk ik op haar vader, of wat voor uiteenlopende redenen dan ook om het af te kappen. Nu kom ik in het dagelijks leven echt geen aandacht tekort van vrouwen en weet ik redelijk hoe ik in de markt lig, dus dat dit bij vrijwel elke vrouw op deze site zo is, is erg opvallend.
Mocht je een keer op KIK belanden, dan heb je een tijdje een leuk contact dat zonder aanwijsbare reden ineens ophoudt. Net of de moderator vanaf dat moment niet meer betaald wordt.

Ik kan het niet hard maken maar op basis van mijn gevoel en ervaringen kan ik maar één ding zeggen: ga NOOIT in zee met deze oplichters!!

14 mai 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus