super hurtigt og nemt levering blev 1 dag forsinket pga at fragt manden væltede pallen med varer. men fik en opringning fra firmaet så man viste det. super service
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Vi er meget tilfredse med hele processen med radonsikring af vores hjem. Vores hus fra 1924 ligger i højrisikozone for radon. Vi har fuld kælder under huset. På gulvet i kælderen havde vi før en damps... Voir plus
Kunne ikke finde produktet hos en farvehandler, og bestilte det hos Rockidan i stedet. Minus: Der går et par dage for varerene er der (så fodlisterne måtte lige tages efter væggene var malet,o... Voir plus
Jeg har handlet en enkelt gang med Rockidan, hvor jeg skulle bruge noget i sidste øjeblik. Efter at have afgivet bestilling kontaktede jeg firmaet på telefonen for at fremskynde en levering. Denne ble... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos Rockidan finder du alt, hvad du behøver til renovering og overfladebehandling af både bolig- og erhvervsejendomme. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, herunder maling, tapet, filt, væv, træbeskyttelse og epoxy gulvmaling. Vores mission er at levere kvalitetsprodukter og ekspertvejledning, så dine byggeprojekter bliver både enkle og succesfulde.
Rockidan er ikke blot en butik, men også en professionel rådgiver og leverandør af systemløsninger til renovering. Vi importerer vores produkter fra førende producenter i Europa og distribuerer dem til byggebranchen gennem et veludbygget netværk af samarbejdspartnere i grossistleddet. Dette sikrer, at du som kunde altid har adgang til de nyeste og bedste løsninger på markedet.
Vi har ekspertise inden for en bred vifte af overfladerenovering. Uanset om du arbejder med behandling af renseanlæg, facademaling, epoxygulve, akustiklofter eller dekorative vægløsninger, kan vi tilbyde de rette produkter og den nødvendige rådgivning. Vores mål er at sikre, at dit projekt opnår den bedst mulige finish og holdbarhed.
Hos Rockidan stræber vi efter at være en pålidelig partner for bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører. Vores base i Aabenraa huser Rockidan Servicecenter, som fungerer som vores grossistcenter. Herfra koordinerer vi vores aktiviteter og sikrer en effektiv distribution af produkter til hele landet. Vores netværk af tekniske konsulenter står klar til at yde støtte og vejledning, uanset hvor i landet dit projekt befinder sig.
Kvalitet er kernen i alt, hvad vi gør. Dette gælder både for de produkter, vi sælger, og den rådgivning, vi tilbyder. Vi ved, at byggeprojekter kan være komplekse, og derfor er vores primære mål at gøre processen så enkel som mulig for dig. Gennem løbende opdateringer på vores hjemmeside og nyhedsbreve holder vi dig informeret om de nyeste teknikker og produkter. Derudover tilbyder vi skræddersyede, praktisk orienterede kurser, som giver dig den nødvendige viden og færdigheder til at udføre dit arbejde effektivt og med høj kvalitet.
Bæredygtighed er en vigtig del af vores filosofi. Vi arbejder konstant på at udvikle og tilbyde produkter, der ikke kun leverer fremragende resultater, men også har minimal miljøpåvirkning. Vores sortiment inkluderer derfor mange miljøvenlige løsninger, der hjælper med at skabe sundere og mere bæredygtige bygninger. Vi tror på, at innovation og bæredygtighed går hånd i hånd, og vi er altid på udkig efter nye måder at forbedre vores produkter og processer på.
Vi hos Rockidan ser frem til at være din partner i dit næste byggeprojekt. Vores engagement i kvalitet, bæredygtighed og innovation sikrer, at du får de bedste løsninger til dine behov. Uanset størrelsen og kompleksiteten af dit projekt, er vi her for at støtte dig hele vejen. Vi inviterer dig til at udforske vores produkter og tjenester og finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dine visioner.
