Banner for OneFunded

4. Entreprise de gestion des fonds
  5. Société financière non banquière

À propos de OneFunded

The One Prop Firm to Fund Them All

OneFunded is a trader-first proprietary firm dedicated to empowering traders through fair and transparent evaluations. With funding opportunities up to $200,000, a 90% profit split, and clear, easy-to-follow rules, OneFunded provides a professional and trustworthy environment for traders to reach their potential.

Trade With a Reliable Prop Firm

Fast payouts | Stable trading | Fair profit split | Trusted by traders

Start Challenge

Best Trading Platform

Choose a professional trading environment designed for performance, security, and efficiency.

〽️ Choose yourself!

Best Trading Platform

cTrader logo

cTrader

TradeLocker logo

TradeLocker

OneFunded Challenges

Choose your preferred challenge and start your path to funded trading.

OneFunded Community

Become OneFunded Community Member

What we offer

1-Step Challenge
Quick entry, simple rules, and fast access to funding. Perfect for traders who want a streamlined path to a funded account. Account sizes: $2,000 – $200,000
2-Step Challenge
Step-by-step approach with flexible targets. Ideal for traders aiming to scale gradually while mastering their strategy. Account sizes: $2,000 – $200,000
1F Limited Challenge
Exclusive challenge with higher account limits and potential rewards. Designed for experienced traders seeking bigger profit opportunities. Account sizes: $2,000 – $25,000

OneFunded Guarantees

Up to 90% of profit split

Trading accounts icon

Up to $200k trading accounts

No time limit icon

No time limit in challenge phase

News trading icon

News Trading

Weekly payouts icon

Weekly Payouts

Low entry cost icon

Low Entry Cost

Refundable fee icon

Refundable Fee

All Challenges Are Now 10% OFF!

⏳ Offer Valid Until 31 March. Use code MARCH10 at checkout.

4,4

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Afficher les avis dans toutes les langues. (226 avis)