Hurtig levering og mail-baseret kundeservice var i top. Hurtigt svar og hurtige løsninger. Telefonisk kundeservice var ikke nær så god. Ventede i 20-30 minutter på svar før der bare blev lagt på... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hjemmesiden er nem og finde rund på og er brugervenlig. Bestilling og betaling gik som en leg. Varerne blev leveret lynhurtigt, forsvarligt emballeret og produkterne lever fuldt ud op til det der er b... Voir plus
Ville gerne kunne give en halv stjerne mere - malingen virker fint, det var et godt tilbud, 6 farver for 250 kr cirka, men deres penselholder gik i stykker så snert jeg satte den op. Kappen på den ene... Voir plus
Jeg er ovenud tilfreds med Worky Aps. Varerne blev leveret som aftalt. Jeg vil klart anbefale firmaet til andre. Nu ved jeg så også, hvis jeg bestiller 2 kasser, at det ikke sikkert de kommer samme da... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Ondio
Écrit par l'entreprise
Vi leverer alt det, virksomheder, skoler og private har brug for i hverdagen – fra kontorartikler og kaffe til hygiejne og rengøring. Hurtigt, enkelt og til konkurrencedygtige priser.
→ Omfattende – Et stort sortiment med stærke danske mærker
→ Billigt – Klare priser uden kompleksitet
→ Nemt – Så enkelt, at det bliver gjort
Vi hjælper i dag over 700.000 kunder i Danmark og resten af Europa med at holde arbejdet i gang – gennem en digital platform, der gør indkøb nemmere, hurtigere og mere effektivt.
Bag Ondio står et erfarent team med fokus på høj personlig service – kombineret med teknologi, der forenkler hverdagen.
Worky er nu blevet til Ondio.
Samme løsning, samme mennesker – nu under ét fælles navn i Europa.
Coordonnées de contact
A répondu à 7 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Indtil videre er jeg ikke videre…
Indtil videre er jeg ikke videre imponeret. Bestilte noget rengøringsmiddel i sidste uge. Igår modtog jeg i stedet, en pakke med plasticlommer. Som var sendt forkert, og derfor har jeg endnu ikke modtaget mit produkt. Men håber da at det giver lidt flere stjerner, når det engang kommer.
Jeg har selvfølgelig kontaktet dem pr mail samme dag, men venter på svar fra dem, om hvad jeg skal stille op med ordren. Og hvornår jeg kan forvente at få min ordre.

Réponse : Ondio
Kom til at trykke faktura ved…
Kom til at trykke faktura ved bestilling, og glemte alt om det , indtil 23 marts sent aften kom en rykker med gebyr (faktura dato 14/2 betaling 16/2) til betaling 1/4 , hvor den blev betalt. Har den 7/4 modtaget endnu en rykker med gebyr og trussel om inkasso , hvis den ikke bliver betalt.
Man kunne måske have sent en påmindelse!!
Bestilt/betalt vare IKKE leverer
Jeg har bestilt en hundetrappe til levering hjemme, da jeg er dårligt gående.
På trods heraf fik jeg besked om levering til en pakkeshop, selv om jeg var hjemme hele dagen.
Da jeg skrev en mail til kundeservice om levering af den allerede betalte vare, var svaret. At jeg skal gå runde hos naboer og efterlyse varen samt efterlyse den hos transporttøren, inkl. billde af levering.
Så fordi leverandøren har et problem, får jeg en opgave!
Jeg har valgt at betragte beløbet som tabt - og handler ALDRIG merejos jer!

Réponse : Ondio
Expedit behandling af ordre.
Jeg købte nogle arkivkasser og de…
Jeg købte nogle arkivkasser og de lignede der man så på billedet.
Oplevede hurtigt pakning, så jeg fik min pakke hurtigt
Hurtig levering.
Sender kun 1 af de 3 produkter jeg…
Sender kun 1 af de 3 produkter jeg bestilte, og når man skriver til kundeservice får man et provokerne svar
Levering fungerer fint, men let skadet vare
Levering fungerer fint. Det der trak ned er, at de første 40 ark havde bøjede hjørner, selvom de var i en papkasse. Det papir kan ikke bruges i printeren. (100g printerpapir).
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.