Tak fordi du besøger vores online butik. Vi ser frem til at samarbejde med dig og hjælpe dig med at opnå fremragende resultater i dine byggeprojekter
Écrit par l'entreprise

Lundsbjerg Industrivej 31, 6200, Aabenraa, Danemark
Demande des avis aux clients
Alt fungerede som det skulle, bortset fra at fragtmand bare havde efterlad malingen foran en port hos naboen, selv om at der var sat kryds i at den ikke måtte leveres uden underskrift.
Meget god oplevelse!
Jeg havde en del spørgsmål omkring køb af epoxymaling som Jens fra rockidan svarede mig meget hurtigt om kompetent på.
Senere bestilte jeg nogle varer og har været meget tilfreds med resultatet.
En hurtig og venligt oplysende ekspedition med saglige oplysninger om købet,hurtig fremsendelse af det bestildte.
Hurtig ekspedition, godt materiale general en super oplevelse
er meget tilfreds både med produktet og servicen.
sælger er rigtige god til hjælpe en med forklaring om hvordan produktet er og virker
Jeg havde den bestilte vare indenfor 24 timer det var godt effektivt og hurtigt
Rockidans produkter er helt i top og altid god vejledning hvis man ringer til teknisk service
rockidan.dk kan anbefales. Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Hurtig levering.
Hurtig og brugbar svar på spørgsmål :)
Bestiller maling torsdag aften, det bliver leveret næste dag ved 1400 tiden.
Det er krademe hurtigt...!! :D
Fik leveret varen inden for en acceptabel tid - Varen ser ud til at svare til forventningerne - så det er OK.
Super hurtig levering -og service . Fik også stor hjælp af en konsulent for et par år siden uden beregning. Top service!
Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice ved køb online før jeg handlede ved Rockidan. Jeg bestilte 3 spande a 10 l maling af mærket Caparol Capafixx. De var flinke i telefonen til at vejlede om malingstype, så det virkede præcis som hos 1000 andre online forhandlere. Men efter bestilling må det være gået helt galt for dem. Da jeg bor på en stærkt befærdet vej i København har jeg i min ordre frabedt mig, at mine produkter afleveres uden kvittering. Malingen blev hurtigt (2 dage) afleveret uden kvittering!!??. En af malingsspandene var blevet åbnet og havde taget skade, og der var løbet noget af malingen ud, men resten kunne som sådan godt bruges og spanden kunne bøjes tilbage og lukkes. Det lignede en transport skade. Ikke specielt tilfredsstillende, men ok, jeg ringer bare til Rockidan og forklarer situationen tænkte jeg. Da jeg gjorde det fik jeg noget af en overraskelse. ”Rockidan sender ikke åbne malinger!” ej det havde jeg godt forventet, men et sted i processen fra afsendelse til levering må der være sket noget som har ødelagt min maling. Ja det var altså mit problem blev jeg forklaret i bestemt tone, og for øvrigt havde de brugt denne fragtmand mange gange og det var gået fint! Ikke denne gang påpegede jeg. Hvortil svaret var; det er jo ærgeligt, men ikke vores problem. Det gjorde jeg naturligvis opmærksom på at det ikke helt forholder sig således, særligt når jeg ikke har kvitteret for leveringen. Til spørgsmålet omkring levering uden kvittering var svaret ligeledes, det var mit eget problem jeg måtte bare have specificeret en adresse hvor jeg var tilgængelig. Endnu en gang ikke korrekt. Men vi blev enige om i telefonen at han da ville undersøge det og vende tilbage. Det er nu 2 uger siden og intet er sket. Jeg ved bare at jeg gerne vil bruge caparol malingen igen men aldrig mere køber hos rockidan, og til folk som bestiller hos dem, vær på adressen ved levering så produktet kan inspiceres.

Réponse de Online Rockidan
God vejledning og service. UG kryds og slange
Leveringen af malingen var hurtig og kvaliteten af den MI-fri maling Capafixx er meget god.