Snelle levering! Een andere bespanning erop laten zetten. Speelt super lekker. Erg blij mee!
Lisez les avis des autres
Duidelijke webshop met genoeg keuze in badmintonartikelen! Ook fijn dat aangegeven staat wat er op voorraad is. Helaas stond ik de eerste keer voor een dichte deur omdat er op afspraak gewerkt wordt,... Voir plus
Fijne en duidelijke webshop , artikelen worden goed beschreven, wat tot een goede keuze komt. Snelle levertijd en artikelen goed verpakt. Goede kwaliteit prijsverhouding. Van beginner tot ervaren s... Voir plus
Vlugge levering, goede aflevering. Tov mijn vorige YONEX : deze zitten té smal thv de voorvoet, wat ik met de vorige YONEX niét had. Jammer dat er heen "101% teruggave garantie" zoals bij jullie colle... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin d'articles de sports
- Court de squash
- Magasin de tennis
- Magasin de vêtements de sport
- Magasin de vêtements imprimés
- Salle de badminton
Écrit par l'entreprise
Ben je op zoek naar een groot assortiment badmintonartikelen? Dan ben je bij Online-Badmintonwinkel.nl aan het goede adres! Alle artikelen op onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar, dat betekend in de meeste gevallen; vandaag besteld, morgen in huis. En staat het product wat je zoekt niet bij ons op de webshop? Neem gerust contact met ons op en wij gaan voor je op zoek. Wij werken samen met bekende merken als Yonex, Victor, FZ Forza, Dunlop, Babolat, Björn Borg en nog vele andere. Online-Badmintonwinkel.nl is een specialist op het gebied van racketsporten en geven je dan ook graag advies op maat. Laat geen vraag onbeantwoord, wij leggen je alles haarfijn uit. Het is zelfs mogelijk om onze producten uit te proberen en te passen op onze prachtige locatie, plan daarvoor een afspraak met ons in. Bezoek onze fysieke winkel bij Sportcentrum Mariahoeve aan Het Kleine Loo 12, 2592CE Den Haag. Hier kan je ook terecht om je racket van nieuwe bespanning te voorzien. Bekijk onze prijslijst en de diverse beschikbare snaren op Macaresport.nl. Clubkleding nodig? Ook hier kunnen wij in voorzien. Clublogo's en andere reclame drukken wij op de gewenste kleding, uiteraard voor een scherpe prijs. Online-Badmintonwinkel.nl: Dé online winkel voor al uw badmintonartikelen. Rackets, tassen, schoenen, kleding, shuttles, grips, snaren, accessoires, blessurepreventie en meer. Neem ook eens een kijkje op Online-Tenniswinkel.nl met een groot assortiment aan tennis en padel artikelen.
Coordonnées de contact
Het Kleine Loo 12, 2592CE, Den Haag, Pays-Bas
- 0657792567
- info@online-sportwinkels.nl
- online-badmintonwinkel.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Nr 1 zaak in racketsporten
De eigenaar is erg behulpzaam en geeft goed advies. Hij denkt mee in je wensen en mogelijkheden, ook met een kleinere beurs. Goede prijs-kwaliteit verhouding van de artikelen.
Best place for badminton 🏸 stuffs and…
Best place for badminton 🏸 stuffs and will recommend him 👌
Snel geleverd en het padelracket…
Snel geleverd en het padelracket voldoet aan de verwachting.
Top service & goede communicatie
Goede communicatie via de app. Super service toen bestelde schoenen te groot bleken en andere maat nodig was. Ook eerder al zeer goede ervaring m.b.t. advies en kiezen van de juiste schoenen n.a.v. blessure.
Heb al eerder een review gegeven
I would say it's a best shop for…
I would say it's a best shop for badminton and tennis in Netherlands. The collection and the owner is amazing. The way they guide you to buy right stuff is amazing. They give you sufficient time to discuss the requirements and suggest right products. I am very delighted with the experience with Macare sports and I would recommend it 100%.
Also the prices are really decent and you get the best deals as well time to time. Great job guys 👍

Goede service & scherpe prijs
Goede communicatie en informatie voorziening vooraf via de app. Optie het racket voor aankoop uit te proberen. Scherpe prijs, adequate service, kortom tevreden.

Snelle verzending
Snelle verzending. Het enige dat ik miste was een bevestiging van de bestelling.

You worth it
You worth it. Fair pricing and quality products .. I always order my badminton stuff from this store .. 👍🏻

Réponse de Online-Badmintonwinkel.nl
Het was prettig zaken doen.
Super ervaring
Super ervaring, er werd goed meegedacht over de juiste schoenen! Een echte aanrader.
Snel en goed.
Uitstekende service!
Tevreden klant.
Pakketje binnen redelijk termijn ontvangen en gekregen wat besteld is. Verder aan het milieu gedacht door de verzender door het pakket te verpakken in een hergebruikte verpakking
Prima aankoop
Ik heb op een toernooi een Yonex broekje gekocht voor een prima prijs. Helaas was er voor mij was er niet heel veel keuze en kon ik niet precies vinden waarnaar ik zocht. Wel was dit een opzet bij een toernooi dus natuurlijk is er niet zoveel voorraad als bij de winkel zelf.
L’expérience Trustpilot